Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нова глава Єврокомісії: З Росією треба говорити з позиції сили

Призначена главою Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, екс міністер оборони ФРН, виступає за збереження санкцій для Росії. При цьому, на її думку, ЄС і США повинні краще взаємодіяти.  

19071901.jpg

Урсула фон дер Ляєн

"Кремль не прощає слабкості. Тож з позиції сили ми повинні зберігати санкції щодо Росії", - сказала вона. Паралельно до цього Росії треба пропонувати діалог, заявила фон дер Ляєн в інтерв'ю виданню Die Welt, інформує DW.

Урсула фон дер Ляєн засудила політику Росії минулих років.

"Доволі довго ми спостерігаємо ворожу поведінку Москви. Достатньо порушень міжнародного права, як от анексії Криму і розколу Європи настільки, наскільки це можливо", - пояснила фон дер Ляєн.

Водночас німецький політик висловила задоволення, що Захід реагує на провокації.

"Ми, європейці, станемо кращі у викритті дезінформаційних кампаній Росії та у поводженні з фейковими новинами у соціальних медіа, - сказала глава Єврокомісії, яка заступить на посаду 1 листопада. - Це наш привілей як демократії відповідати на виклики прозорістю, вільною пресою та відкритими дебатами".

Фон дер Ляєн також закликала США до спільних з ЄС дій. "Хочу сприяти тому, щоб наші американські друзі ніколи не забували, що ми сидимо по один бік столу", - пояснила вона і виступила за те, щоб США та ЄС краще взаємодіяли і виступали проти спільних противників, а не один проти одного.

Чого Україні чекати від Урсули фон дер Ляєн:

 

 

Наші інтереси: 

Нова глава Єврокомісії націлена на співпрацю зі США і добре розуміє, що РФ веде гібридну війну проти Європи в тому числі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи