Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 4

Радість у подарунок, або Як доставка квітів може врятувати ситуацію

Любов, повагу, пристрасть чи будь-яке інше почуття можна висловити усно або ж у листі. А що, коли емоції переповнюють серце і одних лише слів недостатньо?

Як подарувати радість з будь-якої нагоди, та будь-кому у будь-який час, розповідають фахівці служби Flowers.ua, спеціалізація котрої — доставка квітів по всій Україні та світу.

Букет на замовлення: оригінально, сучасно, чуттєво

Слова, виказані «мовою квітів» — це завжди приємно і доречно, якщо «говорити» правильно. Помиляються ті, хто думає, що купити квіти можна тільки дівчині чи жінці. Флорист, що  розуміється на справі,  легко складе оригінальний чоловічий подарунок з квітів, чи букет з нагоди бізнес-події. Перейдіть за посиланням https://flowers.ua/ua, і ви переконаєтесь, що одні і ті ж квіти виглядають по-різному у різному оформленні.

Коли це доречно? Та завжди!

  • «Прості» свята та урочистості. Тут все зрозуміло — День народження, одруження, річниця чи ювілей, родини чи хрестини — ніщо не обходиться без духмяного букету. Червоні чи білі троянди, квітучі хризантеми чи ніжні тюльпани — це те, що зробить свято особливим, а настрій — піднесеним.
  • «Особливі» дні.  Букет на замовлення, оформлений для коханої із врахуванням її вподобань, та навіть із «натяком» — це те, що допоможе віднайти ключик до найхолоднішого серця. Саме так забуваються провини і починається новий відлік часу.
  • Приємні сюрпризи. О! Це те, що люблять, мабуть, всі. Ми, на Flowers.ua практикуємо доставку квітів не лише по всій Україні, але в будь-яку точку світу. Тільки уявіть собі, як приємно, будучи на відстані, відчувати близькість і підтримку!
  • Інтригуючі несподіванки. Отримати троянди в подарунок від незнайомця?  Це може бути початком приємного сюрпризу чи освідчення, а може — просто оригінальне привітання, або ж незвичний спосіб познайомитись.
  • Прояв чуттєвості. Не всі можуть відкрито висловити почуття. Мова ж букету — вона «міжнародна» і зрозуміла всім. Червона троянда — це любов і пристрасть, біла чи рожева — це витончена ніжність та тендітність.
    З найпростішого букету легко розпочинати будь-яку справу.

Чому популярна доставка квітів через інтернет-замовлення

Відповідь проста: тому що це зручно і легко зробити в сучасному світі. В світі, де смартфон з інтернетом завжди під рукою, а от чого бракує — то це часу.

Найголовніші переваги інтернет-замовлення доставки квітів у будь-яку точку України, та навіть світу, очевидні:

  • Економія часу. Все обираєте на одному сайті, оплачуєте зручним способом — нікуди ходити не потрібно. Спеціалізовані інтернет-магазини пропонують величезний вибір з оформлення букетів.
  • Доставка у визначене  місце та у визначений час. Ви можете бути далеко, проте кур’єр прибуде за адресою саме тоді коли потрібно, а не тоді «коли вийшло».
  • Букет складений індивідуально на замовлення підкреслить особливості вашого ставлення. Це вже точно будуть не стандартні троянди з найближчої квіткової крамниці.
  • Листівка чи подаруночок у додаток це те, що посилить ефект приємного сюрпризу. Кілька слів, кілька солоденьких цукерочок чи м’яка іграшка у подарунок — це те, що залишається навіть після того, як пелюстки зів’яли,  вам же саме це і потрібно?

Робити приємності стало простіше, дарувати радість стало легше. Чому б не скористатись такою чудовою нагодою?

Наші інтереси: 

Радість, подарунки, корисні поради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи