Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

2010: виходимо у Простір волі! З Новим роком!

Радіймо, арії! У цьому році ми створимо свою, українську державу – і зробимо це граючись. Позитивні емоції, ефективність і творча самореалізація – головні індикатори того, що ми рухаємось у правильному напрямку.
У цьому році в Україні має відбутися «кінець світу» – світу брехливого, брудного і збоченого. Швидкість самознищення існуючого гадючника перевершує найоптимістичніші сподівання. Мильна опера-лохотрон «Вибори-2010» – фінальна фаза розпаду цієї паразитичної системи. Вона тримається лише тому, що ми живимо її своєю енергією, сподіваючись щось змінити.

Водночас 2010 рік має стати роком народження нового світу. Для цього нам потрібна повна концентрація на його творенні. Все інше нас або взагалі не повинне цікавити, або має сприйматися в фоновому режимі, відсторонено, беземоційно. Всі інформаційні ресурси, всю нашу енергетику, всю силу уяви, всю любов треба спрямувати на оновлення світового українства та його самоорганізацію в рої, сотні й полки сонячного Гетьманату. До кінця весни нам треба провести перший етап Конституційних Зборів і сформувати полкову структуру, а влітку ухвалити нову Конституцію, обрати Гетьмана, сформувати конституційні органи. Це й буде Сонячна Революція, про яку ми мріяли ще з 2005 року.

Хтось може сказати, що це неможливо. Що ж, 21 листопада 2004 року також казали, що пасіонарний спалах в Україні неможливий. А вже 22 листопада включився енергетичний реактор, що за ним із захопленням спостерігала вся планета. Так що не поспішайте казати «неможливо», бо «все можливе тому, хто вірує» (Марко 9.24).

Оранжева революція відбувалась на старій світоглядній і кадровій базі, тому на Майдані домінували кількісні процеси: «Разом нас багато, нас не подолати». Натомість Сонячна революція, що нині тихо визріває в середовищі нової еліти, здійсниться на якісно вищій світоглядній, організаційній, технологічній основі.

Світогляд: 30-тисячолітня духовна традиція Білої раси, уявлення про доброго і святого Творця Всесвіту, що створив досконалий світ як ідеальну школу для духовної і психофізичної еволюції Людини, відновлення першоджерел нашої духовності: Віди (Мудрість), Велесова книга, Добра Новина без вставок і спотворень, Григорій Сковорода, Тарас Шевченко.

Організація: формування глобальної української духовно-економічної громади-держави з модернізованим сотенно-полковим устроєм, реальним народовладдям з компетентними виборцями і персональною відповідальністю керівництва на всіх рівнях.

Технології: самооновлення «Живим Словом» та іншими духовними практиками, динамічна освіта з домінуванням самоосвіти, природовідповідна діяльність, справедлива фінансово-грошова система, ділова прозорість, що унеможливлює соціальне паразитування.

Сонячна революція включає соціальні ліфти і висуває нових лідерів – просвітлених, люблячих, сильних. Тому тут домінують не кількісні, а якісні процеси: «Нас мало, але ми переможемо!» Всеперемагаюча потуга Третього Гетьманату основується на тому, що його духовно-організаційне ядро перебуває у просторі волі та просторі пригод, у той час як вся нинішня політична боротьба відбувається двома поверхами нижче – у просторі боротьби і просторі страждань. Образно кажучи, якщо нинішня система – це танки й гармати, то Сонячний Гетьманат – це літаки й космічні лазери. Для тих, що перебувають внизу, навіть існування вищих поверхів земного буття видається неможливим.

Як потрапити у простір волі? Тут діє «метод аеростату»: скидаємо баласт і піднімаємось вгору. Баласт – це накопичений інформаційний бруд, вантаж негативних емоцій, стресів, образ, ненависті, облудних стереотипів. На практиці підйом здійснюється самоочищенням Живим Словом, світоглядним і психофізичним оновленням.

Не менш важливо розірвати психоемоційні пута, що прив’язують українців до нинішнього політичного гадючника. Хто цього ще не зробив, є гарна нагода: прийди на вибори і розірви бюлетень, верхню частину візьми з собою «на пам’ять», а нижню склади і викинь в урну. Це не лише єдиний спосіб захистити своє волевиявлення від фальсифікації, але й магічний акт розриву зв’язку з цією потворною системою. Перестань бути донором паразитів – хай паразитують один на одному!

Розриваємо зв’язок – і творимо свою державу. Це захоплююча справа, сповнена пригод і відкриттів! У процесі державотворення нас чекає багато цікавих знайомств зі світлими, активними, розумними людьми. Рої, сотні й полки Третього Гетьманату стануть прекрасними середовищами для роботи й відпочинку, науки й бізнесу, культури й мистецтва.

Творячи нову державу, ми керуємось настановами Григорія Сковороди про те, що все природовідповідне робиться радісно і порівняно легко. Позитивні емоції, ефективність і творча самореалізація – головні індикатори того, що ми рухаємось у правильному напрямку. Новий світ будемо творити граючись, бо Гра – це найдосконаліша форма навчання, творення, вдосконалення. У новому світі робота буде захоплюючою грою, а гра – способом життя.

«Чим вища крона, тим глибші корені» – фундаментальне гасло нової цивілізації. Воно означає: чим вища духовність, тим твердіше треба стояти на землі, бути сильними, дбайливими господарями. Земна Україна – це опора для України небесної. Тому один із символів Третього Гетьманату – золотий Сонцебіг на чорному тлі Матері-Землі.

Тож пануймо на українській землі, бо це наше. Плекаймо здорове тіло, бо воно є матеріальним проявом образу Божого і храмом Святого духу. Очищаймо навколишню природу, бо це продовження нашої плоті. Творімо передову техносферу, бо це уподібнює нас Творцю Всесвіту.

Радіймо і працюймо!

Хай Буде!


В тему:

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях (оновлюється щоденно)

Український консенсус

Сонячна Революція (2005 р.)

Мамай на драконі

Чому саме «Живе Слово»?

Політичні «монстри» живляться емоціями електорату

Висуваємо делегатів на Конституційні Збори України

Козак Мамай у пошуках Грааля

Музика з аудіодиску «Реформація: 25 пунктів» (аудіо, MP3)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи