Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Просування бізнесу в салонах краси різної класифікації

В даний час салони краси популярні в сфері надання beauty-послуг. Щоб успішно працювати, залучати нових клієнтів і не розчарувати старих, а також розширити свою мережу для збільшення прибутку, власникам слід знати корисну інформацію про просування своєї справи.

Почати потрібно, перш за все, зі зручної організації роботи з клієнтами, контролем за товарообігом і бізнесом в цілому, і з цими завданнями допоможе впоратися програма BeautyPro.

Просування безпосередньо в закладі

Існує багато різних способів для того, щоб залучити в салон нових клієнтів і проводити роботу з уже наявними клієнтами, ось деякі з них:

  • стійка адміністратора;
  • унікальна продукція;
  • цінова політика;
  • знижки, бонуси, конкурси, акції;
  • діловий стиль для співробітників;
  • новітні технології;
  • реклама.

Стійка адміністратора

При вході в салон краси, потенційний клієнт відразу ж звертає увагу на стійку адміністратора, де проходить реєстрація та консультування з усіх питань. Це місце має бути родзинкою фірми і її «обличчям», адже саме звідси починається обслуговування. Якщо людина залишиться задоволений зверненням до нього і наданими послугами, він повернеться в цей заклад знову.

Продукція та ціни

Закупівля унікальних товарів у надійних і перевірених виробників, виділить салон краси з кращого боку в порівнянні з конкурентами. Сьогодні на ринку зарубіжних країн знайдеться натуральна і оригінальна косметика, яка не має аналогів, з сертифікатами якості, яку клієнти точно оцінять.

Для успішної реалізації бізнесу важливим є встановлення правильних цін. Вартість послуг повинна бути середньою: при дуже низькій ціні зменшується прибуток і рентабельність салону, а при занадто високій є ризик втрати клієнтури.

Програма лояльності і стиль

Організація і пропозиція акцій, знижок, бонусів, проведення конкурсів з призами – повідомлення про які клієнти будуть отримувати автоматично, зроблять фірму більш привабливою в їхніх очах, і будуть підтримувати інтерес.

Акуратний зовнішній вигляд співробітників, стильна уніформа, компетентність і доброзичливість – це великий плюс будь-якого закладу.

Сучасні технології та реклама

Використання сучасного обладнання та новітніх технологій істотно полегшує роботу майстрів і є безпечним для здоров'я клієнтів. Деякі комп'ютерні програми допоможуть при підборі зачіски і макіяжу, результат якого клієнт може побажати втілити в реальність.

Для просування бізнесу необхідно зробити рекламу послуг, що надаються салоном краси. Різні рекламні «фішки» залучать новий потік клієнтів при правильному і креативному підході до цього процесу.

Маркетинг проводиться на:

  • вуличних рекламних щитах і дошках оголошень;
  • оголошеннях в друкованих виданнях;
  • на телебаченні;
  • на листівках і буклетах для роздачі на вулиці.

Просування в Інтернеті

Маркетинг через Інтернет надає масу можливостей для бізнесу та залучення клієнтів. Створення власного сайту з фотографіями, відео, описом послуг та їх вартості, грамотно написаними унікальними текстами і відгуками задоволених клієнтів – це відмінний варіант для просування.

Створення, модерація і ведення груп в популярних соціальних мережах: Вконтакте, Інстаграмм, Однокласники, Фейсбук дає можливість інформувати своїх передплатників про роботу закладу і дізнаватися про їх потреби і бажання, а також залучати нових передплатників, які можуть стати клієнтами.

Ставтеся з усією серйозністю до свого бізнесу, і він обов'язково розквітне!

 

Наші інтереси: 

Бізнес.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
бізнес
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи