Зображення користувача Марія Воробець.
Марія Воробець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пряма передача

...8.Вітер віє, куди забажає, і шум його чуєш, а не відаєш, звідки приходить і куди відходить. Так бо і з кожним, хто народжується від Духа.»

ПРЯМА ПЕРЕДАЧА

Євангеліє від Йоана.3.Розмова Ісуса з Никодимом

… Ісус і мовив до нього: «Істинно, істинно кажу тобі: Коли хтось не вродиться з висоти, не бачити йому Божого Царства.»

4.Никодим же йому: «Як може чоловік уродитись, коли вже старий? Чи спроможен же він увійти знову в утробу матері своєї та й народитись?»

5.Відрік Ісус: «Істинно, істинно кажу тобі: Коли хтось не вродиться з води та Духа, не спроможен увійти у Царство Боже.

6.Що народжується від тіла — тіло, а що народжується від Духа — дух.

7.Не дивуйся, що я сказав тобі: Треба вам уродитися з висоти.

8.Вітер віє, куди забажає, і шум його чуєш, а не відаєш, звідки приходить і куди відходить. Так бо і з кожним, хто народжується від Духа.»

9.Озвався Никодим і мовив до нього: «Як воно може статись?»

10.Ісус же до нього у відповідь: «Ти вчитель Ізраїля, а того й не знаєш?

11.Істинно, істинно кажу тобі: Ми говоримо про те, що знаємо, а свідчимо про те, що бачили, — ви ж свідчення нашого не берете до уваги.

12.Говорив я вам про земне, а ви не віруєте, — як же увіруєте, коли вам про небесне говоритиму?

13.Ніхто не ввійшов у небо, крім того, хто зійшов з неба: Син Чоловічий!

 

   Все, що входить в поле сприйняття сутності, пізнається нею для досвіду Душі.  Кожна Душа приходить у втілення з певним завданням, і від повноти реалізації завдання набуває здатності до цілісного стану сприйняття,  що веде до злиття Духу, Душі і Тіла.

    Практично в кожній ведучій книзі всіх світових релігій є вказівки чи практики, одкровення і усвідомлення того, як пізнати, прийти до стану Єдності, тобто стану Творця. Знання є, та читаються і пояснюються вони зовсім не в тому ракурсі, в якому були принесені і подані.

   Всі так звані таємні вчення про пізнання непізнаного, здаються завуальованими, закритими і на це є багато причин. І основна – рівень сприйняття людей. Без усвідомлення законів буття не може відбуватись Духовного росту, а отже розширення свідомості. Таким чином, чим ширший спектр сприйняття, тим більші можливості людини, тим глибше вона може проникнути в сакральні тексти і вчення, приймати те, що в даному випадку потрібно для досягнення цілісності.

   Рівень сприйняття включає в себе спектр бачення, чуття, відчуття, нюху, слуху… Існує безліч практик, які дозволяють розширити спектр сприйняття до різних ступенів. Кожна людина має свої особливості, всі люди по-різному бачать, чують, відчувають і навіть дихають, тому такі різні оцінки подій, що відбуваються. Але всі, хто зумів розширити коло сприйняття, прийняти внутрішнє бачення, яке завжди присутнє в людині, всі, хто усвідомив Всесвіт як єдиний організм – починають бачити, відчувати, просто знати все однаково. Що ж так обтяжує шукачів прийти до Єдності?

    Передавали справжню Духовну літературу завжди підготовлені майстри, та приймали, «редагували» в різні часи для нібито кращого розуміння – люди з свого бачення, тому так багато неточностей і перекручень. Багато людей в пошуках істини приймають такі неточності і часто йдуть помилковим шляхом, хоча ми знаємо, що з якої сторони Землі не підеш, все одно до океану вийдеш. Тільки от дороги відрізняються. Так, наприклад, долають тисячі км до Тібету, Індії, тому що без так званого вчителя їм важко знайти відповіді на свої питання. Практикуючи  методики різних рівнів Сутри, Тантри, Дзогчен, одиниці виходять до стану Просвітлення. І навіть інколи нібито досвідчені відомі майстри допускаються недопустимих помилок. А невірне розуміння тих чи інших практик чи вчень приводить до порушень і фізичного тіла, і інших.  

   Але і Біблія, Тора, Кабала, Коран вміщають рядки, які приводять до повного усвідомлення Буття взагалі. Що це за рядки? Їх багато, та в основі не слова, хоч вони випливають з переданого. В основі – енергія, частота, вібрація, що вливається в читача, який приймає чи не приймає інформацію.

 

   Як перенести суспільну свідомість до того рівня, щоб вона навчилась сприймати енергоінформацію в повній мірі? Як пройти етапи розкриття свідомості без таких болючих подій як війни, природні катаклізми? Чому Всемогутній Ісус не зробив цього? Чому стільки інформації і тисячі років досвіду не навчило людство жити в мирі і рівновазі?

  Такі запитання градом тарабанять в вікна. Навіть знаходячи відповіді, люди знову й знову повертаються до тих же запитань, проходячи ще одне коло розуміння, то підіймаючись, то опускаючись, проживаючи різні рівні свого стану, розгойдуючи гойдалки вібрацій.

 

   Ісус Зробив Це! Безкінечністю свого сприйняття він просто показав прямий вихід з закритого простору, в якому знаходилась Душа людська.  Простою присутністю Єдиного організму, він запустив для кожного можливість перейти в інший стан існування, в якому людина Єдина і нероздільна, тобто сама являється Творцем, що є нашою єдиновірною природою буття. Він дав кожній Душі, що потрапила в чотирьохвимірний простір, все! щоб пізнати, згадати ким людина є насправді. Дав все, щоб змінити, повернути колесо сансари, яке водить Душі колами реінкарнацій, заставляючи життя за життям виправляти помилки. Ісус своїм кожним кроком доказав можливість вивернути куб (сакральна форма поля сприйняття, в якому знаходиться людство, звідси архітектура), на якому сидить его, і Сферу Свідомості, прийнявши Хреста – звівши кінці з кінцями в єдиному Центрі, відцентрувавши сприйняття розділення в Єдність, показавши справжню природу, безпричинну присутність вічного буття. У вченнях сходу це називається ПРЯМОЮ ПЕРЕДАЧЕЮ. Майстрів, які знаходяться в такому стані, вважають найвищими.  Єдине, що залишається зробити кожному – вибір. Вибір КОЖНОЇ Душі. І коли людина по справжньому прагне – вона отримує все.

   Тут відразу випливають спогади Душі, які твердять, що за історію розвитку  людства на планеті Земля, ми знаємо факти існування інших, набагато вищих цивілізацій, які жили і сприймали світ по-іншому. Жили в Раю. Як же ми прийшли до такого не урівноваженого, повністю відірваного від самого себе стану?

   Так, наша планета живе в єдиній суспільній свідомості і зараз являється домом для різних рівнів сприйняття. Наша Жива, Дбайлива Мати Земля завжди давала нам те, що Її діти від неї потребували, така Її висока природа, дбайлива, Материнська Свідомість.

   Все залежить від нас і тільки від нас. Від кожного з нас. З розширенням нашого сприйняття прийдуть зміни абсолютно у всі сфери існування людства. І чим більше людей приходять до єдиновірного вибору – до бажання жити в рівновазі і мирі, в стані Єдності, тим більше змін відбувається в самій фізиці простору.

   Зараз інформаційний простір буквально заповнений езотеричною літературою про зміни в світі і свідомості, про над можливості людей і різні світи, та як визначитись в вірності сказаного, не помилитись в підказках?

Як розібратись в інформації, якщо часто одні й ті ж слова людина промовляє в різній стадії усвідомлення, тобто одні й ті ж слова можуть давати людині зелене світло і навпаки? Тому що знати про стан і перебувати в стані – дві різні речі. Адже Ісус наголошував на поняттях книжників і фарисеїв. І зараз дуже багато саме таких, які говорять не своїми словами, повідомляють не пізнане.

    Що мав Ісус в словах: «вродитися з висоти»? Як усвідомити і реалізувати цей вислів?

    В різних світових релігіях і Духовних вченнях є поняття, до яких прагнуть дотягнутись віруючі чи ті, хто знаходяться в Духовному пошуку. В іудаїзмі, в книзі Кабала (частина Зоар) – поняття Махсом, в різних традиціях індуїзму і буддизму існує поняття стану самадхі, в дзен, буддизмі і езотеричних вченнях є поняття Просвітлення, є в Китаї ще таке поняття як «Небеснf дзвіyниця». Всі вони несуть одне й те ж значення – повне усвідомлення цілісної природи буття, тобто  розтотожнення себе з будь-яким об’єктом чи індивідуальністю, усвідомлення всього спектру буття, далі - усвідомлення себе всім творінням,  Творцем всього сущого. Після проживання такого стану людина вчиться перебувати в зовсім іншому сприйнятті, яке звільняє від страху і нерозумінь. 

  Кожна людина народжується в цей світ просвітленою, тому в новонароджених нема чіткої концентрації, їх пеленають для того, щоб випадкові рухи не налякали, так як вони не сприймають себе ще фізичним тілом. Потім їх вчать сприймати себе як індивідуальність, називаючи по імені і т.д. Божественна природа новонародженого вивчає, зчитує сприйняття оточуючих, поступово повністю чи частково, залежить від зрілості Душі, приймає нову реальність.  Але ... «тільки дітьми ми можемо ввійти до Царства Небесного» Ісус.  

    Отже, людина знаходиться там, де її сприйняття. 

З Любов*ю, Марія.                квітень 2015

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Йордан
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Твоя основна помилка, друже Анатолій, в тому що ти ніяк не викинеш з голови думку, що люди і Бог це різні речі. Ця іудохристиянська ідея про грішних і духовно сліпих людей і Бога, як окремого персонажа, дуже глибоко вкорінилася.

Не треба намагатися стати таким як Бог, тому що він і є - ми. Як би не намагалися відділити людину від Бога, це буде тільки ілюзія, яка притаманна примітивним світоглядним системам.

Анатолій Висота каже:
Друже Доброславе, погодься, що існує БОЖЕСТВЕННА ІЄРАРХІЯ. Погодься нарешті, що можливості людини і Бога ТВОРИТИ відрізняються між собою разюче. В цифрах це як одиниця і безконечність, Погодься, що Сином Божим Со-Творцем можна стати ПОТЕНЦІЙНО, навчившись Добру і ВДОСКОНАЛИВШИСЬ до рівня Бога Творця. Хтось із нас людей Сином Божим Со-Творцем стане, а більшість "успішно" провалить цю земну школу. Ось такі реалії. Такий мій погляд. Я визнаю, що він може помилковий. Вкажи ж, друже, на мої помилки.

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Підняття рівня власної і масової свідомості - найактуальніша справа нашого часу.

Цей текст написано в інтуїтивному, поетичному стилі. Бажано було б тепер це усе розшифрувати і показати конкретні кроки вгору.

Одразу зауважу, що "нічна розмова Ісуса з Нікодимом" - це фарисейська вставка в Євангеліє (див. "Пшениця без куколю", с. 323).

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Поступово розповідатиму в статтях, текст написано в іншому стані свідомості, так як всі інші. Притчі Ісус також не розшифровував, хто шукає - знаходить. Та я поступово буду давати статті, описувати пережиття. Хто прийшов до більш відкритого бачення чи ясночуття - сприймають тексти по-іншому. Це якраз стосується фарисейської вставки. Для тих, хто не пізнав стану Хреста, не буде зрозуміла фраза - "уродитись з висоти".

«І промовив Господь: Не буде Мій Дух перемагатися в людині навіки, бо блудить вона. Вона тіло, і дні її будуть сто і двадцять літ»(1М.6:3). - це також фарисейська вставка?

Людина - це багатовимірне тіло з безкінечною свідомістю. Той стан людини, який переживає людство останніх майже 6 тисяч років - це стан ЗАБУТТЯ, відділення від всесвітнього ритму... ЗАВДЯКИ СПРИЙНЯТТЮ.

Хто знаходиться в стані ПРОБУДЖЕННЯ - до нього приходять не тільки розуміння, а й інші можливості, тобто життя змінюється. Змінюється процес споживання, ДИХАННЯ! Саме дихання, яке перестає бути тільки легеневим, а стає ЕФІРНИМ, тобто вся структура людини ВХОДИТЬ В БІЛЬШ ШИРШИЙ ПРОСТІР! Звідти й назва - ДУХ, він є ВСЮДИ, та людина в забутті не приймає всього спектру буття.

Всі ікони з Ісусом, Святими, Матір"ю Марією показують якісь проміння, які входять в їх голови. Це і є той ДУХ, та Прана, той Ефір. Чим чистіше ТІЛО, тим ВИСОКОВІБРАЦІЙНІШИЙ ДУХ,

У кого відрите Третє Око - буде знати де фарисейські вставки, де ні.
Але нажаль людина дуже не хоче пройти очищення, це дуже непростий процес, тому так недовго живе :) ПОВТОРЮ - «І промовив Господь: Не буде Мій Дух перемагатися в людині навіки, бо блудить вона. Вона тіло, і дні її будуть сто і двадцять літ»(1М.6:3).

"УРОДИТИСЬ З ВИСОТИ" має ще більш глобальний характер, ніж просто перейти на пранічне дихання. Бути Єдиним з Богом означає бути в єдиному моменті, в Єдності. Тобто всюди.
МАРІЯ ВОРОБЕЦЬ НЕ РОБИТЬ ФАРИСЕЙСЬКИХ ВСТАВОК, тому що є тільки те, що є.

"35. Ісус сказав: Там, де три бога, там боги. Там, де два або один, я з ним. " Євангелія від Фоми.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Ви це серйозно?
Виходить так, що відповідь Ісуса на запитання апостолів про те, щоб він пояснив притчу про сіяча - також фарисейська вставка!? ;) О-о!

Марія Воробець каже:
...Притчі Ісус також не розшифровував...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую, Маріє, за цей текст. Я ставлюся до вашої оповіді серйозно. Я так розумію, що ви не лише розповідаєте про стан єдності з Творцем, а й самі ПЕРЕБУВАЄТЕ У ЦЬОМУ СТАНІ? Отже це є незвичайно цінним досвідом! продовжуйте писати!

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Дякую за нагадування, Арсен ! Таку притчу поясниш, тому що вона доступна для сприйняття.
Якби людина сприймала своїм мозком на 100 відсотків, вона жила б в раю.
Отже бачить людине те, що бачить.
А те, що ви назвали фарисейською вставкою, називається ВІДКРИТТЯ чи ПІЗНАННЯ ВСЕЛЕНСЬКОЇ ФОРМИ.
Процес Духовного пізнання непростий, тому поступово людство ввійд в сферу абсолютного розуміння всіх процесів, в яснорозуміння.
А до того потрібно СІЯТИ, СІМ"Я буває різне, "...не видне оком, та серцем чуть..."
Описати словами все неможливо, як і охопити лівою півкулею, яка домінує у чоловіків. А те, що пояснює Хрестос, коли порівнює Духа з вітром - ліва півкуля неосягне, на допомогу прийде ПРАВА, а згодом і Серце. Щасти

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Анатолій, Спасибі! Все тільки з власного досвіду. Це наш природний стан, в ньому все ясно і в любові, єдності з Творінням. Дякую що є такий сайт.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Нагадую, Маріє, що Ігор Каганець висловив ГІПОТЕЗУ, що люди на Землі - це колишні Сини Божі, відправлені на Землю за новим досвідом. Ті з нас, хто усвідомить свою єдність з Творцем, вернуться у стан Сина Божого. Так от ви, Маріє, заявили, що вже знаходитеся в цьому СТАНІ ЄДНОСТІ! Розповідайте далі!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Цитата:
люди на Землі - це колишні Сини Божі, відправлені на Землю за новим досвідом. Ті з нас, хто усвідомить свою єдність з Творцем, вернуться у стан Сина Божого.

Це неправильне формулювання. Не буває колишніх чи майбутніх Синів Божих. Ми є складовими Бога завжди. А вся справа тільки в усвідомленні себе Сином Божим. І найкраще усвідомлення цього у нас саме в цей момент, а не десь далеко в минулому, коли ще не мали досвіду людських життів. Чим більше розвинена духовна сутність, тим вона глибше себе усвідомлює частинкою Бога (Сином Божим).

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Тільки так, Каганець має Рацію. Дякую за нагадування, обіймаю за вашу пораду, АНАТОЛІЙ, який ВИСОТА! В мене є багато описів, буду викладати. але для Вас писати нові. Спасибі.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Доброславе, ти пишеш: Не буває колишніх чи майбутніх Синів Божих. Ми є складовими Бога завжди. А вся справа тільки в усвідомленні себе Сином Божим. І найкраще усвідомлення цього у нас саме в цей момент, а не десь далеко в минулому, коли ще не мали досвіду людських життів. Ми справді є складовими Бога завжди. Та не завжди є Синами Божими-Со-Творцями. Чи можна уявити, що Син Божий забув (???), що він є таким? Ось ти, Доброславе, чоловік вже точно усвідомлюєш себе частиною Бога, та чи є ти вже Сином Божим-Сотворцем? Таким, як Хрестос?

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Всі ми Со-Творці. Ось ти, друже Анатолій, твориш інколи корисні для багатьох статті на НО, це ж теж творчість. Чи ти пропонуєш вважати справжніми Синами Божими тільки тих, хто ходять по воді і творять дива?

Анатолій Висота каже:
Доброславе, ти пишеш: Не буває колишніх чи майбутніх Синів Божих. Ми є складовими Бога завжди. А вся справа тільки в усвідомленні себе Сином Божим. І найкраще усвідомлення цього у нас саме в цей момент, а не десь далеко в минулому, коли ще не мали досвіду людських життів. Ми справді є складовими Бога завжди. Та не завжди є Синами Божими-Со-Творцями. Чи можна уявити, що Син Божий забув (???), що він є таким? Ось ти, Доброславе, чоловік вже точно усвідомлюєш себе частиною Бога, та чи є ти вже Сином Божим-Сотворцем? Таким, як Хрестос?
Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Всі люди - Творці, це так. Творці, які знаходяться в забутті, тому що страждають, перебувають в стані страху, невідання.
Щоб людство перешло в стан Творця, Ісусом, Світлом Любові проторено Шлях до повного розуміння, чому відбуваються такі події в житті людей. А з стану розуміння Людина Переходить в стан Єдності з усім Творінням Бога, тобто стає Творцем. Це інший стан, ніж той. в якому перебуває сьогодні основна частина людства. Але суспільна свідомість рухається до великих змін завдяки пробудженню від сну, сну невідання і страху. Радіймо.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Гарно написано пані Марія..Не можу Вашу статтю відмітити галами,але знаю,що для Вас це неважливо..
На фотографії до статті напевно зображений реінкарнований Діоген...Дякую..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Доброславе, це людська справа провести досліди, написати статтю - творити й іншим чином. А Син Божий-Сотворець володіє можливостями Бога: наприклад, створити планетну систему, створити на планеті живі істоти+. Скажи щиро, таке тобі, друже, по силі?

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

А де ж тоді межа, що вважати творінням "Синів Божих", а що творінням не Синів? :) Пропонуєш друже, все що менше планет і живих істот вважати творінням недосконалих і грішних людей, а все що більше - творінням Бога?

Будь-яке творіння є проявом (аспектом) Бога, тобто кожного з нас!

Анатолій Висота каже:
Друже Доброславе, це людська справа провести досліди, написати статтю - творити й іншим чином. А Син Божий-Сотворець володіє можливостями Бога: наприклад, створити планетну систему, створити на планеті живі істоти+. Скажи щиро, таке тобі, друже, по силі?
Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Доброславе, погодься, що існує БОЖЕСТВЕННА ІЄРАРХІЯ. Погодься нарешті, що можливості людини і Бога ТВОРИТИ відрізняються між собою разюче. В цифрах це як одиниця і безконечність, Погодься, що Сином Божим Со-Творцем можна стати ПОТЕНЦІЙНО, навчившись Добру і ВДОСКОНАЛИВШИСЬ до рівня Бога Творця. Хтось із нас людей Сином Божим Со-Творцем стане, а більшість "успішно" провалить цю земну школу. Ось такі реалії. Такий мій погляд. Я визнаю, що він може помилковий. Вкажи ж, друже, на мої помилки.

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Твоя основна помилка, друже Анатолій, в тому що ти ніяк не викинеш з голови думку, що люди і Бог це різні речі. Ця іудохристиянська ідея про грішних і духовно сліпих людей і Бога, як окремого персонажа, дуже глибоко вкорінилася.

Не треба намагатися стати таким як Бог, тому що він і є - ми. Як би не намагалися відділити людину від Бога, це буде тільки ілюзія, яка притаманна примітивним світоглядним системам.

Анатолій Висота каже:
Друже Доброславе, погодься, що існує БОЖЕСТВЕННА ІЄРАРХІЯ. Погодься нарешті, що можливості людини і Бога ТВОРИТИ відрізняються між собою разюче. В цифрах це як одиниця і безконечність, Погодься, що Сином Божим Со-Творцем можна стати ПОТЕНЦІЙНО, навчившись Добру і ВДОСКОНАЛИВШИСЬ до рівня Бога Творця. Хтось із нас людей Сином Божим Со-Творцем стане, а більшість "успішно" провалить цю земну школу. Ось такі реалії. Такий мій погляд. Я визнаю, що він може помилковий. Вкажи ж, друже, на мої помилки.
Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Доброславе, ти пишеш: Твоя основна помилка, друже Анатолій, в тому що ти ніяк не викинеш з голови думку, що люди і Бог це різні речі. А хіба не так? Хіба Творець і його творіння - люди, не відрізняються між собою? НА ЦЬОМУ ЯКОСЬ НАГОЛОШУВАВ І П. іГОР. Здається, таке видно без біноклів і телескопів. Якщо ж Бог і Людина - це одне й теж саме, то розкажи ж нам, як ти, друже, колись з Богом в якості Сина Божого Со-Творця СТВОРИЛИ Всесвіт!

Зображення користувача Доброслав Велесовий.
0
Ще не підтримано

Мені здається, ми вже десятий раз їдемо по колу :) Давай, друже Анатолій, до цієї теми вернемося десь так через років три. Може тоді наше розуміння цих питань стане кращим і ми швидше зможемо знайти спільну мову.

Анатолій Висота каже:
Друже Доброславе, ти пишеш: Твоя основна помилка, друже Анатолій, в тому що ти ніяк не викинеш з голови думку, що люди і Бог це різні речі. А хіба не так? Хіба Творець і його творіння - люди, не відрізняються між собою? НА ЦЬОМУ ЯКОСЬ НАГОЛОШУВАВ І П. іГОР. Здається, таке видно без біноклів і телескопів. Якщо ж Бог і Людина - це одне й теж саме, то розкажи ж нам, як ти, друже, колись з Богом в якості Сина Божого Со-Творця СТВОРИЛИ Всесвіт!
Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Добре, друже, згоден. Час багато чого змінює...

Зображення користувача Марія Воробець.
0
Ще не підтримано

Творець "має пам"ять" про Сотворення Всесвіту, так як це відбувається зараз. Анатолій влучно. Тим відрізняється сприйняття Творця.

Любов - енергія безпричинна, без неї нема нічого.