Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нові Санжари: спецоперація Кремля в річницю Революції гідності

Українці не з’їхали з глузду, нас просто намагаються в цьому переконати. Це була спланована спецоперація Москви та її агентури. Шкода, що про ситуацію з прибулими з Китаю на карантин в санаторій, що у Нових Санжарах, вже написали The Washington Post, NBC News, Reuters, CNN, Fox News. А скільки радощів для російських ЗМІ! Який матеріал, щоб показати українців у такому непривабливому світлі!

Кому це вигідно? Чому саме 20 лютого привезли людей з Китаю, хоча це можна було зробити декілька тижнів тому? + нагнітання істерії з телевізора, особливо, з каналу Коломойського. 

Як зауважує у себе в Фейсбук Юлія Нікітіна, якщо подивитися випуск ТСН за 20 лютого, в якому показаний сюжет з "простими Санжарськими протестуючими", ви побачите не тільки тітушек на 34 хвилині, а й дивні, косо зняті шматки відео "протесту", на яких оператор щосили намагається не взяти їх в кадр.

Нічний випуск ТСН повністю складається з перебивок "Майдан-Санжари-Майдан-Санжари". Глядачеві методично вбивають в голову аналогію між трагічними подіями Майдану і "безсердечними протестуючими санжарцамі". Періодично згадуються і "протести проти евакуації українців, які спалахнули по всій країні". У центрі композиції маячить Арсен Аваков, який наводить лад і захищає всіх нас від божевільних протестуючих.

Санжари – це вистава з десятком божевільних і натовпом тітушек, влаштований в річницю Майдану свідомо і цинічно.

Про те, як російські гібридні пропагандисти готували грунт ще до евакуації українців з Ухані, описував Олександр Коваленко в статті "Хто в Україні розганяє паніку і "зраду" з коронавірусом", а Ігор Гавриленко на своїй сторінці у Фейсбук зазначав, що ініціатором паніки в Нових Санжарах був Сергій Чередніченко. Саме він поширив інформацію через сайт RegionNews за добу до того, як про прибуття евакуйованих з Ухані дізнався голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов.

Хто такий Чередніченко? Він був представлений Іллею Ківою (нині депутатом від ОПЗЖ) як глава організації СПУ в Полтаві. Наразі Чередніченко продовжує керувати Соцпартією, але й за полтавську ОПЗЖ вболіває.

Журналіст Юрій Луканов пише, що Аля Шандра підловила полтавську поліцію на підтасовках. Спершу вони написали, що автобуси з протестувальниками у Нових Санжарах мали номери з інших областей. Себто протестували якісь завезені тітушки. Про це повідомили ЗМІ з посиланням на джерело. А потім ця інформація з сайту полтавської поліції зникла і з'явилася інша – що то були місцеві. Якщо ми не отримаємо пояснень від главмента Арсена Авакова, то мимоволі виникає підозра у його заангажованості.

Юрій Луканов зауважує, що це нагадує ситуацію на Донбасі 2014 року. Тоді починали "протести" завезені з Росії діячі, а місцева гопота лише приєднувалася до них. Але виставляли місцевих, щоб виглядало, що це їхня ініціатива.

Тому вся ця історія виглядає як репетиція майбутніх подій. СБУ і поліція мали б розібратися в тому, хто за цим стоїть. Але дивна поведінка полтавської поліції дає підстави сумніватися, що вони це зроблять.

Крім всього вище описаного є інформація, що напередодні 20 лютого мешканцям Нових Санжар присилали СМС з підбурюваннями до висловлення протесту.

Наші інтереси: 

Не піддаватися на провокації, не вірити в чутки і аналізувати інформацію. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Іноді, читаючи цілком притомні статті, починаєш сумніватися у їхній адекватності. Причина цьому - орфографічні та пунктуаційні помилки. Нажаль.
Це стосується як українських, так і російських дописувачів. У підсумку така стаття виглядає як стьоб - причому, майстерно зроблений (настільки, що складно буває в'їхати, про що йдеться).

Поки дихаю - сподіваюсь!

Коментарі

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Іноді, читаючи цілком притомні статті, починаєш сумніватися у їхній адекватності. Причина цьому - орфографічні та пунктуаційні помилки. Нажаль.
Це стосується як українських, так і російських дописувачів. У підсумку така стаття виглядає як стьоб - причому, майстерно зроблений (настільки, що складно буває в'їхати, про що йдеться).

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Ірина Чорна.
0
Ще не підтримано

Нас хочуть присоромити, показати тупими неуками і боягузами... Та насправді, те що люди протестували - це цілком логічно. Бо кожен з місцевих розуміє в якому стані ті санаторії, що на Тернопільщині, що на Полтавщині. Все в жалюгідному, занедбаному стані. Ті хто планував, добре розумів, що буде саме так... Нам хочуть перекрутити реальність, цим показати, що захищати себе -це неправильно. Теперішня влада діє сплановано і лицемірно. Незнаю як почуваються інші, але на мене не діє їхня жаліслива брехня про 'людяність'. Мабуть настає час зрозуміти і визначитись кожному "ХТО Я?". Подвійні стандарти привели до розрухи і множення страху, невпевненості, сумнівів.
Саме страх перед правдою паралізує суспільство. Страх забирає можливість раціонально мислити. Це програма, яка знищує людину з середини. Позбувшись страху перед собою, людина стає посправжньому вільною... Та чи хоче цього людина? Кожен має сам себе запитати. Система, яка є в Україні спрямована на примноження страху, щоб маніпулювати. Це продовжуватиметься, доти доки люди допускатимуть брехню у собі і у своїх вчинках...
Події простору відображають стан енергії, а простір наповнюють люди своїм щоденним життям, вчинками, думками. Ці речі наче не пов'язані, та накопичена енергія просто змінює форми, а не вид, тому реалізується по різному.
Сумно, та починати треба з себе. Хоча, такий протест свідчить, що є нація. ЇЇ Дух живий.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Ясно, "кому вигідно". І добре, що про це пишуть.

Але щодо "сорому перед світом", якими нас показують, хочу заспокоїти.

Французькі авторитети радять, у медіях, узагалі не тільки не цілуватися, вітаючись з друзями, але навіть не подавати руки !

Масок у паризьких аптеках бракує, піднімається паніка.

Так що мало хто звертає увагу навіть
на несправжню реакцію українців. Можна підсумувати, що "той, кому вигідно" не потрапив у яблучко :)))

Тим більше, на тлі афери московського "дисидента" Піотра Павлінського, який скандально "віддячився" Франції за притулок, поширивши порновідео про макронівського кандидата на вибори до Паризької мерії - про якого пише вся преса.

А Макрон попередив, що "Росія буде продовжувати намагатися дестабілізувати західні демократії"

http://www.leparisien.fr/international/pour-macron-la-russie-va-continuer-a-essayer-de-destabiliser-les-democraties-occidentales-15-02-2020-8260278.php

Навіть може й добре, що змонтували цю подію в Нових Санжарах - люди мабуть швидше відкриють очі, звідки йде брехня і зло... ?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Аваков витягнув Ківу на сцену і вже дав роль.

Гарно, дуже гарно.