Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Петиція з вимогою розслідування корупційних оборудок Байденів набрала понад 300 тисяч голосів

Категорія:

Спецтема:

Петицію створила консервативна активістська група Judicial Watch. Вона констатує наявність серйозних підстав для розслідування і вимагає призначення спецпрокурора – як це було з Трампом.

Judicial Watch  – консервативна активістська група, заснована ще у 1994 році. Група займається тим, що регулярно подає судові позови проти посадовців та державних установ з метою захисту свободи слова і з вимогами оприлюднити ту інформацію, яка за законом не може бути засекреченою. Хоча групу і намагаються представити, як республіканську, але це не так. Наприклад, проти адміністрації Джорджа Буша молодшого Judicial Watch  подавала позови так само як і проти адміністрацій Біла Клінтона та Барака Обами. Judicial Watch називає себе позапартійною освітньою організацією, а також медіаорганізацією. Як відмічають ЗМІ, група неодноразова примушувала публікувати урядові звіти, які в іншому випадку були би приховані від громадськості.

Петиція, створена групою, вимагає призначення спецпрокурора, котрий буде розслідувати імовірні корупційні оборудки родини Байдена.

Як зауважив президент Judicial Watch Том Фіттон (Tom Fitton): «Існує безліч суттєвих доказів – як із документів, так і з заяв свідків – що родина Байденів, включно з Президентом Джо Байденом, могла брати участь у злочинній діяльності, пов’язаній серед іншого і з іноземними державами, зокрема з Україною і Китаєм».

І дійсно, свого часу проти Президента Трампа було призначено розслідування і призначено спецпрокурора, підставою для чого були лише чутки про існування досьє, яке було фальшивкою, зліпленою на гроші Клінтонів. І, як нам тепер відомо, спецслужби та ті «активісти», які вимагали призначення спецпрокурора, вже тоді знали, що це досьє – фальшивка.

Тепер же маємо не просто чутки, а цілком обґрунтовані підстави для розслідування. Ми в Україні добре знаємо про справу «Burisma», де Гантер Байден невідомо за що отримував шалені гроші. І про те, як Джо Байден скористався своїм службовим становищем, щоб примусити українську владу зняти Генерального прокурора, котрий вже підбирався до цієї сумнівної фірми.

Інформація з лептопа Гантера – то взагалі окрема пісня. Навіть невеликої дрібки інформації  з цього лептопу вже достатньо для відкриття пакету карних справ.

Сам Гантер Байден зараз знаходиться під слідством у штаті Делавер у справі про ухилення від податків.

Є маса непрямих свідчень, що Гантер регулярно використовував службове становище свого батька для різних мутних схем і частину грошей, «зароблених» на цих схемах, віддавав батькові.

На момент публікації цієї статті петицію підписало вже 320 тисяч осіб.

Наші інтереси: 

Корупціонерів треба виводити на чисту воду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Це дуже й дуже добре, що люди настільки зацікавленні в викритті високопосадових (президент США - куди вже вище!) коррупіонерів.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Це дуже й дуже добре, що люди настільки зацікавленні в викритті високопосадових (президент США - куди вже вище!) коррупіонерів.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!