Зображення користувача Доброслав Велесовий.
Доброслав Велесовий
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пропозиція щодо “очищення” Народного Оглядача від “Не з усім згідних”.

Активні користувачі “Народного Оглядача” знають, що в останні дні на сайті йде суперечка щодо можливості людей писати коментарі, які суперечать баченню ідейного натхненника і головного акціонера сайту - пана Ігоря Каганця, та ідеям сформованої ним релігії - аріохрестиянства.

Також пан Ігор зауважив, що сайт “Народний Оглядач” - це стартап, який створений з конкретними цілями щодо популяризації ідей аріохрестиянства та Третього Гетьманату, і у відповідності з ними формування нової української нації і заснування нею власної держави. 

З огляду на це, очевидно, гравці, які на більшість речей мають свою думку і не готові повністю погодитися з баченням пана Ігоря - є тягарем на сайті. Тому що відволікають інших “правильних” гравців, і заважають “взлетіти” проекту ТГ.

Коли я реєструвався на НО рік назад, то вважав що цей сайт є чи не єдиним україномовним ресурсом, на якому всі шукачі Істини можуть вільно вести дискусії не залежно від філософських чи релігійних поглядів, і таким чином разом рухатися вперед. Але зараз стало добре зрозуміло, що сайт НО створювався не з цією метою. 

І в цьому немає нічого поганого. Сайт повинен бути таким, яким його хочуть бачити творці. А час покаже наскільки таке бачення є правильним.

Для вирішення питання щодо можливості продовження вільного спілкування користувачів, які не хочуть себе прив’язувати до якоїсь конкретної ідеології чи релігії, або ж мають погляди, які відрізняються від ідей аріохрестиянства, я пропоную створення окремого інтернет-ресурсу. 

Цей новий сайт не буде прив’язаний до жодних вчень, релігій, ідеологій і т.д. В нього будуть зовсім інші завдання, ніж в “Народного Оглядача”. Будь-який користувач, дотримуючись елементарного правила не ображати інших, зможе вільно висловлювати свої думки не боячись бути заблокованим чи видаленим з сайту.

Перед тим як висловити таку ідею, спробував знайти в мережі подібні популярні україномовні ресурси, але не вдалось це зробити. Саме тому пропоную все створити “з нуля”.

Отже, переваги, які отримують користувачі - очевидні. 

Але позитив від такого проекту буде і для “Народного Оглядача”, який отримує можливість легко скинути “баласт”, відсилаючи користувачів, які не підтримують ідеї проекту на новий сайт, і таким чином повністю зосередитися на своїх цілях і завданнях. 

Така взаємодія двох сайтів зможе по-справжньому забезпечити перетворення “Народного Оглядача” на проект, який орієнтований на конкретні цілі і швидке їх досягнення без зайвих відволікань на суперечки.

Якщо, пан Ігор Каганець, вважатиме цю ідею хорошою, тоді все що потрібно від Народного Оглядача, це надати можливість розмістити інформаційну публікацію про новий сайт, після того як він буде створений, і не забороняти про нього час від часу згадувати в коментарях (з розумом, звичайно), а особливо в ті моменти, коли на НО з’являються користувачі, які є “баластом” для проекту ТГ.

Я готовий сам забезпечити технічну частину по створенню і підтримці нового сайту, проте треба ще кілька людей, які могли б своїм спілкуванням там почати історію сайту, або й допомогти в модерації.

Власне саме для того і створив цю публікацію, щоб дізнатися, чи буде такий проект цікавий людям, у зв’язку з останніми подіями на НО, і якщо так, то чи є хтось готовий підтримати такий проект.

ОНОВЛЕННЯ:

Станом на 14 вересня сайт готовий і перебуває на бета-тестуванні. Тому доступ зараз до нього мають тільки учасники ініціативної групи, які погодилися допомогти в створенні та розвитку проекту.

30 вересня сайт стане доступним для всіх, тоді і повідомлю про його запуск. Поки що тільки скажу, що сайт має всі функції соціальної мережі, тому зручний для комунікації та спільних проектів користувачів.

Якщо у Вас будуть якісь думки на рахунок цього проекту, прошу писати мені особистим повідомленням!

Якщо ж Вам публікація і мої ідеї не сподобалися, будь ласка, не пишіть негатив, багато якого вже встигли написати до вас, просто оминіть цей матеріал! В подальшому коментувати світоглядні, філософські чи релігійні теми на "Народному Оглядачі" не буду, тому можете приберегти "ярлики" для когось іншого :)

Дякую за увагу!

 

ОНОВЛЕННЯ - 30 ВЕРЕСНЯ:

Сьогодні, 30 вересня, як і планувалося, у нас стала доступною вільна реєстрація користувачів. А це означає, що сайт запущено! І тепер кожна людина може приєднатися до цікавих дискусій та стати співавтором нашого сайту.

Щиро дякую користувачам, які підтримали ідею створення цього сайту та взяли участь в його тестуванні! Без вас цей проект не мав би шансів на існування. Завдяки вашим ідеям та цікавим дискусіям стало зрозуміло, що такий сайт є потрібний і буде корисним для багатьох людей.

Також дуже вдячний “Народному Оглядачу”, оскільки саме тут отримав можливість познайомитись з чудовими людьми, які підтримали мій задум та допомогли в його реалізації. Вибачаюсь, що в деякі мірі прийшлось використати НО як рекламний майданчик для нового проекту, проте впевнений, наш сайт абсолютно не зашкодить “Народному Оглядачу” і навіть навпаки, в деякій мірі піде на користь через причини розкриті в публікації.

Дякую всім за увагу до проекту!

Сайт знаходиться за адресою svitoch.in.ua

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Це дійсно так, що сайт “Народний Оглядач” - це стартап, який створений з конкретними цілями щодо популяризації ідей аріохрестиянства та Третього Гетьманату, і у відповідності з ними формування нової української нації і заснування нею власної держави.

Хай Буде!

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Започатковуєш "новий мурашник"? А чому це не зробити в групі за інтересами, яку спеціально для цього і створити можна тут же - на НО?
Хай щастить!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Започатковуєш "новий мурашник"?

Поки що тільки цікавлюся думкою інших людей.

Цитата:
А чому це не зробити в групі за інтересами, яку спеціально для цього і створити можна тут же - на НО?

Пропонуєш, друже Арсене, створити групу з назвою "Неформат"? :) Просто виявляється, що пан Ігор читає кожен коментар, і я боюсь що навіть будучи десь далеко захованими на сайті неформатні коментарі будуть його відволікати від важливіших справ побудови ТГ.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Називай групу так, як захочеш. ))
Неформатні коментарі - це ті, які не мають формату. Наприклад, що за коментар(?) один пустий (без супроводу) линк на інший ресурс? Або настирливе мантрування незрозумілого потоку свідомості...
Чи ЦЕ(?) є тим, що Ти хочеш помістити у нову групу? Думаю, Тобі це також швидко набридне і група засохне "не народившись"... Прісно це...
Якщо ж це свідома і притомна альтернативна думка, то чому ж!
Саме такими бувають Твої "не арійські" (сам казав ;) ) коментарі і мені вони подобаються, бо містять сенс. Я не розумію, для чого мені йти на інший ресурс, щоб їх прочитати?!
Ну чого Ти так занепокоївся, завертівся дзигою? ;) Друже Доброславе, у мене таке враження, що Ти відчув якусь самотність, розгубленість і паніку... Але це омана! Прочитай без поспіху підпис під моїм коментарем ;) і заспокойся ).

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Або настирливе мантрування незрозумілого потоку свідомост

Друже Арсене, те що для одних є "незрозумілим потоком свідомості" для інших є цілком зрозумілим. Коментарі пана Юрченко я, наприклад, на 99 процентів розумію. Через те що в нас подібні духовні погляди базовані на Східній філософії.

Твої духовні погляди сформувалися на базі ідей пана Каганця, або ще якихось ідей, які відрізняються від тих думок, яких дотримуємося ми. Тому для тебе і для пана Ігора це виглядає "незрозумілим потоком свідомості", спамом, флудом і т.д.

Цитата:
Я не розумію, для чого мені йти на інший ресурс, щоб їх прочитати?!

Для того щоб їх взагалі мати можливість читати. Тому що в мене враження, що якщо буду продовжувати далі дратувати пана Ігора та інших "ідейних" людей своїми "не арійськими" думками, то опинюсь там же де і пан Юрченко.

Цитата:
Друже Доброславе, у мене таке враження, що Ти відчув якусь самотність,

Такого в принципі не може бути, тому що я явний індивідуаліст. Тому те що ти, друже Арсене, називаєш самотністю, для мене є звичним і дуже приємним станом.

Цитата:
розгубленість і паніку

Таке можливе тільки при неочікуваній ситуації, а тут все йшло до цього давно.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

А підпис прочитав? ;))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Арсен Дубовик каже:
А підпис прочитав? ;))

Можеш мені роз’яснити що означає він.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Я думав перше почути Твої думки... бо, якщо я скажу свою версію, вона може вплинути на Твою відповідь ;).

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Очищення потрібне, інакше бруд буде накопичуватися. Мені приходиться багато читати і слухати графоманства, але коли запитуєш людей яка ваша мета у відповідь чуєш тишу

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Доброславе, це якийсь жарт чи Ви серйозно?

Ви не розумієте, ЩО таке створити і підтримувати сайт!!!

НО існує з 1999 року (тоді була простенька версія - інтернет-додаток до журналу @Перехід-IV"), але з 2002 року - це повноцінній і впізнаваний інтернет-ресурс, що мав своїх читачів. На ньому виховувалися і виростали молоді люди. НО має свою енергію (егрегор, якщо хочете). А деякі люди присвятили йому своє життя. Ви готові присвятити життя СВОЄМУ ресурсу? Ви маєте загальну концепцію чи хоча б план? Ваша ідея - це просто "рєбячєство". Скільки Вам років, Доброславе?

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Та то не проблема, скільки років, і що ресурс "з нуля", це все нормально, якби ідея була життєспроможна і хоч якось рентабельна. Тому, Доброславе, якщо віриш - твори! )

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Скільки Вам років, Доброславе?

Менше ніж моєму аватару :), але достатньо щоб розуміти, що таке створення, підтримка, просування сайту та ін.

Зараз важливіше, чи є люди, яким це потрібно.

Цитата:
Ви маєте загальну концепцію

Так, я її описав в публікації. Це створення україномовного ресурсу для спілкування та духовних пошуків без жодних релігійних, ідеологічних чи ще якихось обмежень, тобто такого сайту, яким мені, як помилково здавалося, був НО при моїй реєстрації.

Зараз є багато подібних популярних російськомовних сайтів з яких можна брати приклад.

Можливо трохи не правильно рекламувати такі ідеї на НО, але справа в тому що НО від цього абсолютно нічого не втратить, а ще й може сильно виграти через причини, які я описав в публікації.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Доброславен, можете, будь-ласка, дати мені декілька популярних російськомовних сайтів, з яких можна брати приклад?

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Перші форуми, які попалися в гуглі:

http://ariom.ru/fo/
http://psycheforum.ru/forum12.html

Олена Каганець каже:
Доброславен, можете, будь-ласка, дати мені декілька популярних російськомовних сайтів, з яких можна брати приклад?
Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Брєдовенько.)

і, ПС, згідно системних принципів, "неформат" не можна буде відправляти на будь-який інший сайт, не говорячи вже про його рекламу на НО.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Я погано уявляю,що таке створити сайт з "нуля"..Штучний інтелект наразі мене не цікавить..
Твоя ідея благородна Доброславе..Світ змінюється в усіх напрямках і дуже швидко..
Багато людей це відчувають..Дивно чому пани,які ходять радитися до брахманів і аксакалів,так тримаються за минуле..А можливо нема ніяких брахманів..Ми на сайті надто серйозні..Почуття важливості рулить..один одному ставимо діагнози..і таке інше..Опонент або ломехуза,або баласт або той хто повзає..Витончені образи нічим не відрізняються від триповерхових матів,енергетика та сама..це говорить про практичний рівень знання просторів..
Але не будемо про сумне..Розвиток мусить іти,інакше на звалище..Можна писати і говорити що хочеш..але Великий Космос розставить усе по місцях..
В практичному варіанті я погоджуюся із Арсеном..спочатку група на НО,а потім буде видно (куда спєшіть такой жара)..))

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Щодо створення хорошого сайту "з нуля" з усім необхідним функціоналом, то це робота на кілька вечорів. Набагато важче зібрати людей, які би його розвивали своїм активним спілкуванням.

Цитата:
Опонент або ломехуза,або баласт або той хто повзає

Саме так. Ось саме для таких "ломезух" і "баластів" я пропоную створити свій власний "мурашник", щоб ніхто не виганяв (блокував) з "чужого мурашника" в якому всі мусять працювати на конкретну ідею або в іншому разі є ломезухами і баластами.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Коментарі можна налаштувати так, щоб їх бачили тільки учасники групи.

До речі, у нас вже є групи для абсолютно вільного обміну думками, наприклад, Інт:

Інформація про групу:
Група об'єднує гравців, для котрих цікавість є основною мотивацією до діяльності. Адже інтерес — єдина мотивація, що здатна зробити працю приємною протягом тривалого часу.
Тож запрошуємо інтелектуалів, розумників, дослідників, розвідників, чомусиків, новаторів, мислителів, а також сироїдів, душезнавців, першовідкривачів...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Коментарі можна налаштувати так, щоб їх бачили тільки учасники групи.

Миро, пропонуєш зібрати всі "ломезух" в одному місці і по-дальше сховати їхні коментарі.

Мені такий підхід не подобається, тому що всі коментарі користувачів сайту мають бути однаково видимими, якщо йдеться про вільне спілкування.

Саме тому я і подумав про новий сайт. Якби можна було обмежитись групою на НО, то це би сильно спростило завдання. Але я не розумію як це може виглядати практично.

Ось опублікує хтось статтю у своєму блозі. А хтось з нових користувачів висловить "неформатну думку". На нього зразу накинуться "правильні хлопці" і "пошлють" в якусь групу подальше від своїх очей. Це приблизно так має виглядати?

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Я пропоную створити простір, де вас ніхто не чіпатиме. Хто захоче приєднатися до обговорень, має приєднатися до групи. Ти сам вирішуватимеш, кого прийняти, а кого видалити з групи.

Якщо ти створиш новий сайт, то його також бачитимуть тільки учасники цього сайту.

Перевага групи на НО в тому, що наш сайт добре проіндексований у пошукових системах, тому інформація у групі поширюватиметься серед шукачів інтернету.

Якщо ж створиш новий сайт, то пошуковики його просто не побачать.

Доброслав Велесовий каже:

Миро, пропонуєш зібрати всі "ломезух" в одному місці і по-дальше сховати їхні коментарі.
Мені такий підхід не подобається, тому що всі коментарі користувачів сайту мають бути однаково видимими, якщо йдеться про вільне спілкування.
Саме тому я і подумав про новий сайт. Якби можна було обмежитись групою на НО, то це би сильно спростило завдання. Але я не розумію як це може виглядати практично.
Ось опублікує хтось статтю у своєму блозі. А хтось з нових користувачів висловить "неформатну думку". На нього зразу накинуться "правильні хлопці" і "пошлють" в якусь групу подальше від своїх очей. Це приблизно так має виглядати?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Я візьму твою пропозицію до уваги, друже Миро!

А зараз хотів би ще почути думки інших користувачів щодо цього питання.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Друже Доброславе, сформулюй мету своєї групи. Бо просто поспілкуватися, то нема проблем, але навіщо?

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

А чому тебе, друже Володимире, не влаштовує варіант "просто послілкуватися" на цікаві теми. Чому завжди необхідно гнатися за якоюсь метою або цілями. Мета і цілі в майбутньому. А щасливим можна бути тільки тут і зараз. Тому якщо думаєш, що станеш щасливим коли досягнеш своїх цілей чи мету, то дуже помиляєшся.

Тому для мене важливо щоб був україномовний ресурс, де люди з різними поглядами, ідеологіями, релігіями і т.д. могли вільно спілкуватися на теми, які їх цікавлять, не відчуваючи при цьому жодних обмежень і при цьому ще й почувалися на сайті "своїми", а не "ломезухами" в чужому "мурашнику".

Володимир Самотий каже:
Друже Доброславе, сформулюй мету своєї групи. Бо просто поспілкуватися, то нема проблем, але навіщо?
Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Тому що життя множина скінченна і нею треба розпорядитися раціонально.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Ми говоримо різними мовами. Я намагаюся використати час і сили для пізнання Бога (Всесвіту), для скидання всіх ілюзій зі своєї свідомості, а ти женешся за цілями, мріями і планами. Це абсолютно різні шляхи. Звідси і нерозуміння.

Проект ТГ, вірніше той Рай, який він обіцяє створити на Землі, теж знаходиться далеко в майбутньому. Про такий самий рай в майбутньому мріяли і комуністи, соціалісти, ліберали і ідейні демократи всіх мастей.

Але Рай не може існувати в майбутньому. Рай може бути тільки тут і зараз, але при умові правильного сприйняття людьми того, яким все є насправді. Тобто коли людина здатна бачити Істину. Саме в цю сторону я рухаюсь.

А всі плани, цілі і т.д. мають сенс тільки коли люди розуміють, що не стануть щасливими після їх втілення, а отримують задоволення від самого процесу руху до їх досягнення. Це єдиний шлях бути по-справжньому щасливим. Тоді вже немає значення чи ціль була досягнута чи ні. Має значення тільки задоволення отримане при спробі досягти цю ціль.

Тому раджу не гнатися за часом, а просто розслабитися, і зрозуміти що існування духовної сутності вічне, і завжди буде можливість встигнути зробити все, що захочеться.

Володимир Самотий каже:
Тому що життя множина скінченна і нею треба розпорядитися раціонально.
Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

І що саме цікаве, так це те що на майбутнє виявляється аж ніяк неможливо по впливати=((

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

От, що мені в Тобі подобається, друже Доброславе! Гарно формулюєш.
Заношу в цитатник:

Доброслав Велесовий каже:
Але Рай не може існувати в майбутньому. Рай може бути тільки тут і зараз, але при умові правильного сприйняття людьми того, яким все є насправді. Тобто коли людина здатна бачити Істину.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Є у Львові така група молоді. Її гасло - рух все, кінцева мета ніщо. Виглядає це так. Зустрілися вони десь в місті і один каже: поїхали. Сіли в автобус і поїхали. Потім хтось запитує: а куди ми їдемо і навіщо? Не буду про це сперечатися, така ідея має право на життя. Проте, тут ми займаємось спробою організації суспільних процесів на благо членів суспільства. Якщо цим не займатися, то буде те що маємо. Просто в тебе інша мета, тому і виникає конфлікт.
PS. А заперечувати дуальність світу - це чистого роду сатанизм, але це лише моє бачення.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Просто в тебе інша мета, тому і виникає конфлікт.

Саме так. Тому коли я це зрозумів, поцікавився думкою інших користувачів, які мають подібні до моїх погляди, як вони ставляться до того, щоб піти на новий ресурс і не заважати тим хто займається "спробою організації суспільних процесів на благо членів суспільства" і постійним гонінням за своїми планами та цілями тільки в рамках однієї релігії.

Не бачу у цій своїй дії нічого поганого для НО.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

А чого тобі Доброславе не навчитися чи хоча б спробувати навчитися взаємодіяти з інакомислячими інквізитерами на цьому сайті?)
Як на мене вічно ділитися українцям це все одно що окремо собі рити могилки.
А ось прагнути саме у цей час коли ми вимираємо як популяція до об"єднування буде куди доцільніше і раціональніше.
Хоча з іншого з боку якщо сайт НО сам же людей блокує, то у такому випадку тебе якби ще можна зрозуміти, но не достатньо, адже ліпше все таки пробувати вчитися взаємодіяти)
А створювати сайт "антиНО" це жартівливий приклад) все одно якось певно буде трохи не доречно, бо повторюся ще раз що чим більше буде розділених груп то тим більше вони почнуть між собою взаємоворогувати у першу же чергу перш ніж вони будуть ворогувати з нашими істинними ворогами.. Ну і так як наша популяція зараз на межі вимирання то я чомусь не бачу зараз сенсу проводити таку внутрішні етнічну конкуренцію.
Хоча мої думки якось певно не в тему підходять до твоєї теми)

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
А чого тобі Доброславе не навчитися чи хоча б спробувати навчитися взаємодіяти з інакомислячими інквізитерами на цьому сайті?)

А що ти, Альберте, розумієш під взаємодією? Надіюсь не те, що постійно треба погоджуватись з думкою більшості та з думкою Стратега.

Ось наприклад, Стратег як і дехто з "правильних гравців" вважають що полювання - це дуже круто, і тварини мають гинути через те, що вони нібито не мають вищої душі і тому мають служити людям для розваги і подолання психологічного бар’єру перед ймовірною необхідністю вбивати ворогів.

А я вважаю, що полювання - це просто жорстокість людей, і людство повинно нарешті вже перерости це жалюгідне явище.

Відповідно у нас нестиковка у поглядах. І получається роз’єднання замість об’єднання.

Я так розумію, що по-твоєму, щоб залишатись об’єднаними, я повинен поступитися своїми поглядами в угоду більшості?

Цитата:
А створювати сайт "антиНО" це жартівливий приклад)

Альберте, мені здається ти просто дуже неправильно зрозумів. Про "АнтиНО" річ ніде не йшла і не могла йти. Йдеться тільки про майданчик для спілкування де всі будуть "своїми", а не будуть ділитися на "правильних хлопців" і "ломезух в чужому мурашнику".

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Доброслав Велесовий каже:
Я так розумію, що по-твоєму, щоб залишатись об’єднаними, я повинен поступитися своїми поглядами в угоду більшості?

Напрочуд! Залишатися у всіх випадках самим собою. Просто для єдності і взаємодії старатися шукати спільність інтересів та життєвих цінностей і вже на тій базі спільності якось пробувати взаємодіяти задля розвитку можна як сайта то так і як на мене найголовніше ТГ.
Для прикладу є кілька умовно кажучи "громад, груп, команд, сайтів, партій" які точно так же само за ТГ, але при цьому точно так же само проти НО, чи проти інших подібних утворень однодумців прихильників ТГ.
Ну так ось як на мене то це явно і реально тупо так робити. Адже всьому цьому є такі наслідки які можна наочно побачити в онлайн іграх..

Доброслав Велесовий каже:
Альберте, мені здається ти просто дуже неправильно зрозумів. Про "АнтиНО" річ ніде не йшла і не могла йти. Йдеться тільки про майданчик для спілкування де всі будуть "своїми", а не будуть ділитися на "правильних хлопців" і "ломезух в чужому мурашнику".

Та все вірно я зрозумів) просто той приклад із назвою "АнтиНО" був для жарту))
Мені наприклад особисто також якось не зовсім приємно що тут так безбожно банять однодумців, але з іншого ж боку і це також якось теж можна зрозуміти.
Просто одне діло коли видаляють за наглу паразитичну рекламу, і зовсім інша річ коли видаляють "банять" за ідеологію.
Як на мене то у таких випадках було б дуже зручно якби на НО була така функція, де наприклад усе що є позначено відміткою простір страждань було б якраз можливістю для усіх неугідних інтересам НО майданчиком для вільного спілкування, натомість усюди же де такої позначки немає, то там би у них було би автоматичне блокування у можливості там залишати свої коментарі.
Но, я упевнений, що на усі мої побажання для розвитку сайта, потрібно вкладати реальні гроші і чим то більше то тим то буде краще=)))

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
було б дуже зручно якби на НО була така функція, де наприклад усе що є позначено відміткою простір страждань було б якраз можливістю для усіх неугідних інтересам НО майданчиком для вільного спілкування, натомість усюди же де такої позначки немає, то там би у них було би автоматичне блокування у можливості там залишати свої коментарі.

Ну ти і сказав, Альберте! :)))) Пропонуєш всіх "інакомислячих" визнати шудрами? А тобі не здається що можливий варіант, що деякі з цих "неформатних" користувачів можуть бути набагато ближчі до Простору Волі ніж "найправильніші хлопці" на НО?

Цитата:
натомість усюди же де такої позначки немає, то там би у них було би автоматичне блокування у можливості там залишати свої коментарі

За того варіанту, який ти пропонуєш, простіше вже таким "неформатним" спілкуватися на іншому сайті, ніж бути на НО максимально обмеженими і "другосортними" користувачами.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Доброслав Велесовий каже:
Ну ти і сказав, Альберте! :)))) Пропонуєш всіх "інакомислячих" визнати шудрами?

А чом би й ні??
Я навіть більше чим упевнений у тому що брахманів на цьому сайті можна порахувати на пальцях однієї руки, ну максимум там ще одну руку можна буде застосувати і ВСЕ. Натомість решту же буде шудрами. Це ж очевидно, якщо на сайті були би справжні брахмани та ще й більшістю, то таких пригод із інакомислячими тут би явно не було. Також вайш тут також не так вже і багато, бо щось вони явно ледарять зі своїми щедрими дарами інвестиціями) Ну а про кшатріїв й взагалі забути можна 1-2 людини не більше. Решту же звісно що є шудрими які так щиро тішаться від того що у них є честь називати себе брахманами і ніхто навіть при цьому і близько не здогадаються що вони прості шудри) хоча ні НЕ прості, а якраз обранні шудри)

Доброслав Велесовий каже:
А тобі не здається що можливий варіант, що деякі з цих "неформатних" користувачів можуть бути набагато ближчі до Простору Волі ніж "найправильніші хлопці" на НО?.

Звісно що можливий адже будь хто і будь де може спокійно собі там перебувати навіть незалежно від того чи вони чули про існування цього сайту взагалі, чи/або вони собі отримують десятину від наркотрафіка..)

Доброслав Велесовий каже:
За того варіанту, який ти пропонуєш, простіше вже таким "неформатним" спілкуватися на іншому сайті, ніж бути на НО максимально обмеженими і "другосортними" користувачами.

У будь якій популяції є градація по рангам, на еліту, вищий гатунок, 1-ий гатунок, 2-ий, 3-ій, нижчий і навіть взагалі відходи.. Тому в принципі можна і так. Хоча якщо врахувати що всі ці градації є одним цілим як наприклад вулик де трутнів все одно кормалять, то НЕ факт що саме ось такі невизнанні суспільством принижені штампами і т.д. також цілком ймовірно можуть робити якийсь внесок або вплив на загальний розвиток популяції, адже як правило якраз ці відходи суспільства за звичай і складають оті 5%=) точно так же само в принципі як і еліта також)
Та тим не менш якби там не було, а перш ніж починати робити свій сайт то ліпше спершу пошукати чи часом такого все ще і досі немає у просторі інтернету.
І на останок не сподівайся на цьому сайті бодай якоїсь допомоги у твоєму питанню) Просто роби вже як знаєш і як умієш, бо тут із взаємодопомогою троха сутужно якось) і навіть реально НЕ надійно)

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Доброславе! Підтримую! Можеш - створюй окремий ресурс! Справжня Воля не терпить обмежень так званою "свободою"! Після цього масованого навішування ярликів, мені якось навіть не хотілося заходити на НО!

Станом на тепер, я би писав і на новому сайті! А у майбутньому не знаю, бо все змінюється дуже швидко, можливо подамся у відлю́дництво, можливо ще щось! Але на сьогодні - ідея гарна!

Світ завжди рухається із минулого у майбутнє. Чим сильніше хтось прив'язується до чогось, тим важче воно відривається.

Ісус Хрестос очевидно теж був "ломехузою" і "флудером" для своїх сучасників, за що вони його і...

P. S. Ну і треба опублікувати чіткий список, чого не можна писати на НО.

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Дякую, пане Анатолій, за підтримку!

Анатолій Коноваленко каже:
Доброславе! Підтримую! Можеш - створюй окремий ресурс! Справжня Воля не терпить обмежень "свободи"! Після цього масованого навішування ярликів, мені якось навіть не хотілося заходити на НО!
Станом на тепер, я би писав і на новому сайті! А у майбутньому не знаю, бо все змінюється дуже швидко, можливо подамся у відлю́дництво, можливо ще щось! Але на сьогодні - ідея гарна!
Світ завжди рухається із минулого у майбутнє. Чим сильніше хтось прив'язується до чогось, ти важче воно відривається.
Ісус Хрестос очевидно теж був "ломехузою" і "флудером" для своїх сучасників, за що вони його і...
P. S. Ну і треба опублікувати чіткий список, чого не можна писати на НО.
Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Хай Буде!

Зображення користувача Анатолій Коноваленко.
0
Ще не підтримано

Цікаве питання: чому ніхто не голосує за дану статтю? Чи дійсно це нікого не хвилює, чи бояться отримати ярлик ломехузи і флудера?

Вже боюся і смайлики додавати! ))))))))))))))))

P. S. Про кількість смайликів слід також у правилах НО написати, наприклад: до трьох - допускається, до п'яти - флудер,більше п'яти - фанатик! Повинна бути чітка класифікація, щоб потім ні в кого не виникало питань. )))))))

Я є той, хто я є!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Та ні друже Анатолій,зовсім не боюся ярликів..Просто думаю про що спілкуватися на ДУХОВНОМУ сайті..Обговорювати якусь книгу,чи статтю..Шукати зерна у Дзен,чи недоліки у юдохристиянстві...Адже справжній пошук-це МОВЧАННЯ і внутрішній спокій..а нам прийдеться "гнати хвилю",щоб сайт не перетворився на Саргасове море..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Друже Явсе, ти тут написав про питання, над яким я теж думав перед тим як створити цю публікацію.

Дійсно, в людей, які вже давно на шляху духовних пошуків, потреба спілкуватися між собою мінімальна. Проте вона є і полягає в першу чергу в можливості поділитися своїм досвідом з іншими.

Але справжня потреба в такому спілкуванні є в людей, які тільки недавно стали на шлях свого духовного становлення, і тому мають ще багато запитань. Наприклад, пригадую, як років 10-12 я активно спілкувався на російськомовних форумах, де більш досвідчені шукачі Істини відповідали на мої запитання і допомагали обрати правильний напрямок подальшого росту.

Тому саме у спілкуванні між "новачками" і більш досвідченими у цій сфері людьми є найбільша цінність такого сайту.

Явсе Світ каже:
Та ні друже Анатолій,зовсім не боюся ярликів..Просто думаю про що спілкуватися на ДУХОВНОМУ сайті..Обговорювати якусь книгу,чи статтю..Шукати зерна у Дзен,чи недоліки у юдохристиянстві...Адже справжній пошук-це МОВЧАННЯ і внутрішній спокій..а нам прийдеться "гнати хвилю",щоб сайт не перетворився на Саргасове море..
Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Якби зараз жив Хрестос-то Він би був блогером..
Я чудово Тебе розумію Доброславе..На НО зібралися люди не прості..Кожен щось шукає,хтось вже знайшов..Хтось ділиться,хтось тихенько п'є нектар знань самостійно..Все йде так як іде..В кожного свої "загострення"(за собою сам це помічаю)..Але на мою думку рух іде..Він непомітний,але він іде..Та і для початківця-шукача на НО непочатий край роботи..Тут на сайті є статті-перлини навіть вже і для досвідченіших..(м.д.)..
На рахунок іншого сайту,то я не проти..Але краще вчитися в умовах реального "бою"..Бо якщо розділимось,то вийде два сайти на яких однодумці один одному будуть лестити і може виникнути помилкова уява про успіх..
Також щоб вести і підказувати початківцям...я не знаю що на це сказати..хто це має робити і як..Це ж не має бути як у пана Тищенка по таксі..це щось має бути від Неба..якесь внутрішнє переконання і відповідальність..Ось наприклад пан Ігор Каганець..Він взяв на себе відповідальність і жереб кинув..а час покаже як зійдуть ті зерна..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
.Бо якщо розділимось,то вийде два сайти на яких однодумці один одному будуть лестити і може виникнути помилкова уява про успіх..

Наразі йдеться в першу чергу про сайт де всі будуть своїми, а не хтось "тезою", а хтось "антитезою" через свою незгоду зі Стратегом та більшістю. А якщо немає навішаних ярликів "теза" і "антитеза", то відпадає необхідність комусь лестити, щоб бути з більшістю. Там питання "бути чи не бути з більшістю" втратить будь-який сенс. На перше місце вийде тяга до об’єктивності і нової інформації, яка розширює свідомість за межі якоїсь однієї доктрини чи релігії, якою би "сонячною" ця релігія не була.

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Авжеж. Усi ж знають, що Наполеон Бонопарт - це я.

Якщо людина вирiшила створити щрсь власне, то прапор до рук i вперед.

Навiщо цi теревенi? Чи це шантаж?

Доволi смiшний шантаж.

НО у кiнцi 3-сотнi за рейтингом. Ваш ресурс взагалi буде поза рейтингом.

Зробiть, що хочете, дайте посилання тодi буде видно.

А так смiшно.

У мережi усi вiльнi й мiсця вистачить усiм.

Навiщо цi порожнi теревенi нi про що?

Мене "банили" на два мiсяцi. Термiн iз незрозумiлих менi причин скоротили.

Але я анiтрохи не змiнився. Буде бажаня писатиму, що хочу. Не буде бажання не буду писати.

А проблема "бана" - це не проблема "забаниних" - це проблема тих хто "банить".

То ж шановний пане не морочте людям голову.

Зiбралися йти - йдiть

Але ж Вас нiхто не жене. Чи так сильно хочеться бути Наполеоном Бонопартом?

Так нема проблем.

Будьте ним, Наполеоном Бонопартом й усi за вами пiдуть.

Хай Буде!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Навiщо цi теревенi?

Якщо Ви ще не зрозуміли, то для того щоб знайти однодумців, які допоможуть на старті проекту. І наразі ця мета досягнута.

Цитата:
Зробiть, що хочете, дайте посилання тодi буде видно.

Вашої думки я точно питатися на буду. Ви не здатні на щось більше ніж "обливати брудом".

Цитата:
Мене "банили" на два мiсяцi. Термiн iз незрозумiлих менi причин скоротили.

Впевнений, що це сталось випадково, чи Ви думали, що хтось сильно засумував тут за Вами?

Цитата:
Але я анiтрохи не змiнився. Буде бажаня писатиму, що хочу

Не сумніваюся. Думаю, що максимум Вам тут бути не більше 2 тижнів. Чи Ви думаєте, що тут знов будуть довго терпіти ваші образи і маразм, як першого разу? Боюсь, що це єдине в цьому житті, що Ви вмієте робити, тому не здивувався жодному вашому слову.

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Видно пана по халявам, вас по "аватару".

Це ж треба, щоб знайти "однодумцiв" треба власний ресурс злабати...

Ви тут вже скiльки?

Й досi не второпали, хто Вашi "однодумцi"?

А "особистi повiдомлення" для чого iснують?

Смiшно.

Це дiйсно дрiбнесенький шантаж претендента на шпагу Наполеона.

Щодо мене.

Почитайте тексти.

Може ще щось напишу, якщо буде бажання.

Не треба так дратуватися на правду. Кажуть, що нервовi клiтини не вiдновлюються.

Чекаю на посилання на новостворений ресурс. Може й туди щось напишу.

Хай Буде!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Це ж треба, щоб знайти "однодумцiв" треба власний ресурс злабати...

Прочитайте уважно ще раз початок мого коментаря, чи Ви ще просто не встигли увімкнути свої мозги після того, як Вас випадково тут розблокували.?

Сайт створюється не для того щоб знайти однодумців, а шукаються однодумці, щоб підтримати сайт.

Але я не дивуюсь, що не читаєте уважно чужі коментарі, адже Ваша задача не вникати в них, а вилити на сайті по-більше бруду на всіх.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Чекаю на посилання на новостворений ресурс. Може й туди щось напишу.

Ви точно туди нічого не напишете. Так як образи будуть вмить видалятися, а Ви крім них більше й нічого не вмієте писати.

Зображення користувача Василь Федорiв.
0
Ще не підтримано

Я таки не помилився. Комплекс невизнаного генiя у чистому виглядi.

Можете порiвняти Вашi здобутки на ресурсi й мiй скромний добуток.

Доброслав Велесовий

Блог | Профіль
Надіслати повідомлення
1 рік 1 деньтому 25 4 943

Сергiй Михайлiв

Блог | Профіль
Надіслати повідомлення
4 місяці 2 тижні тому 11 3 839

Порiвняйте середню читабельнiсть текстiв поданих Вами й мною:

Ви (за 12 мiсяцiв) : 4943/25

Я (за чотири мiсяцi - насправдi за три, бо був мiсяц чи навiть бiльше, не рахував "бану"): 3839/11

Причому у мене не було текстiв на кшталт "Обговорення "ПБК"", де гарантовано велику кiлькiсть переглядiв. Якщо те вiдкинути, то результат взагалi буде жалюгiдним.

Хiба не так?

Я ж не погрожую фундаторам створенням власного ресурсу.

Та й Ваше псевдо багато про що може сказати досвiдченому психологу: ДОБРОСЛАВ ВЕЛЕСОВИЙ.

Продовжую чекати на посилання на Ваш ресурс!

P.S. Мiй доробок на цьому ресурсш тут:

https://www.ar25.org/blog/sergiy-myhayliv

Хай Буде!

Зображення користувача Вiктор Нокiд.
0
Ще не підтримано

Ще можна порівняти здобуток ДОБРОСЛАВА ВЕЛЕСОВА із моїм скромним здобутком за неповні чотири місяці, мене тут поки що не банили:

Вiктор Нокiд
Блог | Профіль
Надіслати повідомлення 3 місяці 3 тижні тому 13 4 338

4338/13

Я також не мрію шукати духовність на власному сайті.

До речі, за часів раннього Кравчука, навіть була така собі УДР (ціла УКРАЇНСЬКА ДУХОВНА РЕСПУБЛІКА) на чолі із цілком шанованим Олесем Бердником. Духовність шукали в гарних умовах на туристському лайнері у поїздках Дніпром-Славутичем.

Покі вони шукали на Дніпрі Духовність добрі люди приватизували українську промисловість.

Після чого пошуки Духовності припинилися, бо вже ніхто не орендував для тих пошуків лайнери на Дніпрі.

А донька цілком шанованої людини, гарного письменника-фантаста, почала шукати Духовність у середовищі українських комуняк.

Зображення користувача Златояр Забава.
0
Ще не підтримано

Вітаю з створенням сайту !

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Дякую! :)

Сторінки

  • Сторінка
  • of 3
  • >