Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Росії запитали, що роблять на Донбасі 12 тисяч її солдатів

Голова постійного представництва України при Організації Об'єднаних Націй Юрій Сергєєв заявляє про присутність 12 тис російський солдатів на сході України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив під час засідання Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй в Нью-Йорку.

Український дипломат зазначив, що Україна завжди представляла факти і цифри, які були підтверджені не тільки іншими національними компетентними органами, але також і багаточисельними незалежними спостерігачами і місіями міжнародних організацій на сході.

"Минулого разу в цьому залі ми говорили о 9 тис російських військових, а зараз мова йде о 12 тис (на території України), і також 235 танків, 720 бронетранспортерів, 263 артилерійських системи... Буде набагато легше нам отримати яке-небуть пояснення від російськоі сторони. Що вони роблять на суверенній території України? Було би набагато простіше для всіх нас вирішити цю проблему, якщо б вони негайно вивели би це все...", - наголосив Сергєєв.

При цьому він звернув увагу, що замість цього представник Російської Федерації в ООН Віталій Чуркін по цим питанням нічого не розповів, постійно повторюючи як мантру про "перевороти", "Бандеру", "фашистів", "антисемітизм", "утиск прав російськомовних", "утиску прав населення Донбасу", але жодного разу не було висловлено співчуття жертвам, які були вбиті російськими найманцями в Маріуполі та Волновасі.

"... Я хочу ще раз закликати Російську Федерацію не грати словами. Тут не театр. У нас є багато доказів вашої прямої та непрямої агресії в Україні", - наголосив він.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи