Зображення користувача Анатолій Висота.
Анатолій Висота
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Анатолій Висота: Час тиші

Влітку 10 років тому на якійсь горі доктору ф-м.н. Маслову почувся голос з потойбіччя, який назвався Отцом Абсолютом – Творцем Всесвіту. Цей Отець вирішив через Маслова передати людству нові знання з метою його порятунку. Маслов йому повірив і відтоді сумлінно записує диктовки Абсолюта, а потім публікує їх на названому сайті, в газетах та в окремих книгах.

ЧАС ТИШІ із 10 років спецоперації Бога

Для чого треба «час тиші»

Мабуть не я один читаю диктовки Отця-Абсолюта на сайті ОТКРОВЕНИЯ ЛЮДЯМ НОВОГО ВЕКА. Ось витяг із останньої диктовки від 17.07.14 р.: «Я объявляю “ВРЕМЯ ТИШИНЫ” до начала Великого и Последнего ВЕЧЕ (Вєчє «Ми готови» 26.07.14 – А.В.), для того, чтобы те люди, которые будут присутствовать на этом Великом Празднике Духовного ЕДИНЕНИЯ людей-Богов, и те люди, которые увидят и услышат прямую трансляцию, внимательно прочитали Мои Послания и решили без насилия, без какого-либо принуждения, принимают ли они ту Великую ОТВЕТСТВЕННОСТЬ, которая ложится на их плечи, ибо принявший не имеет уже обратного пути, ибо принявший ОТВЕТСТВЕННОСТЬ ЕСМЬ БОГ, а непринявший остаётся человеком, выбравшим для себя путь человека!».

      Для тих, хтопро це нічого не знає

Влітку 10 років тому на якійсь горі доктору ф-м.н. Маслову почувся голос з потойбіччя, який назвався Отцом Абсолютом – Творцем Всесвіту. Цей Отець вирішив через Маслова передати людству нові знання з метою його порятунку. Маслов йому повірив і відтоді сумлінно записує диктовки Абсолюта, а потім публікує їх на названому сайті, в газетах та в окремих книгах.

          Ось, що  продиктував Бог уперше 26 серпня 2004 р.:

  1. «Сегодня Я, Господь Бог ваш и Создатель Всего и Вся, начинаю говорить с вами о Религии, о её Основах, об устройстве Миров и о будущем человечества.

22. Теперь о Боге! Кто Я? Я – Бог, Всемогущ и Велик, Я – ваш Создатель, и всё идёт от Меня. Это Я решаю судьбы людей и времён. Это Мне всё подвластно. Это Я знаю путь каждого из вас, и если необходимо, Я корректирую ваши жизненные пути».

А ось Божа обіцянка в диктовці від 31.08.2004 р.:
«5. Начавшийся Новый век открывает новые возможности для человечества. Теперь оно должно пойти правильным путём по формированию справедливого общества праведных людей.

6. Этот прогрессивный процесс должен быть без гражданских войн, Я больше не допущу кровопролития!»

Чого досяг Абсолют за ці 10 років

Під керуванням Маслова створений рух «За государственность и духовное возрождение России». Число його однодумців за даними сайту «Откр…» вже налічує до 8 тисяч. За останні 3 роки відбулося кілька велелюдних Віче, на одному зяких соратники Маслова прийняли клятву Богу і стали називати себе Людьми-Богами. Після цього Землю переіменували на планету СВЯТАЯ РУСЬ, а влада на ній названа Божественною Монархією. Цю ж назву отримала і вся сонячна система. Чи знає про це хоч щось людство? Ні! Паперові ЗМІ, інтернет і ТБ всіх країн мовчать, ніби води в рот набрали. Нові знання від Абсолюта до людства просто не дійшли.

          Росієцентризм Абсолюта

Абсолют заявив, щона Москву покладена місія порятунку людства, що русскій мір єсть мір Космосу, що російська мова є мовою спілкування людей з Богами+. Для АбсолютаУкраїна є складовою Гіперборії від океану до океану: «То, что происходит сейчас на Украине (хотя, Я повторяю, для Меня нет такой страны, ибо это ЕСМЬ часть Гипербореи, часть ЕДИНОЙ территории СВЕТА), ЕСМЬ проявление НЕРАВЕНСТВА» ( з диктовки від 10,07.14 р.).

          Як Майдан-14 змінив плани Абсолюта

Ще в грудні 2013 р. диктовки пашіли оптимізмом і заявлялося, щозавдяки гіперборейцям, завдяки «трьом сотням спартанців», завдяки Людям-Богам відновлена Велика Нейтральність на Небесах. У січні 2014 р. було ухвалено провести «Вєлікоє Вєчє Духовного Єдінєнія» 26 квітня 2014 р. в місті аріїв Києві. Але переміг Майдан, Янукович утік і це стало для Абсолюта несподіванкою, а тому це зібрання було відмінене. Натомість Абсолют сказав, щовідбувається реальне очищення України вогнем.

          Найближчі плани Абсолюта

26 липня 2014 р. Маслов планує зібрати своїх однодумців на останнєВіче «Ми готови». Є задум перекинути відповідальність за кардинальні зміни на Землі із Абсолюта на тисячі одурманених, які захочуть це зробити. Після цього Віче Земля має «пірнути на кілька днів у фотонний пояс». Відбудеться «квантовий перехід», Внаслідок «очищення вогнем» всі люди втратять свої тіла, тобто будуть убиті. Більшість людства у духовній формі буде переселена на вже створену для цього схожу на Землю планету в іншій зоряній системі. Там нинішнє людство отримає нові тіла і продовжить довгий шлях еволюції до стану людино-Богів. Меншість же людства числом менше мільйону, які вже стали Людино-Богами, теж будуть убиті, але менше мучитимуться. Їхні душі отримають нові тіла тут на Землі, яка стане називатися планетою «Святая Русь». Ця меншість стане початком шостої раси і буде жити в Раю завдяки Божественній Монархії.

          Як нам до цього всього ставитися?

«Откровєнія» тривалістюв 10 років – це вам не щорічні прогнози потопів на Землі Павла Глоби. Це планування «квантового стрибка», коли «очисний вогонь» за кілька днів знищить усе людство. Можна повірити, що от вже цього разу багато раз обіцяний «кінець світу» таки настане. Така людина 26 липня 2014 р. буде шукати «прямої трансляції Віче» на всіх телеканалах, щоб хоч побачити Маслова – потенційну телезірку всього світу. А таку подію планетарного масштабу мали б висвітлювати всі телеканали Землі. Буде шукати і не знайде так, як досі людство навіть не здогадується, щоякийсь Абсолют через свої диктовки його просвіщає. Хто ж щиро повірить у цю подію, той не на жарт перелякається, складе руки і викине у простір масу негативних емоцій розпачу. А хтось у Космосі ці емоції перехопить і підживиться ними. Гадаю, що це і є та мета, задля якої проводилася 10-річна спецоперація Абсолюта.

          Наостанок

В ці липневі дні 2014 р. на рясно зрошеній дощами українській землі наші війська вогнем очищають від «рускаво міра» міста і села Донеччини та Луганщини. І час українського миру - ЧАС ТИШІ таки настане. ЧАС ТИШІ настане, щоб розквітла українська гілка на дереві людства, яка так довго була засушеною (Нострадамус). І тоді Новий Світогляд і Новий Спосіб Життя пошириться з України по всій Землі і приємно здивує людство. 

Хай же буде!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую товариству за ці перші коментарі. Дякую, оксанко, за помічені помилки - я їх виправлю. От цікаво, що Масловим оголошено про останнє ВЄЧЄ "Ми готови", але не сказано, де воно відбудеться і скільки триватиме. Альберт пише: Абсолюту як такому абсолютно без різниці. що коїться на цій землі. Не згоден. Вважаю, що люди створені Творцем, як потенційні Сини і Дочки Божі. Тому Творцю якраз цікаво, як цей процес триває. Щоб цей процес раптом не перервався, Творець вносить певні ЗАХИСНІ КОРЕКЦІЇ. Можливо, що й діяльність просвітлених українців, зокрема Стратега, і входить до переліку цих ЗАХИСНИХ КОРЕКЦІЙ. Хіба не так?

Коментарі

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Сьогодні 22 липня 2014 р. ми відзначаємо день народження нашої внучки Настуні. На згадку про цей день я й роблю цю публікацію ДЕНЬ ТИШІ. Шановне товариство, прошу написати, що ви про все це думаєте?

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Бачив тексти цього Маслова, ще десь років 5 назад. Закрив їх після того, як почало тхнути московщиною, тобто майже одразу. С тих пір дуже упереджений щодо різних крайонів, ченелерів, маслових.
Ви добре помітили, що діяльність Маслова - це спецоперація.

https://t.me/ETEPHET

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Анатолій Висота каже:
Шановне товариство, прошу написати, що ви про все це думаєте?

Абсолюту як такому абсолютно без різниці. що коїться на цій землі.
Все на що реагує Абсолют так це на сигнали енергії які ми йому подаємо і у відповідь отримуємо зворотній зв"язок у вигляді повернення все тієї ж енергії лиш у десятикратному вигляді розтягнутої у часі по мірі інтенсивності сигналу з об"єктом..
Це щось на зразок того як працюють оці інтернети, є модем і якийсь там провайдер, у провайдер швидкість може бути там наприклад 1 гіг. на сек., а модем наприклад ж має потужність на там 100 мгб./сек. Ось і виходить що модем подає сигнали на скачування інфи скажемо так на 1 гіг. а провайдер в ту ж мить реагуючи на запит посилає потрібну кілкість інформації, лиш щоправда модем через силу своїх технічних можливостей буде приймати ту кілкість іфнормації скажемо так умовно не 10 хв. а цілих 10 год. Далі провайдеру абсолютно байдуже яку саме інформацію запрошує модем чи будь то творча, чи будь то руйнівна, но по завершенню отриманої інформації людина яка її отримала вже і починає умовно кажучи діяти деякою мірою по шаблону тієї інфи, яка або її веде до світла чи напрочуд до темряви.
Ну щось на зразок цього і з Абсолютом є в реальності=)

Чи може спілкуватися Абсолют з людьми?
Для цього у нього є свої умовно кажучи наймані працівники, умовна кажучи відділ темряви обслуговує тих хто бажає отримати руйнівну енергію, відділ світла обслуговує абонентів ти що бажають творити добро! Відділ достатку веде переговори з людьми які бажають матеріального статку, відділ екстріму ж спілкується з людьми що прагнуть отримати дозу адреналіну=)
Де відділ наприклад статку підпорядковується по ієрархії відділу світла. а відділ есктріма підпорядковується відповідним чином відділу темряви)
Та решту вже там незліченних штатних "працівників" які по ієрархії виконують задум Творця Всесвіту Цього!=)

У даному випадку абонемент спілкувався з кимось хто обслуговує його національний егрегор який умовно кажучи виконує роль модема, адже і у реальному нашому житті на прикладі інтернета не все так вже насправді і виглядає банально як на перший же погляд це ніби виглядає. адже інтернет з провайдером і модемом без комп"ютерів, ноутбуків та інших пристроїв є нічим. точно так же само як і без енергетики завдяки якій і працюють наші модеми, провайдери, комп"ютери та інше.

І справді так і хочеться сказати оце слово дерзайте!

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

"Отцом-Абсолютом" - Отцем-Абсолютом
"нові знання з метою його порятунку". - нові знання для його порятунку.
"знання від Абсолюта" - знання від Абсолюту, ...плани Абсолюту ...
"просвіщає"- просвітлює...

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Згідна з Вами, що "Новий Світогляд і Новий Спосіб Життя пошириться з України по всій Землі і приємно здивує людство".

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Наявність "диктовки" вказує на те, що це інформаційне сміття, тобто або відверта брехня, або якісь банальності.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Дякую товариству за ці перші коментарі. Дякую, оксанко, за помічені помилки - я їх виправлю. От цікаво, що Масловим оголошено про останнє ВЄЧЄ "Ми готови", але не сказано, де воно відбудеться і скільки триватиме. Альберт пише: Абсолюту як такому абсолютно без різниці. що коїться на цій землі. Не згоден. Вважаю, що люди створені Творцем, як потенційні Сини і Дочки Божі. Тому Творцю якраз цікаво, як цей процес триває. Щоб цей процес раптом не перервався, Творець вносить певні ЗАХИСНІ КОРЕКЦІЇ. Можливо, що й діяльність просвітлених українців, зокрема Стратега, і входить до переліку цих ЗАХИСНИХ КОРЕКЦІЙ. Хіба не так?

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Анатолій Висота каже:
Хіба не так?

