Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що робити з Юлею

Категорія:

В мережі відомі і невідомі блогери, звичайні люди та анонімні автори обговорюють вчорашній виступ Юлії Тимошенко на Майдані - від "Юля, досить!" до "Юля, відпочинь і полікуйся!" Одні звіріють від вождівської ейфорії та гарчать одне на одного, інші - кричать Юлі "покайся" у відповідь на її особисті гарантії українському народу його захистити. 

Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук Тіна Пересунько. Далі таке: "Напевно, середній клас, що мовчав і посміхався чи серйозно аналізував виступ Юлі, переконався в її неадекваті до стріму майдану. Це тому, що вона фізично не була на майдані, і звісно тому, що вона не звикла до того, що РЕАЛЬНИМ СУБЄКТОМ ТА ЛІДЕРОМ В КРАЇНІ - Є НАРОД. Вся риторика Тимошенко зводилась до протистояння влада - народ, де вона шукала собі місце у якості модератора, генератора, гаранта чи будь-кого....але до ГРОМАДЯНИНА вона так і не доросла. Дай Боже мені помилятись, бо одним крутим громадянином більше - це завжди класно. Вклоняюсь перед її мужністю як жінки в протистоянні жахливим тюремним умовам та щиро зичу Юлії Тимошенко одужання. Попри все - це сильна духом жінка. Нехай цей дух спрямується на пом'якшення серця та щиру любов до народу".

А ось текст невідомого автора, який поширюють користувачі мережі Фейсбук: 

Шановна Юлія Володимирівна, ми дуже раді, що Ви вже не у в'язниці і що стаття декриміналізована! Але ми стояли не за Вас на Майдані. Не за Вас гинули. Не для того, щоб звільнити Вас. Проявіть силу волі - відмовтеся від усіх амбіцій, які у Вас можуть виникнути в цей момент ейфорії. Ви хворієте, хотіли поїхати на лікування до Німеччини. Їдьте. А після цього водичку в Карлових Варах попийте. А після цього вже повертайтеся в Україну - санаторій Моршина або Миргорода з радістю Вас прийме. А вже після цього, якщо будете відчувати силу, повертайтеся в політику, але не раніше, ніж через років п'ять. А до цього нам потрібно зайнятися справою: нам потрібно буде впроваджувати непопулярні реформи. Зараз потрібні жорсткі кроки в економіці, судовій, медичній та пенсійній системі. Ви нам зараз не потрібні. Більш того, Ваша харизма, популізм + соціальна орієнтованість нам тільки завадить. Ваші слова: "Ми будемо гідними пам'яті тих людей, які загинули, які відкрили нам дорогу..." Кому "нам" ? Яку "дорогу"? І куди "дорогу"? Країні - так. Для Вас ми ставимо блок-пост.

А ось текст відомого журналіста Сергія Лещенка з Української правди:

Ми, українці, отримали унікальний шанс перезавантажити країну. Так взагалі не буває. Це подарунок долі, вистражданий ешелоном трун в Києві.

Після програшу помаранчевої революції ми повинні були десятиліття сидіти під п'ятою диктатора, що збожеволів. Однак, ціною сотні життів героїв ми отримали другий шанс. Шанс натиснути кнопку "перезавантаження" у політиці. І зараз повинні прийти люди з бездоганними моральними якостями. Люди, які зможуть сказати "ні" Ахметову, Фірташу, Новінському, Медведчуку або Льовочкіну, а не будуть розписувати з ними закулісні пасьянси.

Так, Тимошенко сиділа незаконно, а суд над нею був політичним замовленням. Доказів її особистого збагачення від газових контрактів з Путіним не знайдено. Але при всій повазі до Тимошенко зараз не її черга керувати Україною.

У мене є такі ж документи хабарів Януковичу, які знайшли в Межигір'ї, - тільки там вона платила Лазаренку. Але не 100 гривень вона йому заплатила, а 100 мільйонів доларів - мінімум. У мене є відеосвідчення агента ФБР про те, що Тимошенко була спільницею Лазаренка і перераховувала йому хабарі. У мене є пачка платіжок від Тимошенко до Лазаренка, і є свідчення партнерів Тимошенко, а також її підставних директорів - таких же "ризьких бомжів", як і в історії з вишками Бойка.

Ці докази зібрані не продажними українськими прокурорами, а американським слідством, яке проводили Міністерство юстиції та ФБР.

Крім перерахованого, є ще багато чого іншого. Є розповіді очевидців, як ви, Юлія Володимирівна, скасовували візит до Нью-Йорка, боячись, що отримаєте повістку до суду у справі Лазаренка.

Ми, українці, отримали Унікальний шанс перезавантажіті країну. Так взагалі НЕ Буває . Це подарунок долі, вистражданий ешелону Трун в Киеве.

Тільки не треба розповідати, що бізнес в 1990-их було неможливо робити інакше, а без відкату не проживеш. Платити хабарі, як і займатися бізнесом - це вільний вибір кожного.

Я не хочу, щоб про майбутнього президента України - країни, що пройшла через кров, писали як про людину з корупційним минулим. Але якщо Тимошенко стане президентом, я буду так писати.

Нехай Тимошенко буде вільна, нехай займається бізнесом або благодійністю, нехай буде директором музею " Межигір'я", але не президентом! Не заради неї збиралися люди.

Майдан Тимошенко перебуває на пару сотень метрів далі по Хрещатику - під Печерським судом, де стоять порожні намети-фантоми, у середині яких вітер ганяє сміття.

І не треба зараз розповідати про "противсіхів". Я ним ніколи не був. А Майдан породив тисячі лідерів, які будуть не гірші керувати, ніж Тимошенко, але у яких немає цього рюкзака негативного минулого за плечима. Нехай президентом буде Парубій, Ярош, хай буде той пацан, який вчора вискочив на сцену і оголосив ультиматум зеку, після якого він втік. Але не Тимошенко.

Коментар з Фейсбука про Юлю (Олександр Харитончук)
Для зомбі-юлефілів нагадую: 
1) Зрада помаранчевого Майдану, срач з Ющенком. 
2) ПРИБЮТ - змова юльки з овочем поділити владу в країні на двох, різко обмеживши права громадян. Угоду не укладено тільки з причини, що овоч побоявся, що ВОНА його "кине". 
3) За її правління відкати у розмірі 30% за повернення ПДВ експортерам брали майже офіційно. 
4) для спрощення умов ведення бізнесу не зроблено практично нічого. Податкова система залишилася найскладнішою у світі. 
5) Для того, щоб підприємці сплачували за супроводження програмного забезпечення близьким до неї структурам, зміни в податкову звітність вносилися щоквартально. 
6) Бензинова, м`ясна криза. 
7) свинячий грип, ТЕРАФЛЮ, закуплене за кордоном по вдвічи завищеним цінам. 
8) Заганяння України в борги, політика на знищення виробництва в Україні, преференції імпортерам. 
9) Проїдені кошти від продажу "Криворіжсталі" 
10) Корупційна кримінальна справа в Росії, яка спричинила вербовку юльки російською спецслужбою 
11) затримання на митниці з валізою не задекларованих доларів 
12) офшорні оборудки ЕСУ разом з Лазаренком 
13) Підкуп виборців - "Юліна тисяча" за рахунок державного бюджету, тобто нас з Вами, а не за рахунок вкрадених Росією вкладів ощадбанку СРСР 
14) ВОНА ПРАЦЮЄ - невідомо за чиї гроші по всій країні, а кожний борд коштує недешево. 
15) Сурервигідна для Росії газова угода, за прибутки від якої Путин побудував обхідні газопроводи, платив "п`ятій колоні", вбивцям наших хлопців на Майдані. 
16) Заступник - пастор сектант, який, не кліпаючи очима, безсовісно брехав всьому українському народу, що міністр Кравченко сам застрелився, вистріливши двічи собі у голову 
17) Ручне керування судами через голову Верховного суду БЮТівця Онопенка 
18) Група негідників юристів Портнова на службі у юльки 
19) Дружбан Медведчук 
20) Кучміст. "директор парламенту" Волков - керівник виборчого штабу 
21) Фабрика "тушок" з БЮТ у Верховній Раді. 
22) Фрази у вузькому колі "біомаса нас підтримає" - вона нас має за біомасу. 
Не кажу вже про неукраїнське походження. 
Скільки ще треба аргументів. щоб назбирати склад злочину "державна зрада" та "зрада українського народу"? 
До речі, за СРСР і одного з деяких цих пунктів було достатньо, щоб лоба зеленкою намазали. Чи можна вважати моральними людей, які просувають персонажів в подібним послужним списком в керівники нашої країни? 
Чомусь дехто вважає, що українці повинні були вибрати кращий з сортів лайна. Ну вибачайте, українці не дуже знаються на сортах лайна. 
А якщо серйозно, Ющенко прочистив мізки одній половині України, Янукович - іншій. Ніхто не зміг би так об`єднати Україну у ненависті до себе, як Янукович. 
Через те, що юлька розумніша, стагнація, грабунок, розкол країни продовжувалися б ще довго. 
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Був на віче в Січеславі.
Не почув жодного доброго слова про юлю. Головна думка хай лікується і пише мемуари.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Коментарі

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Переклад з росыйськоъ потребує правок

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Однозначно - люстрація! Але всі чомусь лише говорять про це, а де дієвий механізм, де критерії, приклади, як це робити, призначення людей, яким люди можуть довіряти, для проведення люстрацій, підготовка операторів детекторів брехні - врешті решт? Майдан повинен вимагати від верховної ради створення такого органу, і чим скоріше, тим краще

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Люди почали вже розуміти, для кого здобули перемогу. В стану ейфорії ще багато, але не всі. Через якийсь час, люди ще і відчують наслідки цього. Наявним стане те, що "повна люстрація" не спрацьовує, навіть коли б її і здійснили. Чомусь "банда" геть не пішла та і не збирається. Побачать, що "скачуть" і відповідають "Героям Слава" і "перефарбовані" москалі. Зрозумілим стане те, що відбулися чергові маніпуляції спрямовані на захват для "банди" владних посад силами, здоров'ям і життям Героїв Майданів. Коли остаточно прийде бачення того, що знову наступили на тіж самі граблі, то почнуть шукати шлях. Хтось побачить ТГ і приєднається. Він взагалі вже створений. ТГ існує і відбувається його розвиток. Хтось це розуміє, хтось ні. Є і такі хто вийшов із ТГ. Хтось приєднався. Звичайний процес. Просто ТГ ми творимо для себе. До "Ми" і "себе" відкритий доступ всіх бажаючих. Просто не всі йдуть і взагалі підуть, бо брехні і паразитування тут нема. Хтось без цього себе не бачить, бо сутність хижака мають.
Хижаки, які схопили зубами владу, нищать один одного за цю владу. Відбувається ротоція. Вони ніколи не сприймуть честні Правила, бо красти і дурити при цих Правилах не можно. Вони краще загинуть разом із своїм гнилим мурашником.
Це вже викладалося, але викладу ще. Може хтось зрозуміє, чому оппо і всі інші при владі не сприймають це:

Констатація фактів. На цей час, нас намагаються повернутися на 10 років. Це навіть не стабілізація. Це вже деградація. Це спроба реанімації трупу. Труп - це влада, яка була, є і планує бути. Це суперечить Праву і веде до подальшого знищення України і нації.
Цікаво, що в «зраді» навіть не намагалися прийняти закон про свою реальну відповідальність, як за дії так і бездіяння. Вся оппо виявилася пухнастенькою, не кажу вже про комуністів і регіоналів.

Відокремлення держави від економіки (стисло).

Економіка, це система забезпечення суспільства товарами та послугами шляхом матеріального втілення задумів вчених, інженерів, вчителів, медиків, агроспеціалістів, митців та т.д. у сферах матеріального та нематеріального виробництва і надання послуг.

Існує такий афоризм: "Завжди знайдуться чукчі, які забажають навчати папуасів, як поводитися папуасам у спеку".
Саме так відбувається в Україні. Безліч державних установ і їх посадовців повчають фахівців у сферах матеріального виробництва та надання послуг. Вони вже вкрай «зарегулювали» все своїми «економічними» втручаннями в Україні.
Маємо власний досвід, історичні і сучасні приклади інших держав, які свідчать, що держава – неефективний власник, тому вся економічна діяльність держави забороняється. Забороняються і всі, будь-які їхні втручання в будь-які сфери матеріального та нематеріального виробництва і надання послуг.

Робимо висновки і плануємо для себе, в своїй державі: вся економіка - приватна. Державний бюджет можуть наповнювати лише податок і пасивні платежі, але не прибуток від державних підприємств.
Із державного бюджету не можуть фінансуватися будь-які власні потреби (заробітна плата і прирівняні до неї виплати, службові відрядження, службовий транспорт, інше та т.д.) всіх без виключення державних посадовців. Все це стосується і територіальних громад.

Система виборів, голосування, основні умови (стисло).

Питання, які мають відношення до суспільства і носять дуальний характер (так, ні), вирішуються прямим, відкритим (персоніфікованим) голосуванням.
До таких питань належать і вибори всіх осіб, які будуть втілювати в реальність Стратегію затверджену власниками України – людьми, які мають на це право.

Основні умови взаємовідносин обранців і тих, хто їх обирає.

1)Обранець несе персональну відповідальність за свої дії/бездіяння.
2)Обранець виконує обов’язки на підставі укладеного контракту.
3)Ті, хто обирає обранця (виборці), несуть солідарну персональну відповідальність, як за дії/без діяння свого обранця, так і за свої власні дії/без діяння, на підставі укладених договорів.
4)Всі виборці здійснюють фінансування всіх передбачених договором необхідних витрат свого обранця – фізичної особи для виконання покладених/взятих обов’язків (заробітна плата і порівняні до неї виплати, відрядження, транспортне обслуговування та т.д.)

Основні умови голосування.

1)Реєстрація обранців і виборців на відповідному інтернет. ресурсі, передбаченому для голосування.
2)Голосування у визначений термін.

Система пасивних доходів людей, девиденти (стисло).

Громада певного простору (групи НО, філії К ТГ….) або територіа́льна грома́да — спільнота мешканців, жителів населених пунктів села чи добровільного об'єднання у сільську громаду жителів кількох сіл, селища та міста, районів у містах, що наділені правом самостійно вирішувати питання місцевого значення в межах встановлених Правил.
Територіальна громада — (сіл, селищ, міст), об'єднана загальними інтересами власного життєзабезпечення і розвитку, самостійного, в межах Правил, для вирішення питань місцевого значення безпосередньо. Функції адміністрування – поточні тактичні дії (в межах Стратегії), можуть здійснюватися через обраних осіб в органи місцевого самоврядування.
Жителі території стають громадою фактично, коли вони за встановленими Правилами розуміють, що їх об'єднує не лише спільне проживання (знаходження) на конкретній території (просторі), але й спільна власність, вони відчувають відповідальність і чинять відповідні спільні дії.
Спільна власність, це усе рухоме та нерухоме майно, всі доходи місцевих бюджетів, земля, природні та інші ресурси територіальних громад.
Територіальна громада — первинний колективний суб'єкт місцевого самоврядування, що має право і реалізує здатність на самодіяльність шляхом реалізації самостійного вирішення питань місцевого значення на підставі власної матеріально-фінансової бази, прийняття локальних нормативно-правових актів у межах Правил. Це суб'єкт права і він несе відповідальність за всі свої дії/бездіяння.
Кожна людина громади, має свій відсоток від всіх доходів територіальної громади. Ці доходи розподіляються автоматично на соціальні рахунки всіх людей громади, у розмірі (% від обороту) визначеному загальними зборами громади. Механізм-автоматично, при отриманні грошей на рахунок територіальної громади.

Система оподаткування (стисло).

Вся існуюча система оподаткування, скасовується. Запроваджується єдиний податок з обороту при будь-яких видах платежів, у розмірі 3,0 %, який поділяється так: 1,0 % - повертається на спец. рахунок платника; 1,0 % - спец. рахунок державного бюджету; 1% - спец. рахунок місцевого бюджету. Всі перерахування робляться автоматично і миттєво зараховуються на вказані рахунки. Контролюють самі платники.
Поняття "платник" охоплює - як фізичних так і юридичних осіб.

Тому, перед нами стоїть завдання побудови міцної самодостатньої нашої держави- ТГ.

Хай Буде!

Зображення користувача Дзвінка Сопілкарка.
0
Ще не підтримано

Я десь на Фейсбуці бачила (зараз уже не можу знайти) заклик до айтішників створити спеціальний сайт для збору інформації про усіх депутатів, чиновників та всіх, хто може бути причетний до будь-яких протизаконних речей. Туди будь-хто зможе вносити все, що знайде з усіх можливих джерел інформації. Це треба зробити якнайшвидше, поки не встигли знищити документи.
А вже потім можна буде займатися перевіркою достовірності усього зібраного.
Хто може, долучайтесь!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Громадська пральня:
https://www.ar25.org/node/24548

Творю, отже існую.

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Майдан може почати з люстрації виступаючих на сцені

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Коментар з Фейсбука про Юлю (Олександр Харитончук):
Для зомбі-юлефілів нагадую:
1) Зрада помаранчевого Майдану, срач з Ющенком.
2) ПРИБЮТ - змова юльки з овочем поділити владу в країні на двох, різко обмеживши права громадян. Угоду не укладено тільки з причини, що овоч побоявся, що ВОНА його "кине".
3) За її правління відкати у розмірі 30% за повернення ПДВ експортерам брали майже офіційно.
4) для спрощення умов ведення бізнесу не зроблено практично нічого. Податкова система залишилася найскладнішою у світі.
5) Для того, щоб підприємці сплачували за супроводження програмного забезпечення близьким до неї структурам, зміни в податкову звітність вносилися щоквартально.
6) Бензинова, м`ясна криза.
7) свинячий грип, ТЕРАФЛЮ, закуплене за кордоном по вдвічи завищеним цінам.
8) Заганяння України в борги, політика на знищення виробництва в Україні, преференції імпортерам.
9) Проїдені кошти від продажу "Криворіжсталі"
10) Корупційна кримінальна справа в Росії, яка спричинила вербовку юльки російською спецслужбою
11) затримання на митниці з валізою не задекларованих доларів
12) офшорні оборудки ЕСУ разом з Лазаренком
13) Підкуп виборців - "Юліна тисяча" за рахунок державного бюджету, тобто нас з Вами, а не за рахунок вкрадених Росією вкладів ощадбанку СРСР
14) ВОНА ПРАЦЮЄ - невідомо за чиї гроші по всій країні, а кожний борд коштує недешево.
15) Сурервигідна для Росії газова угода, за прибутки від якої Путин побудував обхідні газопроводи, платив "п`ятій колоні", вбивцям наших хлопців на Майдані.
16) Заступник - пастор сектант, який, не кліпаючи очима, безсовісно брехав всьому українському народу, що міністр Кравченко сам застрелився, вистріливши двічи собі у голову
17) Ручне керування судами через голову Верховного суду БЮТівця Онопенка
18) Група негідників юристів Портнова на службі у юльки
19) Дружбан Медведчук
20) Кучміст. "директор парламенту" Волков - керівник виборчого штабу
21) Фабрика "тушок" з БЮТ у Верховній Раді.
22) Фрази у вузькому колі "біомаса нас підтримає" - вона нас має за біомасу.
Не кажу вже про неукраїнське походження.
Скільки ще треба аргументів. щоб назбирати склад злочину "державна зрада" та "зрада українського народу"?
До речі, за СРСР і одного з деяких цих пунктів було достатньо, щоб лоба зеленкою намазали. Чи можна вважати моральними людей, які просувають персонажів в подібним послужним списком в керівники нашої країни?
Чомусь дехто вважає, що українці повинні були вибрати кращий з сортів лайна. Ну вибачайте, українці не дуже знаються на сортах лайна.
А якщо серйозно, Ющенко прочистив мізки одній половині України, Янукович - іншій. Ніхто не зміг би так об`єднати Україну у ненависті до себе, як Янукович.
Через те, що юлька розумніша, стагнація, грабунок, розкол країни продовжувалися б ще довго.
Сюжет повністю вигаданий, збіги з реальними людьми та подіями - випадкові.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

цікава інформація про Тимошенко, треба писати ще, багато людей в неї вірять, ще раз на граблі не хочеться наступати

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

П. Олеже, вже навіть і без неї, за час Майдану, тільки і робили, що по граблях ходили. "Поводирі із оппо" гарні були. Професійні хуцпісти.

Хай Буде!

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

Нічого майдан не почне.Майдан закінчив. Ви не зрозуміли? Скільки грошей пішло на революцію! Ви думаєте, що цей дрібязок, що збирали по селах для майдану, це все? А підкуп Партії регіонів, які здали Яника, змінили колір, їжа, снайпери на дахах, злі беркути, коктелі? Робота для бухгалтерів. І все зариди торжества купки іноплемінників, які дали своїм втекти. А гої Яник, і той мент, їх будуть судити за всіх.

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Про Юлю правильно пишуть. Вона - вчорашній день! Рухаємось вперед!

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Віктор Макаренко каже:
Про Юлю правильно пишуть. Вона - вчорашній день! Рухаємось вперед!

Тож на цій оптимістичній ноті пропоную закрити тему :)

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Андрій Гончаренко.
0
Ще не підтримано

Був на віче в Січеславі.
Не почув жодного доброго слова про юлю. Головна думка хай лікується і пише мемуари.

Зірковий корабель серед зірок золотистих надає Землі і Людям стрімке спонукання до руху.

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Час Ю.Тимошенко ("Юлі" в народі) пройшов. Вона виконала свою місію. А хто мріє і далі на неї молитися ЗАДУМАЙТЕСЯ!

Далі ера нових світлих особистостей. Правильно! Серед нових політиків ми хочемо бачити лише
"добрих,
славних,
світлих,
ясних,
сонячних,
яскравих,
зірками палаючих"
(з цифрони 10)
без кримінального і хабарного минулого, які б не намагалися підміняти собою верховенство народовладдя в нашій Богом даній Україні-неньці!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Стосовно Юлі. Подивилась одне відео, де явний монтаж, уривки її розмови і додані нецензурні слова російського чоловічого голосу, який вчить, як їй себе вести в ефірі. Одна гидота. Видно, що Юлю перезнято з якоїсь передачі, бо чіткість образу розпливчата. Взяті уривки її голосу та фраз. Я також вмію робити такі фільми і змонтую краще, ніж те, що побачила.
Дорогі чоловіки! Якщо ви так боїтесь жінку, що вдаєтеся до всякого ницого методу, гріш вам ціна. Москалький метод боротьби, побільше бруду, не личить гідності українця. Вважаю, що тільки лоб в лоб, очі в очі, чесним шляхом визнавати вартісність особистості людини. Все, що вона так чи не так зробила, то знаю, що всі до єдиного з нас маємо якісь помилки на шляху дій, так і вчимося. Вважаю, що всім місця вистачить, і треба приймати компроміс і бути дружними. Хтось буде гетьманом, хтось буде суддею. Якщо Юлю приймемо і підтримаємо, то тоді ми є незламною силою. Нам необхідно поєднати чоловіче і жіноче. Розквіт іде тільки у поєднанні двох, чоловік і жінка є різними планетами. Юпітер і Венера злились в одну зірку коли народився Хрестос, через те і було сяйво на небі, Вифліємівська зоря. Йдемо до удосконалення. До речі, великий палець на руці є планетою Венера, а вказівний Юпітер. Коли ми поєднуємо ці два пальці, утворюється мудра - коло, успіх, досягнення. Планета Юпітер це вогонь, ефір і звідти йде початок. Вважаю, що знання і досвід Юлі на теперішній час потрібні і дуже доречні. Про її красу і харизму, - "душа людини назовні проявляється обличчям людини" (з антропософії). Якщо Юля так вже не подобається якимись вчинками, то, принаймні, перестаньмо поливати її брудом. Дякую.

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!