Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фінансові донори висловлюють розчарування щодо Джо Байдена

Роздмухування демократами питання «імпічменту Дональду Трампу» б’є насамперед по Джо Байдену. Зростаюче розчарування може вибити його з перегонів.

Я вже висловлювався про те, що демократи в США зробили фальстарт зі своїм «імпічментобажанням» і більше шкодять Байдену, ніж Трампу.

Цікаву інформацію подає вашингтонське видання «The HILL». Виявляється, серед фінансових донорів Демократичної партії наростає розчарування Джо Байденом, який все ще формально є основним кандидатом від демократів.

На думку донорів, Джо Байден так і не зумів більш-менш виразно пояснити, а для чого він взагалі пнеться в Президенти, що він там збирається робити. Низка непослідовних і суперечливих його висловлювань у різних виступах тільки посилюють розчарування. Крім того, донори відверто незадоволені тим, як незграбно табір Джо Байдена намагається реагувати на наміри Трампа поцікавитись неоднозначними діями сина Байдена в Україні та Китаї.

«Будьмо чесними: він слабкий боєць» - цитує видання одного з основних донорів демократів.

Розчарування впливає на фінансовий стан. У третьому кварталі цього року Байден спромігся отримати лише 15,2 мільйонів доларів у свій передвиборчий фонд. Для порівняння інші кандидати від демократів: сенаторка Елізабет Уоррен (Elizabeth Warren) за цей період отримала 24,6 мільйона доларів, сенатор Берні Сандерс (Bernie Sanders) – 25,3 мільйона доларів, мер міста Південний Бенд (South Bend) в Індіані Піт Бутіджедж (Pete Buttigieg) – 19,1 мільйона доларів.

При цьому в Уоррен і Сандерса чимало пожертв дрібними сумами, тобто від пересічних американців, а у Байдена виборчий фонд спирається майже виключно на великі суми. Такі донори, люди з великими грошима – це інвестори, а не гравці чи фанатики. Якщо вони бачать безперспективність інвестиції – потік грошей вичерпується.

Отже, Джо Байден все ще є лідером серед кандидатів Демократичної партії. Проте наростаюче розчарування може вибити його з перегонів. Чи зможе хтось інший з кандидатів-демократів достатньо піднятись, щоб протистояти Трампу? Час покаже.

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в країні, що є стратегічним союзником України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи