Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 241
  • Переглядів: 263

Дональд Трамп запропонував дієвий механізм допомоги Україні

Категорія:

Спецтема:

Хоча він не й вимовив слово «ленд-ліз», проте запропонований механізм допомоги є подібним до ленд-лізу, коли у 1941 році США почали допомагати Британії.

Щоб переконати "ізоляціоністів" у необхідності допомоги Україні Дональд Трамп запропонував механізм, подібний до механізму ленд-лізу, запропонованого Франкліном Рузвельтом у 1941 році – допомога надається не "задарма", а за щось. Ленд-ліз для Британії надавався в обмін на можливість США користуватися британськими військовими базами в Карибському морі.

Тож Дональд Трамп запропонував дати Україні озброєння як безпроцентну позику, яка буде виплачена лише «якщо Україна коли-небудь розбагатіє».

І це є дійсно вигідне для України. Сьогодні США надають нам допомогу без всілякої мети, просто тому, що співчувають. Але співчуття – непостійна величина. Воно може у будь-який момент закінчитися.

Якщо ж буде введено в дію механізм, запропонований Трампом, тоді США будуть зацікавлені, по-перше, у перемозі України, а по-друге, щоб Україна не тільки перемогла, але й відновилася і «розбагатіла», бо тільки в такому випадку ця позика повернеться до США. І Україні це теж вигідно, бо не доведеться «віддавати останнє», натомість зможемо віддячити Сполученим Штатам за їхню допомогу тоді, коли вже будемо мати таку можливість.

 

Наші інтереси: 

На відміну від Байдена, котрий тільки вдає, що допомагає Україні – Трамп готовий дійсно допомагати. І переконує в цьому «ізоляціоністів» у своїй партії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи