Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп назвав "привид соціалізму" одним із найбільших викликів для США

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив, що "привид соціалізму", який вбив понад 100 млн людей за останнє сторіччя, є однією з найбільших проблем для Америки. Тому США ніколи не стануть соціалістичною країною.

Про це сказав Трамп у вівторок, 24 вересня, з трибуни Генасамблеї ООН, повідомляє власний кореспондент агенства Укрінформ.

За його словами, події у Венесуелі нагадують усім про те, що соціалізм і комунізм існують не заради справедливості, не заради рівності, не для того, щоби подолати бідність і, звичайно, вони існують не для того, щоби бути благом націй. Соціалізм і комунізм мають на меті лише одне – набуття влади правлячим класом.

Тому "Америка ніколи не стане соціалістичною країною".

Президент США також наголосив, що впродовж останнього сторіччя соціалізм і комунізм убили 100 млн. людей. І ця кількість зростає, зокрема, через загибелі людей в Венесуелі.

"Тоталітарні ідеології разом із сучасними технологіями можуть створювати нові тривожні форми утиску й панування", - зауважив Трамп.

Президент США наголосив, що свобода і демократія "повинні постійно оберігатися, ми повинні постійно захищати їх і всередині країн і за кордоном".

Наші інтереси: 

Розуміти справжню суть соціалізму.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи