Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

СБУ викрила чиновників Міноборони, які розкрадали гроші на будівництві казарм

Колишній керівник і старший офіцер відділу технічного нагляду за будівництвом Головного квартирно-експлуатаційного управління ЗСУ організували схему, за допомогою якої вкрали понад 5 мільйонів гривень на будівництві казарм для військових на території Миколаївського гарнізону.

23020306.png

Ілюстративне фото

Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

За даними слідства, для реалізації свого плану керівник управління уклав кілька договорів про виконання ремонтно-будівельних робіт із комерційною структурою.

Згідно з підписаними документами, підрядник мав капітально відремонтувати покрівлі, інженерні мережі електропостачання, водопровід і каналізацію в казармах, але роботи виконали не в повному обсязі, а перераховані за це бюджетні гроші учасники схеми вивели в тінь. Казарми залишилися непридатними для проживання.

СБУ ініціювала будівельно-технічну та економічну експертизи, які підтвердили факт злочину.

Правоохоронці провели обшуки у приміщеннях Головного управління майна та ресурсів Міноборони, яке наразі є правонаступником Головного квартирно-експлуатаційного управління, і за адресами проживання девʼятьох фігурантів у Києві та Вінниці та вилучили документацію з доказами.

Працівнику відділу технічного нагляду за будівництвом Головного квартирно-експлуатаційного управління ЗСУ повідомили про підозру за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем). Розслідування триває.

Наші інтереси: 

Як таке може бути? Як можна наживатися під час війни? Відповідь: то – не люди...Нелюди навколо нас сидять у владі – в тому числі й місцевій – і продовжують свої брудні справи! Війна – можливість позбутися паразитів при владі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Іван Андрійович.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Знову макарони на вуха. Нікого не посадять, дадуть на лапу, і на Мальдіви.

Коментарі

Зображення користувача Іван Андрійович.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Знову макарони на вуха. Нікого не посадять, дадуть на лапу, і на Мальдіви.