Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

General Electric виготовлятиме локомотиви разом з Крюківським вагонобудівним заводом

Компанія General Electric почне поставляти для "Укрзалізниці" нові локомотиви у кінці 2018 року. Вони будуть виготовлені за участю Крюківського вагонобудівного заводу. Про це повідомляє очільник "Укрзалізниці" Євген Кравцов. 

"ПАТ "Укрзалізниця" спільно з GE TRANSPORTATION дає старт програмі локалізації виробництва локомотивів в Україні. Для мене особисто - це велика перемога і знаковий момент для української залізниці та всієї галузі. Локалізація вже на початкових етапах була ключовим та принциповим моментом у переговорах з GE. Можу сказати, що ані в Індії, ані в Казахстані подібний контракт не передбачає локалізацію з першого зразка", - пише він.

За словами Кравцова, локалізація для перших тепловозів складатиме 10%, проте згодом локомотиви будуть виготовлятися з 40% українських комплектуючих. Наразі General Electric вивчає виробничу базу українських підприємств. Також в Україні планується створити центр сервісного обслуговування та модернізації. 

"Партія, яку поставить General Electric у співпраці з КВБЗ, – найбільша в незалежній Україні. Фінальна стадія виробництва локомотивів для "УЗ" вже почалась у Пенсильванії. Наприкінці 2018-го ми отримаємо вже перші тепловози, що адаптовані до кліматичних умов, екологічні, економні в обслуговуванні і комфортні та безпечні для локомотивних бригад", - написав Кравцов.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" підписала угоду з компанією General Electric вартістю в один мільярд доларів. Договір спрямований на модернізацію залізниці та розвиток виробництва локомотивів в Україні, адже компанія локалізує виробництво. 

Наші інтереси: 

Частка українського виробництва збільшуватиметься. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Локомотив на світлині напевно зфотографований в Росії, бо в українсбкій абетці букви "Э" не існує.

Si vis pacem, para bellum

Коментарі

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Локомотив на світлині напевно зфотографований в Росії, бо в українсбкій абетці букви "Э" не існує.

Si vis pacem, para bellum