Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Байден послаблює санкції США проти «Північного потоку 2»

Світ:

Конгресу США 19 лютого представлять доповідь про нові санкції щодо російського газопроводу «Північний потік 2», де буде перераховано невелику кількість компаній із РФ, які, ймовірно, потраплять під обмеження. Санкції не стосуватимуться німецьких компаній, які пов'язані з будівництвом газопроводу, взагалі.

21021901.jpg

The Gazprom PJSC Slavyanskaya compressor station, the starting point of the Nord Stream 2 gas pipeline, in Ust-Luga, Russia, in January 2020. Photographer: Andrey Rudakov/Bloomberg

Держсекретар Ентоні Блінкен не хоче «нападати» на компанії або окремих осіб із таких країн, як Німеччина, оскільки важливіше знайти дипломатичне рішення та виправити наслідки зовнішньої політики колишнього президента Дональда Трампа, пише Bloomberg, посилаючись на обізнані джерела, повідомляє The Page.

Адміністрація експрезидента Сполучених Штатів готувалася ввести санкції проти німецьких підприємств в останні тижні роботи. Йдеться, наприклад, про керуючого директора проектної компанії Nord Stream AG Матіаса Варніга. Але цього не сталося через брак часу.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що нова адміністрація Білого Дому кардинально міняє всю зовнішню (а також і внутрішню) політику, що буде не на користь Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Мазур.
0
Ще не підтримано

Радіймо арії, хто посприяв закриттю каналів Медвечука?

Коментарі

Зображення користувача Володимир Мазур.
0
Ще не підтримано

Радіймо арії, хто посприяв закриттю каналів Медвечука?