Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

Становлення української нації та бойові мистецтва – каратист і меценат Валерій Галан

Категорія:

Світ:

Його називають дідусем українського карате. Він – один із найкращих фахівців в Європі з рукопашного бою ізраїльських спецслужб. Засновник і організатор унікального Музею становлення української нації, почесний президент української федерації карате, президент європейської федерації крав мага Валерій Галан – популяризатор української історії, культури та традицій. Він спрямував свої зусилля та ресурси на розвиток української культури та спорту.

230713valeriygalan.jpg

Валерій Галан

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну багато бізнесменів залишили Україну, а бізнесмен-ресторатор Валерій Галан підтримував та забезпечував продуктами харчування наших військових.

Валерій Галан – бізнесмен, громадський діяч, ресторатор та готельєр, автор успішних проектів, спрямованих на популяризацію української історії, культури й традиції. Валерій Галан вважає, що проти нашої нації протягом п'ятисот років велася війна. Ця війна – системна, націлена на системне знищення наших коренів. Ми маємо воювати системно.

Коли наші північні наші сусіди п'ятсот років боролися з нами, були інші технології. Зараз технології інші – науковці за останні 30 років зібрали дуже багато інформації. Але біда в тому, що ця інформація розходилася і розходиться горизонтально – між інститутами, студентами, в книжках з невеликими накладами, які зараз не читають.

Тому він і його команда вирішили зробити серію музеїв, а їх має бути 6-7, які б могли показати правдиву історію нашого народу, нашої нації, наших держав і зруйнували ті фейки, які проти у нас створилися.

"Ми хочемо показати в музеях позитивну історію нашої нації. Ми хочемо показати правдиву історію різних епох. Ми беремо основні історичні події там, де є свої герої, й робимо з них фігури. А навколо тих фігур ми розкручуємо цю історичну подію. Таким чином можна або підняти імідж нашої нації, або зруйнувати той фейк, який є про цю подію в історії. Наприклад, та ж Переяславська рада або історія про Мазепу, з якого зробили зрадника. Або, наприклад, про великих людей, яких приписали собі росіяни, а вони були українцями, або про битви, які були. Оце – задача нашого музею, тому ми зробили й об'єднали 4 музеї.

Один музей – це музей фігур. Другий музей – це музей діаграм, на фоні яких вони стоять. Вони намальовані в 3D. Там ще є запахи, які переносять вас в то місце і в той час.

Третій музей – інформаційний. Саме він є основним – там багато інформаційних стендів, картини, мапи, гравюри, там є  монітори, де додаткова інформація, й тач-скріни, там є макети замків. Там є аудіогіди дев'ятьма мовами є VR-окуляри. Щоб цю основну інформацію людина могла осягнути, ми не можемо їй багато писати. Ми даємо небагато, але там є QR-коди й ти можеш далі читати. А ще в нас розміщено 126 наукових та документальних роликів, які можна подивитися, а можна їх записати й подивитися вдома.

Четвертий музей – це музей артефактів. У нас є 8 шаф артефактів тої чи іншої епохи. Там є кераміка трипільська, скіфське золото, прикраси там зброя Русі, козацтва, УНР і навіть зброя Майдану", – розповів він.

Валерій Галан зауважив, що ми, на жаль, програємо інформаційну війну вже 400 років. Зараз у нас тяжкі часи, але саме ці тяжкі часи прискорюють формування нації.

Наші інтереси: 

Знайомимося з видатними українцями. Знання правдивої історії дозволяє побудувати справжню українську державу і створити українську націю, а також відродити український дух і велич українців та позбутися комплексу меншовартості й синдрому "какаяразніца".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Звернули увагу на жовто-блакитний прапор? Це ідентифікатор шляхетної людини – розумної та сміливої. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Звернули увагу на жовто-блакитний прапор? Це ідентифікатор шляхетної людини – розумної та сміливої. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Оскільки побудову музею голодомора за 500 000 000 гривень, анонсовану міністервством культури, вважаю неначасною, то хотів би знати скільки пан Валерій витратив на згадані в статті музеї, щоб знати ринкові ціни і оцінити обсяг крадівництва в держструктурах.

https://t.me/ETEPHET