Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Попит перевищив пропозицію: сонячний дах Tesla розкупили менш ніж через місяць після старту продажів

Попит на сонячну покрівлю Tesla перевищив пропозицію менш ніж через місяць після старту продажів. Подібна ситуація була з електромобілем Model 3, який за кілька тижнів розпродали на рік вперед.

Однак кількість попередніх замовлень на «сонячний» дах перевершила всі сподівання компанії. Як передає Хайтек, поточний попит на покрівлю збережеться до 2018 року.

Черепицю з вбудованими сонячними панелями Tesla представила минулого року, а цьогорічного травня почала приймати попередні замовлення. Зараз покупцям доступні два види покрівлі: гладка і текстурована. Замовити її можна на сайті, залишивши $1000 депозиту. 

Поки що невідомо скільки «сонячних» покрівель збирається випустити Tesla, але незабаром запрацює виробництво на фабриці у Фрімонті, а згодом планують налагодити масовий випуск вже на Gigafactory 2 в Буффало. Крім того, компанія шукає монтажників для установки покрівлі.

Покупка «сонячного» даху зараз доступна лише для американців за ціною $ 21,85 за квадратний фут.

Компанія обіцяє довгу службу покрівлі і дає вічну гарантію на її цілісність та 30-річну гарантію на вироблення електрики.

Наступного року покрівлю поставлятимуть й в інші країни, а також розширять її асортимент ще на два види – тосканську і сланцеву.

 

Наші інтереси: 

Екотхнології роблять наше життя комфортнішим і більш дружнім до природи.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи