Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
Наталка Артанія...
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Зміна полюсів. Від свідомості матриці до свідомості Божественної Норми Творця

Ми ввійшли у цікавий – хоча означення «цікавий» лиш віддалено відображає суть того, що відбувається, – часовий проміжок. Можливо, це тимчасовий перешийок між двома реальностями: старою, що віджила своє, і новою – юною і прекрасною, що надходить. Можна сказати, що нині ми УЖЕ живемо у цих двох реальностях – своєю свідомістю і діями, відповідними до свідомості. І притягуємо цю золоту реальність «того, чим ми є насправді» сюди, у третій вимір, щоб трансформувати його у неї. А наше тіло - це міст, що ці реальності собою з'єднує. Уявляєте тепер, ким ви є?

Балансування між двома реальностями

Ми ввійшли у цікавий – хоча означення «цікавий» лиш віддалено відображає суть того, що відбувається, – часовий проміжок. Можливо, це тимчасовий перешийок між двома реальностями: старою, що віджила своє, і новою – юною і прекрасною, що надходить.

Можна сказати, що нині ми УЖЕ живемо у цих двох реальностях – своєю свідомістю і діями, відповідними до свідомості. І притягуємо цю золоту реальність «того, чим ми є насправді» сюди, у третій вимір, щоб трансформувати його у неї. А наше тіло - це міст, що ці реальності собою з'єднує. Уявляєте тепер, ким ви є?

Мабуть, більшість поки що не може відірватися від старої парадигми законів, вимірів, цінностей. Але все більшає і міцнішає, великою мірою за рахунок народження «високочастотних» (Індиго, Кристальних, Райдужних, в перспективі – Золотих)  дітей, та частка людності, яка уже переводить Землю - здійснює Перехід - у реальність вищого виміру.

Всередині нас відбувається зміна полюсів свідомості. У тих, хто прокинувся до нової реальності, ці процеси відбуваються усвідомлено, а тому і легше. Тому що ти ЗНАЄШ, що відбувається. Знає твоє тіло, його клітини. Ти прислуховуєшся до тіла і чуєш його підказки. Воно каже тобі, що потрібно робити в поточний момент, від чого краще відмовитися, а що, навпаки, ввести в практику щоденної дії. Підказки приходять з усіх боків. Тільки помічай, тільки будь відкритим і слухай. Коли ти усвідомлюєш себе Учнем Життя – то і камінь при дорозі стане тобі вчителем.

Трохи про нюанси функцій нирок і легенів та дихальні практики

Наприклад, усі ми, або багато хто з нас, знаємо користь щоденних руханок, гімнастичних вправ тощо – знаємо, що рух це життя. Це в загальному розумінні. А в більш глибокому… Древнє знання доносить, що одним з найважливіших «тонких» органів є наші нирки – це наша енерго- і екосистема, нирки відповідальні за молодість нашого організму. Права нирка – це те надбання здоров’я, з яким ми прийшли у життя. Ліва – наш зв’язок із духовним світом, вищими вимірами, це те, що ми привносимо своїм розвитком.  Показник  здорового стану нирок – завжди теплі/гарячі кінцівки (долоні, ступні), що не мерзнуть і в холодний час. А також і теплокровність  усього тіла: якщо ваше тіло не схильне мерзнути у будь-які пори року – це хороший покажчик.  Від стану нирок залежить діяльність усіх інших органів і систем. А легені китайська медицина називає «матір’ю нирок». Отож чистий здоровий стан легенів є однією із головних запорук здоров’я тіла загалом.

У зв’язку з цим приходить розуміння важливості щоденного виконання дихальних практик. Дихальні вправи несуть у наші легені чисту духовну субстанцію простору – прану, якою насичується кожен орган і кожна система нашого тіла для того, щоб функціонувати у відповідності до загальної гармонії Всесвіту.  Якщо ми розуміємо це і усвідомлено концентруємося на своєму диханні як на процесі насичення свого тіла, кожної його клітини праною – це зовсім якісно інше, ніж процес неусвідомленого дихання. 

Зв'язок між Свідомою Еволюцією та дихальними практиками

Саме своїм усвідомленням ми розкриваємо себе назустріч Еволюції – ми стаємо не сліпими об’єктами, а  свідомими співробітниками Еволюцїї. Це дуже важливо у тому сенсі, що Свідома Еволюція, у якій ми беремо творчу участь, є актом у рази швидшим і ефективнішим, ніж природна еволюція, у якій людина є піддослідним її зразком. Пам’ятаймо свою природу: адже ми ті, хто «за образом і подобою» Найвищого Творця Усього, Що Є.

І коли вже мова зайшла за дихальні практики, надзвичайна профілактична та цілительська користь, перевірена багаторічною практикою, від дихальної гімнастики О. Стрєльнікової. Не буду тут описувати  її історію і техніку виконання (на ЮТьюбі є детальні відео комплексу вправ, записані її учнем М.Щетиніним; але на запитання по гімнастиці з готовністю відповім, бо з юності її знаю; мене навчила мама, яка вилікувала нею свою «невиліковну»,  за прогнозами офіційних медиків, хворобу - астму, а я, в свою чергу, навчила своїх дітей, а згодом багатьох людей у критичних ситуаціях).

Ще раз підкреслюю зв’язок. Нирки (надважливий орган нашого загального здоров’я і пролонгованої молодості) – легені (що є «матір’ю нирок») - гімнастика Стрельнікової, що доставляє прану/кисень до легенів, а через них і до нирок – енергійне здорове тіло, що здатне ефективно виконувати програму зміни полюсів свідомості.

Самоусвідомлення - крок у напрямку зміни полюсів

Це означає, в першу чергу, змінити власну свідомість: закон смерті замінити на Закон Життя, у перспективі -  на Життя Вічне. Маємо усвідомити, що саме таке життя є нормою, а не те, що ми маємо на сьогодні, жорстко нав'язане нам системою-матрицею. Усвідомити - це не лише сказати собі чи зрозуміти розумом. Це означає докорінно змінити спосіб свого мислення.

Коли ви опануєте своє мислення до того стану, що зможете контрольовано відстежувати свої думки, ви здивуєтеся безмірно, яке засилля в вас "смертних думок" на кожному кроці: "спіши жити", "життя коротке", "живемо лиш раз", "всі там будемо", "ра мій вік вистачить" тощо - незліченна безліч думок-програм, які націлені на вкорочення вам віку і відбиранням перспективи повноцінного, впевненого, творчо насиченого життя.

Маємо навчитися змінювати старі віджилі програми своєї свідомості на нові, життєдайні, енергетично-прогресивні: в своєму комп'ютері ми ж без кінця це робимо, а в своєму тілі? А воно ж може бути - і в своїй потенційності є - найнеперевершенішим, і не айтішним - божественним генієм...

Змінити закон - це змінити програму матриці на Божественну Норму Життя Вічного

Змінити закон – це планетарна річ. У Біблії десь сказано: «Багато з них приходили, щоб змінити закон» (багато пророків, учителів, аватарів). Який закон? В чому полягав той закон, який треба змінити, щоб людство здобуло інший алгоритм функціонування? Думається, це саме закон смертного тіла, який сковує людину від народження дамокловим мечем несвободи. І куди б ти не біг, у які б нірвани не ховався, тут на Землі домінує саме він. І саме його необхідно змінити.

І десь 70 років тому початок було покладено. «Цього разу дещо вдалося зробити» - сказав Шрі Ауробіндо, великий першопроходець Свідомої Еволюції. В колективну свідомість було закинуто перші насінини Життя Вічного. Життя без смерті. Але колективна свідомість на той час була ще настільки тверда і скута, що її треба було прорубати льодорубами. На сьогодні ситуація вже набагато пластичніша. І хоча Матерія сильно опирається (природа взагалі не зацікавлена себе змінювати, її повністю влаштовує те, що є: власна недосконалість для неї звична форма функціонування; як і більшість людей повністю влаштовує їхня інерційна сплячка), справа все одно рухається.

І сьогодні ми піднімаємо свій горизонт вище… вище… ще вище. І бачимо перед собою живу перспективу людської вічності: Життя Вічної Радості, Життя Вічної Молодості, Життя  Вічної Творчості… Це називається Життям за Божественною Нормою Творця.

Ми ті, хто "за образом і подобою"

Помислимо разом. Хіба Творець, так люблячи своє творення, міг створити людину – адже за своїми образом та подобою! - що хворіє, старіє і вмирає у розквіті літ? (Адже що таке миттєвість навіть 80 років життя?) Хіба таке могло б називатися Божественною Нормою? Хіба Бог може хворіти, старіти, вмирати?  І те, що у церквах Бога малюють древнім старцем, є великою і цільовою неправдою… Не може Джерело Енергії бути старим – бо це вічна юна Сила, це Радість Вічного, це Краса Вічного. Це Здорова Молодість – завжди, за будь-яких обставин.

Оце і є справжні, а не фіктивні "образ і подоба". І ми розуміємо це – коли хочемо зрозуміти попри нав’язані картинки, переконання і хибні закони функціонування тіла сьогоднішньої людини.

Наше тіло – безмежне: наше «Я» - те, що не має кінця

Це настільки глобальна штука і настільки всеохоплююча… що я зараз просто дивлюся у вікно і спостерігаю, як моя свідомість заповнює кожну світлову корпускулу простору, розбігається у всіх напрямах і заповнює Всесвіт. Зробіть те саме просто зараз, і стане ясніше щодо того, про що йтиме мова далі. Наше тіло – безмежне. Ми багатовимірні. Ми є те, що не має кінця.

Наше фізичне тіло – це не лише те, що ми бачимо як відображення у дзеркалі; не лише те, що ми годуємо і одягаємо.  Наше тіло є набагато – незрівнянно! – більше. Кожна клітина таїть у собі запаси такої енергії, що відкрий ми цю Силу бодай на десять відсотків, усі зовнішні енергоносії перестали б мати для нас значення. Ми дійсно стали б подібними до Творця. Величезні сили закриті у нетрях нашої людської природи. Але тим, хто контролює людство і пасе його, як овець, користуючись тим, що можна з нього настригти чи надоїти (а в першу чергу, це є енергія наших емоцій), аж надто невигідно, щоб людським загалом це було пізнано. Тому свідомість людей завжди «згори» контрольована: для цього є церкви, релігії, ТБ, ЗМІ, програми і прилади, про які мало хто знає (тому таким загадковим чином зникають всі винаходи, які допомогли б людям позбутися багатьох залежностей, наприклад, від вартісних енергоносіїв (свого часу дуже загадково зникли, до прикладу, винаходи Н.Тесли),  а в принципі не так вже й багато на сьогодні тих, хто ХОЧЕ знати. Люди ретельно бережуть свій сон, навіть ті, хто вважає, що прокинулись.

Тому так вкрай важливо практикувати постійне самоусвідомлення: хто Я? де Я? для чого Я тут? що Я роблю? для чого Я це роблю? яке завдання мого Я?

Як саме практикувати? Залежить від того, якої точки свого шляху ви дісталися на цей момент, яке маєте усвідомлення себе і світу: чи бачите окремо те і інше, чи вже перші пагінці Цілісності (Єдности Усього, Що Є) уже пустили у вашій свідомості свої  корені.

Учителі Мудрості навчали йти в глибину власного «Я». Бо усі відповіді там.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Так, п. Василь. Єднання з Творцем є в першу чергу єднанням у свідомості. А за якої умови можливе це єднання? Коли усвідомлюєш, хто є Я.
Ключ - усвідомлення.

Sapienti sat.

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Чудово! Саме так - Зміна полюсів. Заперечення запереченого.

Цю статтю треба уважно перечитати кілька разів. І переходити до практики.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Дякую, Миро, за гарний старт)
Так! Власне, завжди і у всьому

Цитата:
"Краплина практики важливіша за океан теорій".

(Мати/Мірра Альфасса).

Sapienti sat.

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Наталіє.це дуже потрібна для мене стаття Я написала коментар на Вашу попередню статтю ,яка мене несказанно порадувала і оцінила ,але я випадково натиснула "попередній перегляд" і він не надрукувався .але він зберігся в мене в зошиті. Я з радістю сприймаю кожне слово Якщо є можливість жити вічно в цьому тілі ,то я віддаю перевату цій можливості а не реінкарнації До речі.не так давно в мене виникала подібна думка -Якщо ми є подоба і образ Бога ,то чому ми вмираємо.Давненько я читала в газеті чи журналі що була дискусія між двома філософськими школами .Перемогла теорія смертного тіла.І ще якщо половина людей повірить в життя вічне то всі автоматично житимуть вічно.Щиро вдячна за статтю Наталіє!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Щиро рада, Ганно, що матеріал дав Тобі такий наснажливий імпульс. Думка спонукає до дії, дія - наближує жадану подію. Зараз маємо період внесення живого насіння у ґрунт КС. Коли воно проросте, зміни у людській свідомості відбуватимуться з космічною швидкістю. Фактично, цей процес уже відбувається - поза лаштунками картинок системи. Своїм свідомим і впевненим підходом ми цьому процесу надаємо Сили.

Sapienti sat.

Зображення користувача Василь Глод.
0
Ще не підтримано

Дякую. Наталіє. Стаття надихає до дії. Тепер мені більше зрозуміло, чому у О.Філатовича всі матриці ЖС закінчуються "Єднаюсь Творцем Всесвіту".

Радіймо!

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Так, п. Василь. Єднання з Творцем є в першу чергу єднанням у свідомості. А за якої умови можливе це єднання? Коли усвідомлюєш, хто є Я.
Ключ - усвідомлення.

Sapienti sat.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Як на мене, вічне життя фізичного тіла це хибне уявлення. Життя душі у фізичному тілі на Землі це лише один з досвідів який отримує в процесі еволюції наша душа.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Уявлення не те, що не хибне, а найкраще з усіх уявлень, які людина може про себе мати. Однак це уявлення не може статися у рамках старої догматичної свідомості. Якщо не вийти із старої скаралупи - розуміння не буде. Розуміння може бути тільки з позиції Творця:

1. Я є Творець своєї реальності.
2. Мислю і дію на платформі Любові.
3. Мислю і дію з користю/ і творчо ОДРАЗУ ДЛЯ ВСІХ.
4. Мислю і дію заради спасіння ВСІХ.
5. Мислю і дію заради гармонійного розвитку ВСІХ.

Якщо ці позиції Творця зрозумілі і прийнятні, тоді прийнятна і ідея Життя Вічного. Говорити про життя вічне в одному фізичному тілі... а хто Вам сказав, що мова йде про одне фізичне тіло)? Хіба не ймовірно, що субстанція нашого тіла і клітинна будова також зазнає змін? Ми ще не знаємо напевно, як все це може виглядати (наприклад, полегшена і менш щільна пластична матерія), але знає Свідомість Творця. І вона, певна цього, подбає про те, щоб це не було одноманітно і нудно) Справа за тим, щоб опанувати Його Свідомість. Щоб кожний з нас мислив і діяв у своєму повсякденні ЯК ТВОРЕЦЬ! І не в переносному чи поетичному сенсі, а всяк раз питаючи себе: "Для чого я бачу те чи інше, ту чи іншу ситуацію(яка мені не подобається)? Що я тут маю зробити/змінити як Творець?" І тут таки повернутися до перелічених вище 5 позицій Творця. Оце вже задачка не для шаблонних і не слабкодухих, а тих, хто здатний ДЕРЗАТИ.
Для тих, хто в пошуку дерзати
Покликаний лиш словом - "ЗНАТИ"...

Sapienti sat.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття, Наталіє! Оцінюю її в 10 галів.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Щиро вдячна за відгук і щедру оцінку, п.Анатолій))

Sapienti sat.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Я не матеріаліст, бо вважаю Дух первинним, але ми живемо на Землі і тому слід виконувати земні завдання. Нехтування цим може перетворити людину у мрійника. "Я є Творець..." в земних умовах означає в першу творити матеріальні речі. Навіть існування цього сайту вимагає матеріальних затрат.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

А хіба бути Творцем (перебувати у свідомості Творця) виключає робити матеріальні речі? Просто на Землі ми маємо справу з усіма видами Матерії. Свідомість Творця це як ITтехнології думки найвищого рівня... і вміння цією думкою працювати на рівні Інформації. І тим змінювати реальність.

Sapienti sat.

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

Дякую, пані Наталю, за Твою працю з внесення нового мислення у маси.

Але статті трохи не вистачає технологічності, наприклад, яку саме практику дихання варто використовувати... як часто... можливі підводні камені...

Щодо усвідомлення поточної миті життя - також. Адже ж не відразу Ти змогла так відчувати цю безмежність простору й свого тіла?..

По собі знаю, що важко пояснити новачкам речі, які вже давно пройдені й сприймаються як належне.. але згадати, як це сам робив - потрібно, що вміти пояснити, щоб і вони змогли це пройти.

Звісно, є багато джерел, які мають свої пояснення, як це все робити, але ж.. тут Ти автор. :) й відсилати до інших авторів було б, як мінімум, некоректно.

Ще раз дякую за цю потрібну нам усім працю з "прояснення" нашого розуміння та сприйняття.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Дякую, Вадиме, за розумний коментар. Щодо дихальних технік:

"Але статті трохи не вистачає технологічності, наприклад, яку саме практику дихання варто використовувати... як часто... можливі підводні камені..."

Ти, мабуть, проскочив цей момент) В статті про це йдеться: ДИХАЛЬНА ГІМНАСТИКА СТРЄЛЬНІКОВОЇ. А як виконувати: пояснюється дуже добре на відео на ЮТубі. В тому-то й користь цієї техніки - вона підходить усім, від дітей до дорослих, і не має протипоказань. Зрозуміло, що на НО я б не стала говорити про пранаяму чи щось подібне.

"Щодо усвідомлення поточної миті життя - також. Адже ж не відразу Ти змогла так відчувати цю безмежність простору й свого тіла?.."

Так, звичайно. Але так давно, що здається, це було завжди) Проте свій досвід рекомендувати сенсу немає, бо у кожного без виключення - своя дорога, і немає двох однакових. Тому я описую ту точку свідомості, де знаходжусь сьогодні. Можливо, для когось це буде імпульсом або послужить ще якимось чином. Ділитися досвідом важливо в будь-якому випадку.

Sapienti sat.

Зображення користувача Вадим Кононенко.
0
Ще не підтримано

Дякую, що ще раз звернули мою увагу на речі. :) Тепер маю ключові слова для пошуку.

Зображення користувача Ірина Новиченко.
0
Ще не підтримано

Дякую за гарну статтю, що спонукає до дій.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Дякую за резонанс, пані Ірино!

Sapienti sat.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

13 вправ по 96 раз - це приблизно 30 хвилин. Додати ЖС, додати гімнастику. Виходить біля двох годин в добу. Їх треба мати в резерві.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

П.Володимир, дихальний комплекс Стрєльнікової, коли вже напрацюєш вправи, віднімає... аж 10 хвилин. При бажанні їх завжди можна знайти, погодьмося)

Sapienti sat.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

96*13/60/2=10.4 якщо це робити як автомат без перерв з частотою 2 вдохи на 1 секунду :)

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Суто механічні вправи не є ефективними. Все треба робити осмислено, відчуваючи як протікає направлена думкою енергія по тілу — тоді і результат хороший.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Те що ми живемо у якомусь переломному часі відчувається кожен день..Абсолютна апатія до старого,навіть якщо воно приносить гарні матеріальні вигоди,спостерігається по цілому світу..Люди кидають усе і тікають від "цивілізованого"світу-матриці,хто у гори,хто на острови,хто просто у село..Серед них є сміливі,що несуть це нове до людей..

Якщо людина навчиться Свідомо пробуджувати клітини,які у медицині називають стовбуровими,тоді ми зможемо жити дуже довго..Але це стається тоді,коли вже байдуже скільки будеш жити..(такий Космічний гумор..)..

У чому саме Шрі Ауробіндо є для Вас першопрохідцем..

Дякую пані Наталка за чудову статтю..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Дякую, Явсе Світе, за запитання.
У чому був першопрохідцем Шрі Ауробіндо? У двох словах відповісти не вийде, лиш пунктирно.
Шрі Ауробіндо був першим (після Відичних Рішів), хто знав, що програма смерті людству була нав'язана. Він так само знав, що ключ до еволюційних перетворень (фактично - до життя без смерті)не в небесах, не в нірвані, а саме в Матерії - точніше, в людському тілі. При житті його тіло служило йому (як і Матері, Міррі Альфасса) лабораторією свідомої еволюції. Мати взагалі "відкрила планетарні двері" для сходження Супраментальної Енергії (а це Енергія великих перетворень на Землі); цей досвід докладно описаний у 13 томах "Аґенди Матері" (Щоденник Супраментального впливу на Землю).
Кілька років тому я опублікувала статтю на порталі "Живое Знание". Можливо, вона також дасть Вам деякі підказки:
http://naturalworld.ru/article_nasha-kletka-ili-put-k-svobode.htm Наша клетка, или Путь к свободе

Sapienti sat.

Зображення користувача Павло Свищ.
0
Ще не підтримано

Може проблема в нашому, вузькому, сприйнятті явища смерті?

Ми одіж вдягаєм нову, як стара перетліла,
І дух із старого в нове поселяється тіло.
Бо хто народився на світ, той повинен умерти.
Хто вмер, той відродиться в тілі новому по смерті

Вмерти - як зняти старий одяг, народитися - як одягнути новий.
"Життя вічне" - доти, поки є потреба у фізичному тілі,
Далі, коли вже одяг непотрібний - все цікавіше)))

Суть в тому, щоб робити світ кращим, а близьких людей - щасливішими )

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Дякую, Павло. З одягом - то зрозуміло. Але дещо інше мається на увазі. А саме свобода Творця - жити не стільки, скільки відміряно системою і "законами", а стільки, скільки ти як Творець замислив. Розумієте, до цього питання із звичним/старим баченням краще не підходити. Треба перевернути свідомість, повністю - ну ніби стати на голову) - і побачити все зовсім іншими очима. Очима себе - Творця, себе - Вічного.

Sapienti sat.

Зображення користувача Павло Свищ.
0
Ще не підтримано

Згідний, треба усвідомити, що ти маєш місію - пройти курс навчання / Гри на Землі, отримати необхідні навики / розуміння, щоб в подальшому перейти до могутнішої форми існування.
Кожне перевтілення - забирає певний час, (залишає повторно в класі), віддаляє від мети, тому жити треба максимально ефективно - вчитися Життя та Творчості тут, де це призначено.
При певному рівні розвитку не будеш міняти пелюшки (тіло) кожних дві години, з часом не буде потреби щорічно міняти куці штани, з яких виріс за рік чи порвав за місяць, а можна буде шанувати куплений костюм, доглядати його і носити досить довго, поки не будеш вважати за потрібне (з тих чи інших причин) що його термін експлуатації закінчився ))) і найкраща причина - усвідомлення що тобі вже одяг не потрібен

Суть в тому, щоб робити світ кращим, а близьких людей - щасливішими )

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Власне. За такий мізерний відрізок часу, якій "відведено" на життя, людина вкрай мало що встигає втілити. Десь до 50 років набувається досвід і мудрість (ми говоримо про певну категорію людей, які все-таки цього набувають), і, здавалося б, наступає найефективніший час для духовного росту, розквіту творчості, самореалізації, але тіло, клітини у цьому віці відновлюються уже зовсім не так, як, скажімо, у 18 чи 25 років, і процес старіння набуває обертів, що підрізає крила... А так не має бути. Людина має жити все життя у здоровому і молодому тілі. Закон клітин має змінити свою програму.

Sapienti sat.

Зображення користувача Павло Свищ.
0
Ще не підтримано

Моє бачення людей - в своєму тілі усі різні, один в 20 років мудрий, інший в 60 не має мудрості
Дитина в першому класі не осилить вищу математику, і це нормально.
Знос фізичного тіла в зрілої істоти менший, вона усвідомлює, що з часом, якщо за тілом не доглядати, воно буде потребувати багато часу/ресурсів на догляд.

ІМХО вічне тіло - марна витрата ресурсу.
Персональний комп'ютер, теоретично, може працювати вічно, але з часом накопичується купа різних проблем, кеш засмічується і він потребує перезавантаження. Це відбирає час, але згодом, після перезавантаження, дозволяє працювати ефективніше.
Є спеціальні комп'ютери, розраховані на довгу та безперервну роботу - сервери. Вони усім підряд не потрібні.
Кожному по потребах)))

Суть в тому, щоб робити світ кращим, а близьких людей - щасливішими )