Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

З поверненням Приватбанку Коломойському він ще раз обдере українців на 150 млрд, – Ар’єв

Світ:

Якщо Приватбанк буде повернутий Коломойському, то ви заплатите двічі по 150 мільярдів гривень олігарху. Перша половина – гроші вкладників, які Коломойський викрав, через що і була націоналізація, зокрема, на вимогу МВФ. Друга половина – він може забрати банк з влитими туди державою грошима для закриття діри, щоб він не впав.

Про це попередив народний депутат Володимир Ар’єв на своій сторінці у Фейсбук. 

"Грабунок країни і громадян на 11 млрд. доларів - це перевищує всі можливі корупційно-воровські оборудки, відомі в Східній Європі, без РФ! Корупція, кажете? Коли нас пошле куди подалі МВФ з такими історіями, то потім всі зрозуміють що наробили з новим курсом долара, який важко спрогнозувати. Але буде пізно. Зараз ще не пізно. До 21 квітня", - написав Ар’єв.

Окружний адміністративний суд Києва задовольнив позов Ігоря Коломойського до Національного банку і Кабінету Міністрів щодо націоналізації Приватбанку, йдеться на офіційному сайті суду.

Наші інтереси: 

Коломойський проти Порошенка грає двома картами - Приватбанком і Зеленським. Зробимо на виборах вірний вибір, щоб нас не ошукали!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи