Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Психопати будуть перевіряти сертифікати про ковідовакцинацію з 21 жовтня

Поліція буде ходити по ринках, торгових майданчиках та інших закладах і вимагати у людей сертифікати вакцинації в додатку «Дія» або паперовий його варіант. 

211018-policayidyvlyatsyanalyudynu.jpg

Поліцаї дивляться на людину.
Поліцаї дивляться на людину.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький 18 жовтня в ефірі програми «Сніданок з 1+1». 

Він зауважив, що Національна поліція спільно з Міністерством цифрової інформації розробили та розпочали інтеграцію відповідного програмного забезпечення на планшети поліцейських для швидкої перевірки сертифікатів з «Дії» або сканувавши паперовий його варіант.

Хто перевірятиме сертифікати: «Перевіряти достовірність сертифікатів про вакцинацію громадян з 21 жовтня будуть працівники Держпродспоживслужби, Центру контролю та профілактики хвороб на місцях, а також працівники Патрульної поліції України. Перевірку проводитимуть у місцях великого скупчення людей під час перевезень, відвідувань закладів, ринків, торговельних майданчиків».

Білошицький наголосив, що у паперових свідоцтвах про вакцинацію обов’язково має бути інформація про вид вакцинації, кількість доз, підпис лікаря та печатка офіційної установи охорони здоров’я.

«Всі дані про вакцинацію громадян вже є в реєстрі, який також підключений до міжнародних баз. Інформація буде перевірятися дуже ретельно. Особи, які перевірятимуть свідоцтва про вакцинацію, мають пересвідчитися в достовірності свідоцтва, адже відомі випадки їх підробки», – розповів він.

Штрафи за підробки: за виготовлення і збут підробленої медичної документації правопорушникам може загрожувати покарання – від штрафу у 17 тисяч гривень до 5 років позбавлення волі. За використання підроблених довідок чи сертифікатів передбачене покарання – від штрафу на суму до 850 гривень до обмеження волі на строк до 2-х років.

«Люди, які замовляють і купують підроблені сертифікати про вакцинацію, у випадку виявлення підробки документу та спроби скористатися ним, будуть притягуватися до відповідальності за порушення картинних умов. Це може бути штраф від 17 до 34 тисяч гривень. У випадку, якщо буде доведено, що особа, хвора на COVID-19, розповсюдила хворобу, вона може бути притягнена до кримінальної відповідальності», – сказав Білошицький.

Наші інтереси: 

Нас таки хочуть примусити жити у новій "нормальності". Уроки першого лохдауну не вивчені. Люди досі не зрозуміли, що не можна грати за правилами психопатів. Чим більше ви підкорятиметесь, тим більше вони будуть тиснути й забирати ваші права та свободи. Невже люди не розуміють, що вони шантажем та залякуванням примушують людей до необов'язкової вакцинації? Найбільшим смутком є те, що деякі люди (яких я вважала розумними) це підтримують і кажуть: "Ви просто небезпечні, спільнота позбавляється небезпек" (дослівна цитата). 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Поліція не має права цього робити, як і інші служби. Вони порушують статтю 39 прім 1 закону України про Охорону здоров'я. А це ст. 145 Кримінального кодексу України.

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Поліція не має права цього робити, як і інші служби. Вони порушують статтю 39 прім 1 закону України про Охорону здоров'я. А це ст. 145 Кримінального кодексу України.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

іспит настільки корисний, наскільки важкий

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Крім піднесення У простір Волі, можна і прислухатися до Сергія Гули

"900 спеціальних бригад проти людей (...)" https://youtu.be/Q1FOc_W1He4

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Роман Соломонюк.
0
Ще не підтримано

Відео хороші, але краще, коли вони б були у тексті з конкретними статтями і посиланнями на них, бо так це емоція "складна до застосування".

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Хочу звернути увагу на таке: вакциновані чомусь стали дуже агресивними та підтримують рішення уряду. Мене вразило, що колись інтелігентний митець втратив свій мистецький шарм, елементарну людяність і навіть адекватність після вакцинації. На мій коментар, що вони сіють ворожнечу між людьми та образи, коли перепощують тупі жарти, на кшталт: "Ті, хто думає, що вакцина змінить їхній ДНК, повинні розглядати це як шанс", він написав: "А поширенням безглуздих лякалок про "генетичні зміни" і інші подібні "роздавання 5G" сіють смерть серед тих, хто через те побоїться вчасно вакцинуватися. Я б не просто їх висміював, я б ув'язнював таких ідіотів..." Про 5G до цього не йшлося. Але він сам підняв цю тему. Це - адекватно? Може, я занадто болісно реагую?

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Такі злість і цинізм чула теж, і обурилася б, якщо не обізналася з профілем психопатів, так чітко і правдиво описаним на Народному Оглядачі...

Але цікаво, що цього вечора (21/10/2021), на програмі ЕспресоТВ, з темою :

«Чи потрібна примусова вакцинація?» (і повним наступом на «антиваксів» !),

опитування вийшло (на 20:45) таке :

32: так, 68: ні !!!

До речі, мусіла оббігти кілька львівських книгарень, аби знайти Конституцію України (попросили для себе купити кравчині!) - що вказує на її зростаючий попит !!!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !