Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Докурились...

Категорія:

Організатори маршу наркоманів, яких міліція захистила від самосуду трудящих 6 травня, збираються подавати судовий позов... на міліцію.
Не минуло й тижня після провалу спроби провести в Києві марш наркоманів (чомусь іменуємий “маршем свободи” – певно під свободою наркомани розуміють легалізацію повільного вбивства), як його організатори прийшли до тями і почали шукати винних.

А як все було гарно! Наркоманів на Михайлівській площі оточила щільним кільцем міліція і охороняла їх від гніву присутніх на площі патріотів та випадкових перехожих. В цьому охороняємому міліцією та “Беркутом” гетто наркомани почували себе напрочуд безпечно та затишно. Вони курили свою “траву”, кричали образи на адресу патріотів та раділи можливості нікуди не йти і відпочити.

Але ж наркобарони чекали від них зовсім іншого – маршу вулицями Києва з гаслами за легалізацію, для початку, маріхуани (а після марихуани, можна навіть не сумніватись, буде вимога легалізувати більш серйозні наркотики).

То ж щоб виправдатись перед наркобаронами, треба знайти, хто винен. Тому 12 травня організатори-невдахи Анастасія Безверха і Тарас Ратушний скликали прес-конференцію, де повідомили, що збираються подавати судовий позов на – сюрприз, сюрприз – міліцію. Мовляв саме міліція, а не український народ, перешкоджала проведенню маршу.

Ну і хто ще має сумнів, що наркотики погано впливають на розумові здібності? Чого хочуть оці невдахи – щоб наступного разу міліція їх не захищала від українських трудящих? Що ж, це було б непогано, адже невже мають право на захист ті істоти, що хочуть за допомогою наркотиків повільно витончено вбивати наших дітей.


----------------------------------------------------

В тему:

Марш наркоманів у Києві не відбувся

Легалізація марихуани

Наркомани не пройшли
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи