Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Перша прес-конференція Джо Байдена. Ні про що.

Категорія:

Спецтема:

Виступ втомленого чоловіка, якого вже майже нічого не хвилює.

От у чому Байден молодець – так це у своєму «поцимбалізмі». На його прес-конференції, яку чекали понад два місяці, і на якій було лише півтора десятки своїх демократівських журналістів із заздалегідь узгодженими питаннями, Байден примудрився навіть їх дратувати своїми промовами. За великим рахунком всі його відповіді вкладалися у два тезиси:

  • Я за все хороше проти всього поганого
  • У всьому винен «папєрєднік»

Питання були про іммігрантську кризу на кордоні з Мексикою, про можливу відповідь на ракетні випробування Північної Кореї, про стосунки з Китаєм. Відповіді були ні про що. Просто набір гарних красивих фраз. Час від часу взагалі не пов’язаних із темою запитання. На спроби поставити уточнююче запитання Байден відповідав ще більш обтікаємо про все і ні про що. Було видно, що дехто із журналістів починає тихо дратуватися. А от Байден при тому демонстрував спокій та впевнений «поцимбалізм».

Не знаю, який позитив у цій прес-конференції знайшли деякі українські політологи. Я ж побачив старого втомленого чоловіка, якого вже майже нічого не хвилює. І якому вже пора на покій. Тобто, у першій місяць своєї каденції він напідписував купу указів, а тепер вже втомився. Робота зроблена. Думаю, що Демократична партія вже готується до усунення Байдена і приведення до влади віце-президента Камали Гарріс. Принаймні останнім часом є багато дрібних маячків, які сигналять про це.

До речі, і прес-конференцію Байден закінчив  зовсім, як Єльцін у 1999-му році: «I’m going…» (Я уходжу…)

 

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи