Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

ПриватБанк переходить у власність держави

Світ:

Один з найбільших, якщо не найбільший, і найвідоміший в Україні банк "ПриватБанк"  націоналізують протягом найближчих тижнів. За домовленістю з МВФ на це виділять 166 млрд. гривень.

Про це повідомляє УкрМедіа, яке посилається на обговорення в телешоу Шустер LIVE  21 жовтня. На ньому була в.о. заступника Голови Національного банку України Катерина Рожкова.

Експерти жартують, що націоналізація ПриватБанку стане природним результатом “приватизації” Нацбанку. На те, що уряд все-таки наважився націоналізувати найбільший приватний банк України, вказує детальний аналіз тексту останньої редакції Меморандуму про співпрацю України c МВФ.

Порятунок ПриватБанку відбудеться за рахунок збільшення боргового навантаження на бюджет.

Про поганий стан справ банку олігарха Ігоря Коломойського за останні місяці не говорив тільки ледачий. ПриватБанк відчував системні проблеми внаслідок кредитування “свого” бізнесу, в якому злилися банки, заводи, нафтосвердловини, ЗМІ та партії.

Падіння ринків, обмеження доступу до ресурсів та зменшення бюджетних потоків не могло не привести до використання ресурсів банку для латання дірок у бізнесовому клубку. Але діри, як і енергія, нікуди не пропадають: вони тільки переміщаються з одного бізнесу в інший.

 

Наші інтереси: 

У майже кожного українця зараз є платіжна картка ПриватБанку. Нею дуже зручно оплачувати товари і послуги як в торгових закладах, так і через інтернет-банкінг. Нам не вигідно, щоб все це зникло. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Генрі Джонс.
0
Ще не підтримано

приватбанк спростував чутки про націоналізацію

Коментарі

Зображення користувача Генрі Джонс.
0
Ще не підтримано

приватбанк спростував чутки про націоналізацію

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

В кого є гроші у цьому банку зараз підуть їх знімати із рахунків і купляти на чорному ринку валюту.

Вірю в те, що розумію.