Для Творця так!
Для Абсолюта ні!
В Абсолют входить як Творець то так і умовно кажучи Антитворець.
Абсолюту абсолютно байдуже чи воно твориться чи руйнується, бо Абсолют є досконалим рівно на 50/50% А це вам не закон золотої середини який = 80/20%
Тому знову ж таки для Творця як носія Світла у якому попри 80% світла є ще також обов"язково 20% темряви власне через що Творець і зацікавлений як ви кажете у процесі створення дочок і синів божих, точно так же само як і Антиматерія яка зацікавлена у створенні антибожих дочок і синів, так як Асболюту абсолютно байдуже кому давати ту енергію яка абсолютно повністю повертається до нього назад з обох боків як творчих то так і антитворчих..
Тобто не було б чорних дір у Космосі то і не було б розвитку динаміки усього з безкінечними переходами у все нові і нові цикли буття творення всесвітів..
Будь яка душа є потенційним Творцем цього Всесвіту в буквальному розумінні, через що такий Творець якраз і зацікавлений у добробуті свого Всесвіту, чого не скажеш про Абсолют який запросто може відключити електрику і передати її іншому Творця Всесвіту) через власне той попредній Творець просто напросто втратить можливість до діянь своїх як таких, після чого до речі і настає така собі умовно кажучи ера темноти коли усе антитворче починає себе проявляти у всій своїй красі=))

Схоже що я вже тепер розумію чого мене ніхто не розумію з моїм Абсолютом, так як для мене і решти Абсолют розуміється зовсім по різному.
Наприклад для мене Абсолют це совокупність усього сущого і "несущого")) а для решти виявляється він може бути чим завгодним включаючи і навіть самого Творця О_о це у той час коли Творців є рівно стільки скільки існує душ в Абсолюті, який в свою чергу якраз є Абсолютно Єдиним Абсолютом.
Тобто Абсолютом ніхто не може бути окрім як самого Абсолюта, а Творцями є усі водночас в різних проміжкових часових поясів і навіть паралельних світів, про що знають це лишень деякі одиниці людей, і те серед них усвідомлюють усе це лишень раховані)

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Сьогодні 28 липня 2014 р. і ми всі, слава Творцю, живі!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Ви не повірите, але Абсолют редагує свої послання. Так від 17 липня 2014 р. назва диктовки ЧАС ТИШІ замінена на ПОСЛЄДНЄЄ НАПУСТВІЄ... А оголошення ЧАСУ ТИШІ перекинуте з п.1 аж у п.17. Крім того Абсолют сам же порушив цей ЧАС ТИШІ, опублікувавши ще три послання:20, 23 і 25 липня 2014. Ніде на тому сайті нема й сліду того, що те ПОСЛЄДНЄЄ ВЄЧЄ відбулося. Суцільна містифікація.

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

=)) головне, що у них є ідея, плацебо!!
а все решту додасться по вірі їхній=))

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Кінець 2014 р. - сьогодні 31 грудня 2014 р. То що з Абсолютом і його вірними? Абсолют сказав, що в його планах щодо людства відбулася "помарка". Так він планував спочатку КВАНТОВИЙ ПЕРЕХІД, тобто кінець світу на 2012 р., а потім з-за неготовності обраних ним до цього ГІПЕРБОРЕЇВ-РУСІВ переніс цю подію на три роки. Ось у дитовці від 27.12.14 р. він обіцяє: 13. Помните, на ВЕЧЕ Я сказал “спасётесь, но недосчитаетесь”? Так эта пророческая фраза как раз и относится к этому МЕГАисторическому Преображению, которое не просто скоро произойдёт, а начнёт проявляться уже в 2015 году, ибо Я планирую, что критическая масса Воинов СВЕТА, равная трёмстам спартанцам, будет набрана до конца лета наступающего года! Висновок: спецоперація Абсолюта триватиме доти, поки будуть охочі лякатися "кінця світу", а хтось буде підживлюватися цими емоціями. Чи не так, друже Арсене й Альберте?

Зображення користувача Альберт Саїн.
0
Ще не підтримано

Ну у вас і логіка))
Саме так пане Анатолію.
От тільки щоправда даремно ви до цього темного діла ще й Абсолют прив"язуєте, позаяк Абсолюту абсолютно байдуже до всього цього діла. Він лишень кожному дає те що кожен заслуговує чи/або просить.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Друже Альберте, подивись-но на мою внучку Настю з ЛІЩИНОЮ. Бажаю тобі ДОНЬКИ - і не одної!

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

А між іншим, друже Альберте, Абсолют вже розпочав зворотний відлік часу до "судного дня". За червень-15 він вже проголосив 10, 9 і 8.