Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Кінець патріархальним церквам, творимо матріархат

Вислів з Біблії : “Де зібрались двоє в ім”я моє, то я буду між вами”. Третій, тобто Бог, народжується сам — він є слова, розмова між двома.  Бог, що являється Меркурієм, диханням, духовністю, повітрям. Цей Бог  також  є той міфічний Зевс-Час, якого ми самі створюємо своїми словами, бо  Слово також утворює Вогонь. Цей бог постійно з нами там, де ми розмовляємо, чи думаємо, чи пишемо. Так яка церква ще потрібна? Чия та церква? Хто забирає нашого бога від сім”ї і самих себе та несе його жидам на продаж? Є зрозуміло, що майбутній Час ми творимо самі, ми є носії Бога в самих собі.

Почнемо з того, що в своїй еволюції ми зрозуміли і засвоїли числа 1 і 2, вогонь і землю. Число 3 , такий собі рівень тваринки, знаємо, що дихаємо, що є повітря. А людина є число 4. Певно через кілька десятиліть зрозуміємо, що таке значить бути людиною, астрологи кажуть, що це почнеться з 2050 року, певно тоді ми від"єднаємо смертний ген.  Оскільки зараз наша планета вступає в 35-літній цикл зодіаку Близнюків, де володарем є Меркурій, (Гермес, Тот, Ірида), то познайомимося ближче з повітрям. Про те, що цей бог був жінкою, як і всі інші боги,  поговоримо в наступному разі.

Меркурій є юним богом, він кругом бігає, все щось робить, там краде, там навчає. Його вчителем був Вулкан, якого він перевершив. Вулкан був сином Гери (Юнони) і Зевса (Юпітера), він народився потворним, тому Гера його відкинула від себе, а надалі він став ковалем, працював з вогнем. Символ Меркурія - це ключ зі зміями, якого подарував йому Аполлон (Сонце). Аполон був сином Зевса і Лето. Знаємо, що Зевс це є Час, то виходить, що його діти народжувались  від Часу. Тому гарно можна зрозуміти його походеньки, бо народжували жінки, без втручання чоловіка, самозаплідненням або методом генетичних маніпуляцій. Ці міфи ще більше підтверджують, що серед людей є різні гени, бо Зевс багато кого народив чи спокусив. Тому ці слова “Єдина чиста, Непорочна” значать, хто є носієм чистих безсмертних генів, передбачених для боголюдини.

Знаємо, що Зевс- Юпітер- це основний Бог богів, який захопив владу у свого батька Кроноса-Сатурна, а той захопив владу від Урану. Планета Уран і Гея (Земля) у міфах вважаються першородителями, початком світу. Уран вважається планетою без правил і норм, Сатурн планета порядку і трудолюбства, Юпітер - експансія нового.

Надалі Зевс навіть пожирав своїх дітей, боячись, що вони захоплять його владу, тому Меркурій був народжений у печері потайки від нього. І коли він плакав, то слуги дзвонили у дзвони, щоби Зевс не почув. Якщо подумати, що Зевс є Час, а Меркурій є майбутнім Часом, то розуміється, що син Зевса і  Майї хоче щось змінити в майбутньому.  Його земна мати Майя була дочкою Атласа (Атланта), що тримав небо на плечах.

У найдавніші часи символом Меркурія-Гермеса був вертикальний камінь, укріплений в землі, який називався герма. Ці герми позначали кордони чиєїсь власності, а також стояли при вході в будинок.

Ось такі фальсифікації, надавши значення чоловічому фалосу тільки тому, що деякі чоловіки  є носіями сумнівних первинних генів. Вони, натомісць,  поставили фалос і секс зробили культом, перевернувши правдиві  цінності.  В дійсності ж, Гермеса показують богом порогового, проміжного простору, він є бог перехресть і невизначеностей і  пізніше він став асоціюватися з мистецтвом магії.   На цьому малюнку видно, двоякість наших генів, а посередині стоїть герма. Зрозуміло, що  має значення межі і, очевидно означає не змішуватися, бо ми є різні.

Меркурій розглядається як «асексуальна» або нейтральна планета, яка не знає, що таке жагучість. Меркурій - це розум без совісті, це інструмент, засіб для зв”язку.  Дві паралельні лінії  знаку Близнюків- це є два брати, різні у своїх властивостях і, можливо, це були чоловік і жінка. Такий знак поєднання людини і людей, обмін інформацією, знаннями, товарами, досягненнями надалі перетворили в культ влади, корисливості, брехні і спотворень. Роль Меркурія в знаку Близнюків створити  єдине інформаційне поле і сім"ю, він несе  знання, що приведуть до  цілісності людини, утворення  і фунціонування астральності в ній.

У пізніших міфах Меркурій зображувався з крилами на ступнях і крилами на голові - вічно в русі, він доставляв на землю послання. Значить, що дії він виконував швидко і розум його літав також. Літав високо в небеса і спілкувався там з безсмертними, потім опускався в підземелля, де водив компанію з душами мертвих. А в недрах Землі, великий володар життя і смерті сидить на троні. Володара смерті визначимо потім, а оскільки життям є вода, то знаку води  в підземному  царстві  відповідає Скорпіон, якою управляє планета Плутон. Це внутрішня сила, безстрашний діяч і непохитний революціонер. Воля більшості- його інструкція до дії. Холодна, глибока, таємна вода знака Скорпіона, наша змія Кундаліні, яку ми пробуємо розбудити і випрямити зі згорнутого стану.

В астрології планета Меркурій є планетою розуму та інтелекту. Бог листа і письменності, квінтесенція молодості, Меркурій з швидкістю рухається, минаючи сузір'я, по дорозі він збирає і накоплює знання, він наділений владою над алфавітами, словами, цифрами і числами, мовами, науками і зоряним небом. Манілій пише: «Ти, бог Кілен, першооснова цієї великої і священної науки; завдяки тобі люди стільки дізналися про небо - про сузір'я, імена знаків, їх впливу і значення.” В астрології Меркурій управляє знаками Близнюків і Діви, вони вважаються «денним» та «нічним» знаками. На цьому малюнку подано знак, як символ дня і ночі, двох початків і т.д. , але цей знак є спотвореним, бо він повинен мати цифри 69, а тут ми бачимо, що вони вивернуті навиворіт, нема цих чисел.

У багатьох знаків символів є перевернення, тому треба уважно роздивлятись і приходить праведна істина.  Знак 69 є символом  Дому Материнства, що стоїть у цифрі 4.  Цифру 4 приніс  Меркурій від  цифри 3,  а Матір несе еволюцію  до  чисел 6 і 9.  Цифра 6 є значенням зодіаку Діви в стихії Землі і саме тоді Меркурій творить магічні речі, що поведуть за собою і цифру 9, в якій находиться знак Стрільця Юпітера. Певно це відбуватиметься вночі, під час нашого сну, бо Діва нічний знак.  Зародження цього процесу проходить в знаку Рака-Народження 69. Євреї числа 6 ; 66 ; 666 найбільше бояться, і назвали їх числом звіра. Певно в цифрі 6 дійсниться зв"язок з Космосом, йде вертикаль від Землі догори, люди досягають найбільших знань і їх брехлива релігія зазнає неприємностей.

Вислів : “Де зібрались двоє в ім”я моє, то я буду між вами”. Третій, тобто Бог, народжується сам — він є слова, розмова між двома.  Бог, що являється Меркурієм, диханням, духовністю, повітрям. Цей Бог  також  є той міфічний Зевс-Час, якого ми самі створюємо своїми словами, бо  Слово також утворює Вогонь. Цей бог постійно з нами там, де ми розмовляємо, чи думаємо, чи пишемо.  Так яка церква ще потрібна? Чия та церква? Хто забирає нашого бога від сім”ї і самих нас та несе його жидам на продаж? Є зрозуміло, що майбутній Час ми творимо самі, ми є носії Бога в самих собі.

Згідно з міфом, знак Близнюки вважається двома братами-близнюками: смертним і безсмертним. Один брат зачатий від земного чоловіка, інший від бога. Земна жінка купалась у воді і Бог полюбив її, а вона вже була вагітна від чоловіка. Близнюки любили один одного, йшли пліч-о пліч і коли смертний брат помер, безмертний брат захотів піти разом з ним в царство мертвих. Деколи  зображують знак Близнюків, що вони є протилежними, протистоять один іншому, то це також спотворення для утворення боротьби і війни, бо насправді цей знак має інше значення, вони діяли разом і дружили.

Безсмертний брат-близнюк один день проводив в царстві мертвих, а інший день в царстві живих, бо не хотів жити без свого брата. Про те, що діти від Бога були іншими з вигляду, говориться в шумерських поемах і в книзі Єноха, вони були білошкірими, світлими. З цього міфу можна догадатись, що один ген смертний, а інший безсмертний, отже одна змія на ключі Меркурія є безсмертною.

Знаємо, що кожна територія землі має свій знак зодіаку, наприклад, Європа (Україна)- це Тілець, Росія- Водолій, Ізраїль- Риби. Кожний знак має свою характеристику:

Тілець-будівельник-творець, природознавець, він є другим в гороскопі, (як Старий Світ). Водолій- актор, мрійник-новатор, бунтівник. Риби- релігійна підсвідомість, окультизм, закінчення і зародження життя. Ці енергії не треба перемішувати, в чужу хату зі своїм статутом не йдуть, бо кожний клапоть землі має інші енергетичні коливання, тому кожний повинен мати свою релігію.

Дуже оригінальними і грунтовними виявились лекції астролога Юри Тельця (Ю. Корякіна). Він доводить, що вся духовність і церкви на нашій землі є єврейськими і вони несуть шкоду нашим людям, бо така релігія направляє людей відразу ж дім смерті. Що Церква є найбільшим домом смерті, бо управління смертним менталом притягує цю енергію до людини, людина не рухається по колу розвитку, а відразу ж “скаче” в знак Риб, кінцеве число 12. Навіть не розвинувшись, не пізнавши життя, не народившись по-справжньому, ми вмираємо. Трикутник наповнений духовністю, інформаційне повітря і є Богом. (Див. мал.) Зараз наш розвиток людини відповідає цьому трикутнику і  цифрі 3.  Астролог показує початковий шлях стихій і знаків зодіаку людини за рухом годинника, а також зодіакальні епохи Космосу, які рухаються проти стрілки.

цифра 1- це знак Овен, управляє Марс; плазмал, вогонь

цифра 2- Тілець, управляє Венера; електромагнітність, двійність полюсів

цифра 3-  Близнюки, управляє  Меркурій; ментальність, дихання-духовність

цифра 4- Рак, управляє  Місяць; астральність, народження Життя.

  Надалі цикл з чотирьох стихій знову повторюється- вогонь, земля, повітря, вода, і так три рази до завершення кола. На даний час є очевидно, що людське життя почнеться, коли ми вивчимо властивості води і пізнаємо астральніть, дійшовши до дому Материнства -Рака.  А зараз ми тільки дихаємо і щось говоримо, бо знаходимось на щаблі цифри 3. Духовність не є вищим рівнем розвитку, вона прокладає дорогу, як промінь, членить, розріджує. Слова- це жорстка енергія повітря, несе смертельний перехід, щоб пройти грань від духовності до астральності. В такому напрямку йде розвиток еволюції і на сьогодні ми досконало знаємо тільки перші дві стихії, а цифру три тільки пізнаємо. Відповідно, людина має число 4, тварино-людина - число 3, мінерали - число 2, плазма - число 1. Не треба дивуватись, що число Меркурія-Близнюків є трійчатим, бо  третім є повітря, дихання, духовність.  Ми вміємо говорити, але ще треба навчитись користуватись Мовою. Ця  ментальна енергія вважається первинно-грубою, суворою, жорсткою, це наша ментальність і наша духовність, вона розсіюється, це енергія ділення  для  крапкової дії.

Астролог Ю. Тілець говорить, що Меркурій відповідає числу три.  Так воно і є, бо Меркурій є посередником, але не третім. Він є повним числом  три, що приєднує четверте, його знак це чітко показує, адже складається з чотирьох ліній.  Він є отой дихаючий кубик всередині чотирьох. Він є ментальним містком, щоби показати дорогу до розвитку, він веде в простір цифри 4, несучи її з собою.

На малюнку показано знак Близнюків-Меркурія, є два обличчя (смертний і безсмертний). В руках показує, що з трьох треба мати одного. Ось така  піраміда: бог, ангел і диявол, з яких утворюємо одного бога, бо зникає боротьба. Малюнок твердить, що три рівнозначно одному, що під ногами змій трьохголовий, але він є один. І це є  вода, властивості якої він вивчив. Змія, якого він покорив, підняв на вищий рівень, і тримає в руках зміїв з короною на голові. Це вже не стихія, це Змій-володар.  Цей Змій йому служить, від чого в Близнюка-Меркурія  появились крила. Розуміється, що це є людина, яка набирає сили від властивостей води, а ця вода перебуває в повітрі.

 Щоби перейти  від дихання-трійки до людського числа чотири, духовна енергія перемішується, рухається, з”єднується і утворюється вода. І тільки тоді зароджується астральна людина і її безсмертність . Духовність є смертною, відповідно фанатична релігійність не дає ментальному розвитку Меркурія піти в напрямку безсмертя, до дому народження людини, а направляє його відразу ж в дім смерті, знаком якого є Риби, по нашому знаку зодіака відповідає числу 12 .

Риби користуються енергією Близнюка-Меркурія для зачаття, щоби їм знову народитися. Управляє Рибами Бог смерті, бо цей знак  по зодіаку є завершенням кола. Знак Риб є  грубою енергією, ця енергія управляє енергією Близнюка Меркурія, він є залежним (для кращого розуміння- йому визначається наш мізинець). По- простому, ми наш мозок направляємо не туди, нашим мозком маніпулюють через фанатизм релігії для утримання  патріархальної влади. Знання ми направляємо на містику бога, а не науку життя. Тому багато віків наука була вторинною чи знищувалася церквою. Чи хтось знає, що наука — це є найбільша релігія? Саме так, навчаючись ми тримаємо зв”язок з Богом - писати, читати і йде дія Всесвіту. Співати, малювати, готовити їсти, мріяти- це релігія. Поки я писала цю статтю, читала легенди, думала про планети, я відчула різні методи очищення організму, навіть не розмовляючи ні з ким, без слів.

Отже, знак Риби є водною астральною енергією, вона має велику силу, там вмирають і притягують енергію для зародження.  Вийшло так, що вся людська ментальна енергія спрямована відразу ж на останню стадію - померти; від цифри 3 скачемо у завершальну цифру 12, не маючи ніякого досвіду життя інших цифр, спішимо в кінець, замість продовження життя. Знак Риб, якою управляє планета Нептун повинен бути виходом в Космос, у Всесвіт, де ми перетворюємось в іншу  енергію, можливо, бути безсмертими і створеними з променів, але ми вмираємо, ще й не народившись по-справжньому і не набувши досвіду.

Ми ще не скористались ключем Меркурія, не розібрались з генами. Водною астральною енергією  також є  знак Рака-Материнства, яка слідує цифрою 4, наступним щаблем еволюції людини. Всі три знаки води (скорпіон, рак,  риби) є астральними знаками, і розрізняються як грубша, середня і тонша енергії. Повітряний ментальний Меркурій потрібно направити на народження геніальних дітей і забути про владну  фанатичну релігійність. Релігію творимо ми, а не церква.

Знання  надаємо  дітям, і не тратимо енергію на фанатичного бога, якого самі і створюємо своїми знаннями і словами.  Все коло , яке складається повтором чотири по три рази тих же енергій, нам і проходити не треба.  Знаємо, що Гермес- Меркурій розірвав коло, то ж як утворити вертикаль показує малюнок.  Знаємо, що знаком Діви-Землі  управляє Меркурій, а  Діва відповідає числу 6 і саме тут Меркурій робить випрямлення кола, воно  розривається і розгортається.

Оскільки числа йдуть по порядку, то розірвання кола приходиться  в цифрі 10,  бо на цифрі 9 завершується рахунок. Цифрою 9 управляє вогневий Юпітер, то він на вертикальній лінії буде найнижче.  Все починається з простору 0, і Нептун має цифру 0, якщо дивитися вниз  і цифру 10, якщо дивитися вверх. Перевернемо знак Риби і отримаємо трисуття, "що нагорі, те і внизу!".

Ось і найшли дзеркало- це  води Нептуна.  Всі казки  з тридев"ятого царства-государства  починаються. А  вибрані люди попадають на десяту планету, щоби побачити  Бога, так писав Єнох, бо він був забраний на небо і на десятому небі бачив Бога. Отже, початок йде від водного знака Нептуна,  а завершується вогнем-Юпітером, який живе під Землею. Ось так і знайшли  володаря  смерті,  і знаємо, що  міфічним вчителем Меркурія був  Вулкан.  В міфах  Вулкан є виродком, кривоногим і відкинутим матір"ю подалі. А наші предки  вважали Юпітера основним і грізним богом Зевсом.

Ось таким чином Гермес розірвав коло. Гермес- Меркурій, що впливає на Землю знаннями, а  Діва, яка дуже пунктуальна і чистоплотна, знає, як використати ті знання. І йде випростання згорнутої змії вверх до Нептуна, знаємо, що ним є ЕНКІ, з шумерської культури, який створював людину. Планети  Сатурн, Уран,( цифри 12 і 11) переходять у  верхню лінію над Нептуном і їх суворого впливу Земля не матиме.  По ідеї, таким чином на Землі повинен стабілізуватися м"який клімат.  Вертикаль подано малиновим кольором, бо такий колір приходить від Сонця на Землю з настанням сумерків, а також  Сатурн визначається цим кольором зі вчення ведів, і одночасно Сатурн по зодіаку є стихією Землі. Ще знак Діви  вважається нічним знаком Меркурія.

Чому назвали Дияволом  рух проти часової стрілки? Зверніть увагу, що всі холодні місяці року.  Уран, Сатурн, Юпітер (лютий, січень, грудень)- це є боги далеких планет і їхню   силу зупиняє наш  сильний Скорпіон в глибоких водах, бо диявол, по трикутнику, саме в ньому записаний.  Тут є міфічні Кронос-Сатурн, Зевс-Юпітер, з ким була одружена Гея, Рея, тобто Земля. Уран був першим її чоловіком і вона сама його породила. Всі вони визначені як Час, що супроводжує Землю і знаємо, що Час є руйнівником життя, певно тому і названий  Дияволом. Певно цей Час не повинен іти проти часової стрілки, адже супутник життя не повинен бути противником. Тому Час повинен бути продовженням, а не руйнуванням створеного.

Гермес у своїх Скрижалях писав, що він піднявся в небо після вивчення мудрості підземного царства, в якому він побачив Володаря життя і смерті. Набувши знань, він розірвав коло і піднявся в Космос, ставши найтоншим вогнем . Саме в підземному царстві  Володар дав йому Ключ життя і смерті. Бачимо, що підземеллям управляє вогонь-Юпітер, цифра 9. І всі віки наші предки славлять  саме цього Бога -Вогонь, певно він дає знання стати найтоншим вогнем.

  Отже, Бог є духовністю. Дух, який несе Близнюк-Меркурій-  це дихання, розсіювання. Є зрозуміло, що майбутній Час ми творимо самі, ми є носії Бога в самих собі. Можемо творити смерть і війни, а можемо життя. Ми можемо володіти часом і бути завжди молодими, адже подорожі в часі є ментальною свідомістю, будь-яка програма дійсності починається з ментальної. Щоби закріпити розсіяний ментал у структуру і форму, об”єднати його, ми робимо запис знаками, робимо дію цілісності. Знак Рака- Матері, Народження - є розумінням пізнання процесів, які приносять астральність в життя. Енергія Матері- є астралом, безсмертністю, божий замисел знає тільки Вода і всі Закони написані до створення світу.

Вода вже була, вона наш комп”ютер знань.  Такий знак веде нас до числа 6 і 9, що є завершенням  здобуття знань і досвіду. Зверніть увагу, що символ рака в багатьох випадках є спотвореним, вони показуються навиворіт, як ось такий. Він не не відображає чисел, таких спотворень безліч, тому нам є що робити, чистити від брехні.

Вода гуманна і справедлива, чесна і досконала; вона чистить від бруду, витікає, де є її надмірність, встановлює рівну зеркальну поверхність, темна її глибина і прозора її сутність. Вода відповідає на всяку дію, сприймає все, що діється навколо і міняється її характер та поведінка. Два рази в одну воду ввійти неможливо. Пара- і орто- молекули води — нерухомі і рухомі, мертва і жива вода, наука рухається вперед. Сонячне світло і вода стануть одним цілим, як веселка. Від сонця виходять звуки-хвилі, на які вода реагує, вона утворює гарний кристал, самовідновлюється.

Філософський Меркурій повинен бути очищений і обмитий тричі у своїй власній воді, і тому Михайло Майєр повторив слідом за одним із стародавніх: "Знайдіть жінку, яка пере білизну і робіть як вона. Білизну не можна випрати простою водою, а лише тією, яка під знаком Водолія “(вища ментальна енергія, дружба). У цій алегорії ми бачимо три обмивання: перше - при заливці прального розчину, друге - при пранні білизни у воді, щоб видалити бруд, третє в чистій і світлій воді, щоб отримати чисту білизну.  Тому він є Гермес Тричінароджений, здійснив перехід від грубих енергій до ніжних.

Вища ментальна енергія базується не на грошах, торгівлі, а на даруванні. Тільки даруючи ми можемо отримати вічну молодість. Відсутня жорстка енергія ринку, а існує приємний дар, як робить мати для дитини. Астральна енергія Матері- вона безкорисна, любляча.

Якщо чоловіки мають Y хромосому, яка трійчаста, вони ментально зациклені на виживанні рівня тварини, бо це їх вищий рівень розвитку. До цифри 4 , тобто хромосоми Х, вони не можуть піднятися, бо їхня смертна Y тримає їх на рівні вічної боротьби.  Тому вони і створили церкви, створили їхню владу сили, боротьбу, війни, але їхня злодійська влада і система конає сама. Уявляєте, це меншздібний керує більшздібним, ще й визначають вони, яка роль жінки в житті. Слухала одного віда, який постійно каже, що жінка не має тих здібностей, які надані чоловіку. Так вони,  в яких відпали хвости, натомісць запустили бороди, відають про все. Цей приклад показує, що не варто вірити нікому, а слухаючи їх,  перевіряти все.

 Тому можна зрозуміти Гермеса, що він шукав поєднати ці хромосоми в одну лінію, щоби викинути смертні дефекти в людей. Вся патріархальна тваринно-ментальна система духовності вимирає, адже вони самі творять свою смерть. Жінки, забудьте про церкви, будемо вічно молодими і будемо творити інше царство, так, як знаємо тільки Ми. Треба просто плюнути на їхню спотворену конструкцію і  сміятись їм в лице, бо ми є богині.

 Ми перейдем від духовності до астральності, від розсіювання до цілісності.  Всі ближні планети  тягнуться до Землі, надіються, що зможуть відновити атмосферу вологості і надати на їхні планети життя. Ще астрологи  кажуть, що планети, час від часу, шикуються в ряд з Землею, даючи зрозуміти, що вона є основною.  Подивіться відео про  планети: Венеру, Марса, Меркурій, Місяць, там нема води, а вона там була. Творимо нашого Бога, який подобається нам, а жидівського залишимо жидам і хай сидять в своїй консервній банці.   Всі церкви є єврейськими, як би вони не називалися, католиками, православними, греками, римлянами - все є тотальною брехнею заради влади грошей  якоїсь  смертної  кучки.  Тому релігія - це просто навчання, вивчання, творіння,  співання, все те, що приємно робити, знати, що йде на користь нашій Землі, людям і самому собі.

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Хотіла би, щоби цю статтю прочитав п.М. Пономаренко. Щоби не хвилювався за символ герба України, адже він має значення польоту, як знизу, так і зверху. Це є інформативний Час, що літає.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Коментарі

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Хотіла би, щоби цю статтю прочитав п.М. Пономаренко. Щоби не хвилювався за символ герба України, адже він має значення польоту, як знизу, так і зверху. Це є інформативний Час, що літає.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!