Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Кремлі заявили, що продовжать агресію – "спецоперація" в Україні триватиме

Категорія:

Світ:

Речник Путіна сказав, що влада України "пішла з переговорного треку", а вимоги Росії не змінюються. Звільнення українських територій "будуть розцінюватися як акт агресії щодо Росії".

 

Також російський агресор буде "звільняти" Донецьку область, заявив прессекретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков. Він сказав, що "усю територію" так званої ДНР "у межах Донецької області зразка 2014 року має бути звільнено", пише Gazeta.ua.

"Що стосується всієї цієї ядерної дискусії, то ще раз ми можемо всіх запросити ознайомитись з відповідною доктриною, де все написано. Щодо ядерної ескалації говорять люди, які поводяться безвідповідально. Ми не хочемо розвивати цю тему. Ми закликаємо всіх відповідально поводитися", – заявив речник Путіна.

29 вересня російські ЗМІ повідомили, що президент РФ Володимир Путін підписав укази про "визнання" Херсонської та Запорізької областей України "незалежними територіями".

У Росії скликають депутатів на позачергове засідання держдуми 3 жовтня. Там планують розглянути "приєднання" тимчасово окупованих територій України після псевдореферендумів.

Нагадаємо, 21 лютого Путін оголосив про визнання незалежності "республік", а 21 вересня після провалу так званої "спецоперації" в Україні, що почалася 24 лютого, Путін оголосив в Росії часткову мобілізацію.

Наші інтереси: 

Потрібно розуміти, що тепер війна триватиме довго після так званої часткової мобілізації і виставою з референдумами в Херсонській та Запорізькій областях з подальшою їхньою анексією.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи