Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бомбардувальники B-1B ВПС США відповіли на ракетне випробування КНДР

Два бомбардувальники B-1B Військово-повітряних сил Сполучених Штатів Америки пролетіли над Корейським півостровом у відповідь на нещодавні випробування ракет Північною Кореєю. Про це з посиланням на дані ВПС США повідомляє агентство Reuters.

Як ідеться в заяві військових США, політ B-1B, проведений в суботу, 29 липня 2017 року, є прямою відповіддю на ракетне випробування та попередній запуск ракети-носія "Хвансон-14" 3 липня.

Раніше КНДР заявила, що провела ще один успішний тест  міжконтинентальної балістичної ракети (МБР) у п'ятницю, 28 липня, яка довела свою здатність вразити материкову частину Америки, назвавши це "суворим попередженням" для США.

Зокрема 28 липня Північна Корея запустила другу міжконтинентальну балістичну ракету "Хвасон-14", яка перебувала в повітрі 47 хвилин і, пролетівши 998 км, упала в Японське море. 

Наші інтереси: 

США демонструє військову потужність і тверді наміри не іти на поступки шантажу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи