Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Франції знову пройшли акції протесту проти вакцинації та санітарних пропусків

Четверту суботу поспіль французи протестують проти обов'язкової вакцинації деяких груп працівників та розширення дії "паспортів здоров'я". На вулиці більш як 150 міст по всій країні вийшло, за даними МВС країни, понад 237 тисяч осіб – більше, ніж минулого тижня. Цікаво, а скільки було не за даними МВС.

Наймасштабніші протести пройшли в містах на півдні країни. Кілька десятків тисяч людей вийшли на вулиці Тулона, Ніцци. Демонстрації в цілому проходили спокійно, крім декількох зіткнень в Ліоні, напруженості з правоохоронцями та застосування сльозогінного газу, передає BFM TV.

У найбільших містах країни число протестувальників збільшилася в порівнянні з минулим тижнем. 

Починаючи з 9 серпня при вході в кафе чи ресторани, заклади охорони здоров'я, деякі торговельні центри та в поїздах інтерсіті потрібно показати "документ", що ти вакцинований від коронавірусу, одужав від хвороби або ж пред'явити актуальний негативний тест. Раніше таке правило діяло для закладів культури та дозвілля.

 

 

Наші інтереси: 

Стежимо за розвитком подій: як уряди європейськи країн впроваджують нову "нормальність". Хто кого? Вболіваємо за Людей. Висвітлюємо правду.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Франція
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Якщо брати по цілій Франції, то там рахунок протестуючих йде на мільйони. З вимогою відставки Макрона люди виступили в містах і селах.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Якщо брати по цілій Франції, то там рахунок протестуючих йде на мільйони. З вимогою відставки Макрона люди виступили в містах і селах.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, чи відбудеться таки ота відставка Макрона мирним шляхом? Чи задля цього потрібна громадянська війна, як потрібна вона зараз у Німеччині?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Макрона всебільше ненавидять за його зарозумілість, і "рептильне" (холодне, цинічне) ставлення до народу. Часто лунають вигуки за його відставку.

Водночас, мудрі патріотичні лідери навчають народ єднатися понад усі роздори, не вестися на провокації, бути спокійним і стійким у свойому прагненні жити вільно.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !