Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Volkswagen припинить виробництво легендарних "Жуків" Третього Райху

У 2019 році Volkswagen припинить виробляти легендарні "Жуки", які майже сім десятиліть випускались під серійною моделлю Beetle. Модель назвали безперспективною. Компанія переорієнтовується на сімейні автівки. 

Завершення виробництва "Жука" Volkswagen відзначить випуском купе та кабріолета із ретро-елементами, повідомляє прес-служба Volkswagen of America, Inc.

Дві завершальні моделі у версії SE та SEL будуть представлені у листопаді 2019 року. Орієнтовна вартість "прощальних" Beetle буде починатись від 23 тисяч доларів.

"Втрата моделі "Жук" після трьох поколінь, близько семи десятиліть, викликає безліч емоцій у багатьох відданих шанувальників "Жука", — заявив президент американського підрозділу Volkswagen.

Разом із тим, він додав, що компанія має орієнтуватись на перспективніші сфери авторинку. Концепція ж моделі Beetle наразі ніяк у ці рамки не втискається.

Довідка:

Націонал-соціалісти були «поведені» на екологічності. Яскравим проявом їхнього світогляду став біогенічний дизайн «народного автомобіля».

Volkswagen Käfer (укр. Фольксваген Кефер, Фольксваген Жук, офіційна назва Volkswagen Typ 1)

Фольксваген-жук випускався німецькою компанією Volkswagen AG з 1938 року по 2003 рік. Він був не лише надійним і зручним, а й красивим. 

З 1998 року німецький концерн почав виробляти оновлену версію — Volkswagen New Beetle.

Останніми моделями стали Beetle (A5) та Beetle R. 

Наші інтереси: 

Оновлення і вдосконалення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи