Зображення користувача Валерій Зміївський.
Валерій Зміївський
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

06 квітня 2018-го року Джейсон Мейсон (Jason Mason) Про таємні геополітичні події в світі. Частина 1

19 березня 2018-го року Бен Фулфорд опублікував новий щотижневий звіт про таємні геополітичні події в світі. Він вважає, що позитивні сили в США зараз займають ключові позиції в уряді США. Ці так звані «Білі Капелюхи» зараз контролюють Білий дім, ЦРУ, АНБ, ФБР, Пентагон і інші найважливіші агентства. І зараз зайнялися очищенням нижніх ешелонів американської влади. Фулфорд вважає, що в найближчі місяці ми дізнаємося, які жахливі злочини скоїли члени Кабали проти світу і його населення. Плани цієї сатанинської еліти також включали вбивство близько 90% населення світу за допомогою штучно створених хвороб, таких як атипова пневмонія, пташиний грип, ебола, СНІД і їм подібні.

19 березня 2018-го року Бен Фулфорд опублікував новий щотижневий звіт про таємні геополітичні події в світі. Він вважає, що позитивні сили в США зараз займають ключові позиції в уряді США. Ці так звані «Білі Капелюхи» зараз контролюють Білий дім, ЦРУ, АНБ, ФБР, Пентагон і інші найважливіші агентства. І зараз зайнялися очищенням нижніх ешелонів американської влади.

Фулфорд вважає, що в найближчі місяці ми дізнаємося, які жахливі злочини скоїли члени Кабали проти світу і його населення. Плани цієї сатанинської еліти також включали вбивство близько 90% населення світу за допомогою штучно створених хвороб, таких як атипова пневмонія, пташиний грип, ебола, СНІД і їм подібні.

До останнього часу еліта не припиняє спроб почати третю світову війну, щоб виконати свої пророцтва, які повинні були забезпечити їй світове панування. Члени Кабали також стоять за подіями 11 вересня 2001 року (терористична атака на Міжнародний торговий центр в Нью-Йорку) і 12 березня 2011 року (аварія на атомній станції у Фукусімі (Японія), і для цього вже є достатньо доказів.

Наступним кроком «Білих Капелюхів» буде надання світової громадськості цих доказів. Інформатори Фулфорда кажуть, що близько мільйона американців залучені в цю змову вбивства 90% інших людей планети, і перетворення тих, хто залишилися на своїх рабів. Цей мільйон також включає в себе сатаністів, які прикидаються мусульманами, євреями або християнами. Сатаністи знають, що їхні плани зірвані,і  намагаються знайти безпечне місце для себе на планеті. Однак це ефективно присікається.

Джерела Фулфорда повідомляють, що деякі члени еліти навіть намагалися покинути Землю (дивіться також матеріали Корі Гуда). Один із способів здійснити це - через портали, що ведуть до інших планет, і один з них, імовірно, був розташований в андронному колайдері в ЦЕРНІ, але зараз знищений. Інша можливість - втеча на таємних космічних кораблях з підземних сховищ в Антарктиді. Інформатор Фулфорда з ЦРУ стверджує, що всі ці можливості для втечі нейтралізовані.

Сатаністам нікуди втекти, вони виявилися тут в пастці, і зараз їх систематично видаляють. За словами інформатора Фулфорда в Сирії, причиною нещодавньої широкомасштабної атаки на хімічні об'єкти є стара зоряна брама, розташована в цій країні. Трамп не дозволив Кабалі скористатися нею для втечі. Це лише підтверджує те, що наша планета перебуває на Карантині.

Одним з найбільших злочинів цієї групи сатаністів були терористичні атаки 11 вересня 2001 року, в яких, згідно різних джерел, брала участь Саудівська Аравія. Оскільки зараз є всі докази, багато осіб, наближених до королівської родини, побоюються бути притягнутими до відповідальності. За словами Фулфорда, колишній президент США Барак Обама намагався отримати притулок в Англії. Обама зараз шукає притулок, і після того, як кожен, хто допомагав йому в структурах американської влади, був або звільнений, або заарештований, або ліквідований.

Перед цим держсекретар США Рекс Тіллерсон був звільнений і замінений Майклом Помпео з ЦРУ. Все це, ймовірно, пов'язано з програмою контролю над свідомістю компанії Google, керованою Кабалою. Іншою людиною, звільненою з Білого дому, є Стів Гольдштейн, підлеглий Рекса Тіллерсона. Навіть саме ЦРУ зараз повністю знаходиться під контролем американської армії (ВМС США - ВЗ). Розвідувальне агентство давно бере участь в незаконній торгівлі зброєю і наркотиками, а також займається відмиванням грошей, що відтепер має бути припинено і оприлюднене громадськості..

Зараз ви можете бачити всюди, що члени Кабали, нарешті, постають перед судом. Єдине, що залишилося у їх владі, це підконтрольні їм до цього часу основні ЗМІ, такі як CNN. Останні відкриття вже наочно показали, які маніпуляції і контроль над свідомістю здійснювалися за допомогою програми «пересмішник», розпочату в американському суспільстві ще в 50-ті роки ХХ століття. Бен Фулфорд вважає, що події дійсно починають бути схожими на божевільні, але в позитивному ключі.

Народи планети, що знаходяться під контролем Кабали, втрачають здатність до продовження роду. Цивілізовані люди перетворюються в тварин. Ця тенденція добре проглядається у багатьох країнах світу.

Невід'ємною частиною програми нового світового порядку є повне ігнорування моралі. Агентів цієї програми абсолютно не хвилює, скільки людей загине заради здійснення їхніх планів, або скільки націй їм доведеться знищити. Сатаністи, еліта хочуть знищити мораль і моральність, щоб повністю підпорядкувати людей своїй волі. Неомарксизм, гендерна програма є засобом знищення моралі, моральності і здорової духовності. Потреби більшості завжди важливіше, ніж потреби меншин.

Варто знати, що марксизм, який став офіційною програмою російського більшовицького уряду, теж був програмою знищення людства і найчисельніша нація в Європі, якою були українці (82 млн. осіб на початку ХХ століття),  зазнала найбільших втрат в результаті трьох голодоморів, депортацій, репресій і двох світових війн.

Звичайно, падіння старих силових структур в США серйозно вплине на тих же людей при владі в Європі, і особливо в Німеччині. Президент Дональд Трамп, ймовірно, головна дійова особа на передньому краї боротьби за майбутнє людства, який обіцяє осушити болото і зруйнувати глибинну державу і Кабалу. Люди будуть цікавитися, яким чином це відбувалося до нинішнього часів, хто дав Федеральній резервній системі (ФРС) таку владу?

Трамп також перемагає в боротьбі з раніше всемогутніми засобами масової інформації в операції «пересмішник», яка була створена для обдурення мас. Також від інсайдера QANON постійно з'являються свіжі новини. Кілл пише, що найстрашніший страх Кабали зараз збувається, і що людство пробуджується від глибокого сну. Буря вже дійсно на горизонті.

Кілл пише: «Вони думають, що ви дурні, вони думають, що ви будете слідувати за зірками, вони відкрито називають вас бидлом і худобою, але зараз настає час, коли ніхто з них не зможе вийти спокійно на вулицю». Найбільший страх - суспільне пробудження, особливо в німецькомовних країнах. З 1945-го року відбулися масштабні зміни у вихованні, коли був введений і просунутий новий післявоєнний порядок, згідно з яким фахівців в області психології примусили до перевиховання свідомості всіх німців, щоб далі вони продовжили це перевиховання без будь-якого керівництва за власною ініціативою».

Всі післявоєнні газети, спочатку створені союзниками, слідують цій програмі і по сьогоднішній день, як і інші ЗМІ і університети. У засобах масової інформації була проведена справжня дегерманізація, і вся система освіти від дитячого садка до університету, як і раніше страждають від цього. За завданням ЦРУ з'явилися тисячі наукових книг про перевиховання, щоб забезпечити його здійснення. Таким чином після Другої світової війни стався занепад німецької культури. Найпотужнішим психологічною зброєю, яка неодноразово використовується, є згадка про багатомільйонні жертви нацизму.

 Тому зміг поширитися по світу небезпечний антифашизм, що представляє собою зростаючу загрозу. І ця найбільша загроза сформувалася саме в Росії, влада якої не зробила правильних цивілізаційних висновків з Другої світової війни, і за часів режиму Путіна почала політику реваншизму, що набуло форми неофашизму. В наші дні збуваються слова британського прем’єра В. Черчилля про те, що в майбутньому фашисти будуть називати себе антифашистами.

Дослідження показують, що майже 120 мільйонів людей загинули в результаті реалізації програм комунізму і антифашизму впродовж ХХ століття, але більшість з цих загиблих були жертвами не самої війни, а системи. Особливою ознакою цієї системи є традиційний ворожий так званий суспільний терор. Найбільшого масштабу цей терор досяг в колишньому СРСР і країнах Східної Європи, підконтрольних СРСР (читай: Росії). Це включає в себе просування фемінізму, так званої толерантності, гендерної ідеології і так далі. По суті все це засновано на нетерпимості і відмови від знання і ігнорування давно відомих фактів. Ще однією особливістю антифашизму є етнічна дискримінація, колективне засудження народу німців.

Варто зауважити, що після проголошення незалежності України російська влада залишила компартійну практику і продовжила кампанію по дискредитації і дискримінації українців, яких режим Путіна засудив за так званий «сепаратизм» від імперії і співпрацю з нацистами, замовчуючи при цьому той факт, що росіяни теж активно співпрацювали з німецькими нацистами – як кремлівська влада (до 1941-го року), так і РОА (Русская освободительная армия), на базі якої було сформовано дві російські дивізії СС вже після 1941 року.

Важливий засіб для перевиховання населення в світі сьогодні є соціальна мережа Facebook. Минулого тижня стався скандал, тому що стало відомо, що Facebook передав або продав особисті дані 50 млн. користувачів різним організаціям для вивчення і аналізу їх поведінки. В результаті пройшла хвиля судових позовів проти компанії Фейсбук (Facebook). Марку Цукерберг і керівнику адміністративної служби компанії Фейсбук пані Шеріл Сендберг, довелося публічно вибачитися. Фейсбук порушив власну політику, і дозволив третім особам доступ до мільйонів особистих даних користувачів, які насправді мали видалити. Звичайно, все це відбувалося без згоди потерпілих.

 Фейсбук не обмежується тільки зареєстрованими обліковими записами, коли мова йде про стеження за користувачами, але також відстежує в Інтернеті поведінку людей, які не зареєстровані на Фейсбуці. Це робиться за допомогою так званих «трекерів», які розташовані на найважливіших 10 000 сайтах. Трекери - це невеликі програми, які стежать за відвідувачами цих веб-сайтів і відстежують їх поведінку і серфінг. Також беруться дані з їх операційних систем. Це дає цим організаціям про особисті дані всіх користувачів. Таким чином, Фейсбук отримав доступ до особистих даних на мільярд людей. Це перший випадок в історії людства, коли приватна організація методично збирає, зберігає, оцінює і продає особисті дані людей.

Існують способи захисту від трекерів, це так зване розширення браузера, яке запобігає відстеження та збереження поведінки серфінгу - привид Ghostery. Ghostery - розширення для браузерів, що блокують шпигунські файли cookie, теги, веб-жучки та інші хитрощі для ненав'язливою «стеження» за користувачем. Це безкоштовне розширення доступно для всіх браузерів ...

Колишній співробітник ЦРУ і викривач діяльності АНБ Дорд Снудін (Dord Snudin) оголосив також, що йому відомо, що такі компанії, як Фейсбук є насправді не соціальними ЗМІ, а організаціями з контролю і обману громадськості. Фейсбук та інші соціальні мережі заробляють мільярди на конфіденційних даних про приватне життя користувачів, які вони відкривають і продають іншим організаціям. Всі ці моніторингові організації пов'язані з глибинною державою (Кабалою, ілюмінатами), яка оцінює цю інформацію і використовує її проти населення. Google, Facebook, YouTube і Twitter використовуються глибинною державою або ілюмінатами для своїх зловмисних цілей.

Необхідно також доповнити цей список контролю над користувачами Інтернету відомими російськими соціальними мережами «В Контате» і «Одноклассники», які інтегровані з російської пошуковою системою Яндекс (Yandex) і електронною поштою Mail.ru. Всі ці російські інтернет-ресурси контролюються російським спецслужбами для проведення спецоперацій, контролю і промивки мозків російських користувачів, які наївно вважають, що за ними ніхто не стежить і вони в безпеці. Російське суспільство продовжує бути досить закритим і мало вивченим для подібних розслідувань, якими займаються Корі Гуд, Дорд Снудін та інші. Кремлівська пропаганда за часів режиму Путіна створила новий міф про те, що лише Росія бореться проти глобального світового порядку, тобто Кабали, а західні країни занепадають, бо знаходяться під повним її контролем. Насправді все виглядає навпаки, російський уряд також знаходиться під контролем Кабали, яка намагається використати Росію як дестабілізуючий фактор для розв’язування третьої світової війни.

В умовах гібридної війни, розв'язаної Росією проти України, РНБО прийняло рішення відключити українських користувачів від російських ресурсів, які використовуються режимом Путіна як інструмент прихованої агресії проти України, маніпуляції свідомістю населення, створення страху і хаосу, недовіри до влади. Це було правильне рішення для захисту держави від потенційної кібератаки на всі об’єкти критичної інфраструктури.

Доповнення і правка Валерія Зміївського

www.youtube.com

Канал Раскрытие Дороги к Себе 

 

Наші інтереси: 

В умовах гібридної війни, розв'язаної Росією проти України, ми маємо знати про важливі геополітичні події в світі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
США
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи