Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прем'єр-міністр Шмигаль лякає новим локдауном: йде третя хвиля коронавірусу

Світ:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на пресконференції 4 березня заявив, що по всій Україні можуть запровадити локдаун, якщо більшість областей опиняться у червоній зоні карантину.  

"Треба констатувати, що в Україні почалася третя хвиля коронавірусу. Вінницька, Закарпатська області у помаранчевій зоні, але вже на підході до жорстких обмежень. Коли більшість областей будуть у червоній зоні, доведеться повертатися до локдауну", — зазначив Шмигаль.

Шмигаль відзначив, що якщо понад 65% ліжок у кожній області та загалом по Україні будуть заповнені хворими на Сovid-19, уряд поверне локдаун. Крім того, прем'єр-міністр пообіцяв попереджати про посилення обмежень завчасно.

Він також зазначив, що процес вакцинації проти коронавірусу не буде швидким: за його словами, у світі вакцинація триватиме щонайменше два роки, тому залишатиметься необхідність одягати маски, дотримуватися дистанції та дезінфікувати руки.

Так званий адаптивний карантин почав діяти з 24 лютого. Регіони поділили на зелену, жовту, помаранчеву та червону зони, у яких карантинні обмеження залежатимуть від епідемічної ситуації. Згідно з розпорядженням Кабміну майже вся Україна потрапила спочатку в жовту карантинну зону, в якій діє 20 обмежень.

Червоний рівень небезпеки зараз запроваджений в Житомирській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

Наші інтереси: 

Розуміти, що вони не вгамуються. Намагатися робити свої справи й берегти нерви. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ці психопати самі не зупиняться.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ці психопати самі не зупиняться.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Психопати - це люди які їх обрали і нема на те ради

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Чому нема на те ради? - Є рада! Потрібне розділення на розумних людей та дурних. Тоді, дурні люди, які радо приймають паразитів, просто швидко вимруть, а розумні - розплодяться. А, як таке розділення не відбудеться - то повільно вимруть всі. Все тут як з мурашником, зараженими ломехузою. А, це розділення може не відбутися тому, що розумні люди мають замалу дієвість. Просто кажучи, відмовляються переселятись. Тож, хто відмовляється переселятись, забезпечує вимирання свого роду.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!