Аватар пользователя Альберт Саїн
Альберт Саїн
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

«Правый сектор» Днепропетровской области сделал заявление

Руководитель днепропетровской городской организации партии «Правый Сектор» Игорь Куликовский сделал заявление относительно последних событий в Мукачево.

- Будь ласка, розкажіть нам про ситуацію, яка призвела до сьогоднішньої акції.

- Ситуація, яка призвела до сьогоднішньої акції, – це бій в населеному пункті Мукачево в Закарпатській області, який стався між представниками «Правого Сектору» та злочинним угрупуванням народного депутата Ланьо, яке займалось довгий час, навіть роки, контрабандою, бо це прикордонна область, займалось наркоторгівлею, і в яких почався явний корупційний зв'язок з місцевими органами внутрішніх справ.

Після цього бою був наказ керівництва Військово-політичного руху «Правий сектор» про всеукраїнську мобілізацію, щоб бути готовими до будь-яких провокацій, до будь-яких неправомірних дій відносно членів добровольчеських батальйонів «Правого сектору» і політичної партії «Правий сектор», і наразі висуваються вимоги про прийняття рішення щодо звільнення голови УМВС Закарпатської області і відставки Авакова, бо саме їх діяльність призвела до такої ситуації.

- Ви вважаєте, це станеться як скоро?

- Я не знаю, як скоро це станеться, але ситуація, кричуща ситуація, однозначно свідчить про злочинну діяльність. Якщо народний депутат "забиває стрілку" представникам громадської організації з метою "вирішити питання" про те, щоб і далі безнаказано займатися злочинною діяльністю такою, як контрабанда і наркоторгівля, то це ж нездорова ситуація.

І якщо це призвело до реального бою, то, я вважаю, що було б розумним кроком зробити те, чого не зробив свого часу Янукович, коли були злочинні дії з боку міліції – він мав би наступного дня звільнити міністра внутрішніх справ і прем'єр-міністра Азарова, але він цього не зробив, і чим це закінчилося усі знають, тобто "в історії нічого нового не буває".

- А де зараз знаходиться і чим займається Дмитро Ярош?

- Ну, це я вам напевно не можу сказати, тому що я вважаю, що було б логічним, щоб він знаходився у гущі якихось переговорів, але де він наразі знаходиться… Ну, це не "закрита інформація", просто це неможливо сказати тому що ситуація змінюється час від часу, акція проходе по всій Україні, по всім областям, де діє «Правий сектор», ну це – взагалі, можна сказати, по всій Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...