Зображення користувача Арсен Дубовик.
Арсен Дубовик
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відкритий Пенсійний фонд "ПриватФонд"

Одним з головних напрямків рішення соціальних проблем громадян України визначено впровадження ефективної пенсійної політики, оскільки діюча солідарна система не відповідає нашим вимогам та побажанням.

Відкритий Пенсійний фонд "ПриватФонд", який було зареєстровано одним з перших на Україні, пропонує участь у ньому, як можливість подовження повноцінного життя і на пенсії. Відкритий Пенсійний фонд "ПриватФонд" готовий допомогти сформувати достатні пенсійні накопичення, зберегти та примножити їх.

Хто може бути учасником і вкладником ПриватФонду?

Учасник - фізична особа (тобто Ви), на користь якої сплачуються пенсійні внески.

Учасниками ПриватФонду можуть бути  фізичні особи незалежно від громадянства, місця та характеру їх роботи. 

Вкладники - особи сплачують пенсійні внески на користь учасника.

Вкладниками ПриватФонду можуть бути:

  • Ви самі на свою користь;
  • Ваші родичі;
  • Ваш роботодавець. 

Як формуються пенсійні накопичення?

Пенсійні внески, які накопичуються в  ПриватФонді  на Вашому індивідуальному пенсійному рахунку, надалі вкладаються в надійні класи інвестицій - в банківські депозитні рахунки, цінні папери з гарантованим прибутком, акції та облігації українських і зарубіжних емітентів, об'єкти нерухомості, банківські метали, іпотечні цінні папери

Отриманий інвестиційний дохід щомісяця розподіляється між учасниками фонду пропорційно накопиченим сумам.

Як здійснюються пенсійні виплати?

Пенсійний вік  в системі недержавного пенсійного забезпечення Ви визначаєте для себе самі. Він може бути менше або більше ніж пенсійний вік, який дає право на пенсію по загальнодержавному пенсійному забезпеченню, але не більше ніж на 10 років.

на 01.01.2013г .:

  • 50 років - для всіх учасників програми

Пенсійні виплати можуть здійснюватися:

а)  на певний термін  (не менше 10 років); 

б)  одноразовою виплатою  в разі: 

  • медично підтвердженого критичного стану здоров'я (онкозахворювання, інсульт тощо. п.);
  • настання інвалідності учасника фонду;
  • коли на дату настання пенсійного віку розрахункова сума щомісячної виплати пенсії на визначений строк (протягом 10 років) менше 50% місячного прожиткового мінімуму;  
    (по стостоянію на 01.01.2013 г - 53 640 грн);

    Для здійснення пенсійної виплати на визначений строк учасник фонду повинен укласти договір про виплату пенсії на визначений строк. Договір про виплату пенсії на визначений строк є договором між фондом та його учасником, який укладається від імені фонду його адміністратором. 

    Для отримання виплати учасник повинен надати такі документи:

    1. Копія паспорта та ідентифікаційного коду (завірені власноручно); 
    2. Копія Пенсійного контракту; 
    3а) Заява для виплати на визначений строк ; 
    3б) Заява для одноразової виплати .

  • виїзду учасника фонду на постійне проживання за межі України;
  • смерті учасника фонду (пенсійні кошти виплачуються його спадкоємцям). 

Ви маєте право самостійно вибрати:

  • періодичність пенсійних виплат;
  • період протягом якого Вам будуть проводитися пенсійні виплати, але не менше 10 років, крім випадків передбачають одноразові виплати.

Які переваги участі в ПриватФонді?

  • Персоніфікація:  сплачені внески, і отримані на них інвестиційні доходи враховуються на Вашому  індивідуальному пенсійному  рахунку , що дозволяє забезпечити Ваші права (або права Ваших спадкоємців) на отримання накопичених коштів у повному обсязі;
  • Ефективність управління : ваші пенсійні відрахування  інвестуються  в дохідні фінансові інструменти з метою отримання інвестиційного доходу і збільшення розміру пенсійних виплат;
  • Можливість вибору:  Ви можете вибрати ту схему участі в  ПриватФонді , яка буде максимально відповідати Вашим потребам і можливостям;
  • Можливість наслідування:  пенсійні кошти  успадковуються  особою (особами), що є Вашим спадкоємцем;
  • Податкові пільги  при перерахуванні пенсійних внесків та отриманні пенсійних виплат;
  • Відсутність обмежень  по сумі внесків та пенсійних виплат. 

Як захищені Ваші інтереси?

  • Активи  ПриватФонду  відокремлені від активів обслуговуючих компаній (засновників, адміністратора, компанії з управління активами та зберігача), що робить неможливим банкрутство ПриватФонду і його ліквідацію;
  • Щорічно оприлюднюється інформація про діяльність  ПриватФонду  і результати аудиторських перевірок в засобах масової інформації та на сайті Держфінпослуг. Аудиторська перевірка проводиться згідно із законодавством аудитором, який має право на проведення аудиторської діяльності.
  • Учаснику ПриватФонду надаються виписки по його індивідуального пенсійного рахунку із зазначенням внесків і розподіленого інвестиційного доходу;
  • На активи  ПриватФонду  не може бути звернене будь-яке стягнення або застосована конфіскація;
  • Державне ліцензування діяльності адміністратора, компанії з управління активами та зберігача;
  • Контроль за діяльністю ПриватФонду здійснюється з боку чотирьох регулятивних державних органів;
  • Адміністратор і компанія з управління активами несе відповідальність перед ПриватФонд всім своїм майном за збитки, завдані пенсійному фонду внаслідок порушення законодавства.

Як стати учасником ПриватФонду?

Якщо Ви хочете зробити довгострокові накопичення, щоб після закінчення активної трудової діяльності забезпечити собі гідний рівень життя, радимо Вам сформувати їх вчасно, використовуючи можливості та переваги Недержавного пенсійного забезпечення:

  • Ви можете отримати безкоштовну консультацію у Головного спеціаліста з адміністрування Кадіївський Олени за телефоном (056) 716-55-72, e-mail: [email protected] , або зв'язатися з нашими представниками (агентами), які розташовані в регіональних підрозділах  ПриватБанку  і надають агентські послуги на підставі договору-доручення на адміністрування;
  • якщо Вас задовольняють умови, запропоновані  ПриватФонд   і Ви згодні самостійно перераховувати пенсійні внески, Вам необхідно укласти Пенсійний контракт з   «Керуючим адміністратором ПФ« Паритет » , що діє від імені ПриватФонду ;
  • якщо ж Ваш Роботодавець проявляє турботу про своїх працівників і готовий перераховувати до  ПриватФонд   пенсійні внески на Вашу користь, то Пенсійний контракт укладає Роботодавець - Вкладник, а Ви - Учасник.

Пенсійний контракт онлайн

Поширені запитання

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Питання було в тому, чи залучати "відчуваючих гроші євреїв" до козацької корпорації ;), де обіцянку "грошолюба" контролюватиме "честь і слава!" ;)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

О! У кого які будуть роздуми на рахунок цієї теми??

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Я власне розмістив цю статтю бо вона мені нагадала нашу дискусію, яка не дійшла свого логічного завершення - Пенсійна система Третього Гетьманату і українські НПФ ...
щоб спонукати до продовження теми, бо схоже нашу ідею вже втілюють! )))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Ну звісно що втілюють!
З, НО у світі багато чого буде втілюватися в практику.
У тому числі й реалізації держав-корпорацій, ідеєю якою на НО ще марили 4 роки тому назад..
Тобто ми тут НО творимо поступ людства своїми інетелектуальними зусиллями, і при цьому за дарма це робимо як самі що є справжні брахмани. Адже це наївно вірити що за нашим сайтом ніхто не стежить і що нашу інфу ніхто не аналізує на користь своїх держ. потреб...

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Інформація дуже корисна, друже Арсене. І розписано все гарно. ПРИВАТБАНК - солідна установа. А от Коломойський - чи двіряєте ви йому вповні? Внески до фонду мають бути солідні - більше половини доходів, коли хочете мати достатню пенсію. Однак схожі проекти можуть бути впроваджені лише, коли минуть потрясіння. Статтю заохочую галами!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Згадаймо, що "Козак любить честь і славу, а єврей любить гроші", а це означає, що пенсійна система запропонована ТГ є дієвою, якщо на неї звернув увагу Коломойський.

Quote:
Анатолій Висота сказав:
А от Коломойський - чи двіряєте ви йому вповні?

Чи не здається вам, шановні компанійці, що якщо подивитися на приказку в конструктивному ключі, то це гарна взаємодія типу "козак-єврей-козак"?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Гарантувати вкладення може тільки власна держава-корпорація, на яку ви маєте вплив як громадянин (носій політичних прав) і акціонер (співвласник) разом з власною громадою, бажано озброєною до зубів.

А на цей фонд ви не маєте жодного впливу. "Обіцянка - цяцянка, а дурному радість".

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Питання було в тому, чи залучати "відчуваючих гроші євреїв" до козацької корпорації ;), де обіцянку "грошолюба" контролюватиме "честь і слава!" ;)

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

На нинішньому етапі процес новітнього українського націотворення відкритий для всіх щирих людей, які відчувають себе українцями, говорять українською мовою і приносять користь українській справі.

Арсен Дубовик wrote:
Питання було в тому, чи залучати "відчуваючих гроші євреїв" до козацької корпорації ;), де обіцянку "грошолюба" контролюватиме "честь і слава!" ;)

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Саме це я й хотів почути! І, думаю, всі компанійці ;)...
РаДіймо! ...бо у того, хто "приносять користь українській справі" — "череп" відповідатиме!!! )))))) Отже, вношу правку -

правильний антропологічний тип формується навіть "за цього життя"!

Quote:
Хто перейметься українським духом у цьому житті — в наступному буде мати правильний антропологічний тип ;)

Дякую! Цими словами Ви поставили останню крапку "в давньому сперечанні" ))
Мудра Ви людина, пане Миро!...

Миро Продум wrote:
На нинішньому етапі процес новітнього українського націотворення відкритий для всіх щирих людей, які відчувають себе українцями, говорять українською мовою і приносять користь українській справі....

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Щоб на пенсії жити в своє задоволення і не нав'язувати свої болячки і неміч близьким людям,потрібно вкладати ресурси у здоров'я і готувати базу для улюбленого заняття-праці..Ніякі накопичення не допоможуть і не принесуть користі.Просто ті в кого великі накопичення,будуть пити дорогі ліки і слухати байки "дорогих" врачєй у модних клініках..хто немає накопичень буду лежати в райлікарнях і пити білу чи зелену таблетку від усіх хвороб..Природне харчування і компанія сонячного товариства,створять гарну базу для майбутнього пенсіонера..

Вірю в те, що розумію.