Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 122
  • Переглядів: 135

Доктор Джон Клаузер – третій нобелівський фізик, що назвав глобальне потепління фейком

Категорія:

Доктор Джон Ф. Клаузер, лауреат Нобелівської премії з фізики 2022 року за відкриття квантової заплутаності та квантової інформатики, публічно пройшовся по кліматичній афері, назвавши речі своїми іменами. Клаузер розкритикував наратив про надзвичайну кліматичну ситуацію, назвавши це «небезпечним спотворенням науки, яке загрожує світовій економіці та добробуту мільярдів людей».

23071803.jpg

Джон Клаузер після отримання Нобелівської премії в Стокгольмі 10 грудня 2022 року
Джон Клаузер після отримання Нобелівської премії в Стокгольмі 10 грудня 2022 року. Photo: Nanaka Adachi

Це – вже третій лауреат Нобелівської премії з фізики, який сказав: "Глобальне потепління – фейк". Перші двоє – Івар Гіавер (Ivar Giaever), який отримав Нобелівську премію за тунелювання у надпровідниках у 1972 році, і Роберт Лафлін (Robert Laughlin), який отримав Нобелівську премію з фізики у 1998 році за пояснення дробового квантового ефекту Холла, пише у своєму ЖЖ письменник Олександр Розов.

Важливо не те, що сказав фізик, а той важливий висновок, зроблений у публікації про це:

"Попри це, представники ABC і BBC не візьмуть слухавку, щоб запитати доктора Джона Ф. Клаузера, чому людина з його чудовою репутацією ризикує виглядати ідіотом і висловлюватися як кліматичний скептик. Справа не в тому, що вони бояться, що він може бути нудним для публіки або здатися чокнутим. Вони не будуть питати його, бо бояться, що у нього буде хороша відповідь. Яка буде шкода справі, якщо аудиторія дізнається, що один із найвищих учених у світі не згоден з мантрою?

Це зруйнує священне заклинання. Раптово немиті маси зрозуміють, що "дебати тривають", і що весь час, коли їм говорили "дебати закінчено", їм брехали.

Та сама команда, яка каже нам, що ми маємо "слухати експертів", не слухатиме експертів, які їм не подобаються. Вони в захваті від "Експертів ООН", які приховують занепад, але тікають від гігантів науки. Вони скоріше будуть розпитувати про зміну клімату в прайм-тайм по TV тих, хто кинув школу, ніж братимуть інтерв'ю в лауреатів Нобелівської премії.

Це – брехня за замовчуванням. Це – активний обман. І на цьому будується весь кліматичний рух.

Що ж стосується скептично налаштованих лауреатів Нобелівської премії, то їх включають у програму шельмування "заперечувачів клімату"... ".

Джерела:

Наші інтереси: 

Кліматична афера вилазить назовні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи