Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бійці КОРД завершили навчання в американських фахівців

Більш як 40 бійців підрозділу поліції спеціального призначення КОРД завершили навчання в тренінговому центрі, де з ними ділилися досвідом співробітники ФБР США, повідомляє прес-служба МВС України.

16072801.jpg

Фото: Facebook Арсен Аваков

"У рамках загальних тренувань бійці американського ФБР та українського підрозділу поліції спеціального призначення КОРД відпрацьовували різні вправи з використання спеціальної зброї і тактики американського підрозділу SWAT. Заняття проходили як індивідуально, так в і групах", – сказав заступник начальника Департаменту КОРД Микола Путій.

Під час навчання в тренінговому центрі спецназівці вдосконалили свої навички володіння зброєю, швидкості і точності стрільби в умовах фізичних і психологічних навантажень, а також прийняття тактичних рішень у стресових ситуаціях.

КОРД почали формувати в жовтні 2015 року, повідомляє Кореспондент. Базова зарплата КОРДівців становитиме, залежно від спеціалізації, 10–15 тисяч гривень. Усього в Україні цих поліцейських буде близько 5 тисяч осіб.

Наші інтереси: 

Якось потроху Україна стає сильнішою.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи