Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сьогодні наш ворог уже не той, що раніше: це не слабкі "мобіки", які не готові з нами воювати, – Сергій Гайдай

Категорія:

Політтехнолог Сергій Гайдай розказав про "холодний душ", який потрібно прийняти нашому суспільству, армії та керівництву. Він також розповів, чи справді війна в Україні є на фінальній стадії, як каже Президент України, чи справді Банкова відмовилась від американського ленд-лізу та чи можуть США перестати фінансувати Київ.

231012gayday.jpg

Сергій Гайдай. Фото: Євген Котенко / Апостроф
Сергій Гайдай. Фото: Євген Котенко / Апостроф

Ворог запустив свій ВПК, а у нас квітне корупція і неефективне управління. Ворог набуває досвід і готовність воювати, вони мають укріплені позиції. На думку політтехнолога війну заморозять. Ми не можемо перемагати тільки героїзмом та життям наших воїнів. Треба перемагати більш сучасним озброєнням і більшою його кількістю, радикально зміненою системою управління військами та країною.

Щодо того, чи є загроза, що США перестануть фінансувати Україну він сказав: "Американці більше не хочуть безкоштовно допомагати тим, хто краде їхні гроші чи неефективно їх використовують. Замість мінометів йде шалений благоустрій в тилових містах". Наша влада втратила довіру у США. 

Як відомо, днями почалася велика атака на Авдіївку.

"Ворог там лізе по повній програмі та розвиває наступ, – каже Гайдай і підкреслює, що росіяни у цьому районі вже не раз наступали, а ми не раз героїчно відбивали їхній наступ. – Але тепер у мене з'явилося запитання до нашого військового керівництва: а чи існує у нас така лінія укріплень, яку побудували росіяни, чекаючи нашого наступу? Я б хотів сподіватися, що є". 

00:29 Війна в Ізраїлі може якось зашкодити Україні?

11:41 Що Гайдай думає про можливий другий президентський термін Зеленського?

14:55 Україна на останній стадії війни?

17:23 Чи є загроза, що США перестануть фінансувати Україну?

20:38 Чому не був активований ленд-ліз?

21:29 Ворог активізувався на фронті - з чим це повʼязано?

 

Наші інтереси: 

Розуміємо, влада загралася у піар і самозаспокоєння. Треба бачити реальні події, аналізувати все, що відбувається критично і з холодним розумом.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи