Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Києві відкрито технопарк UNIT City, що займатиметься розвитком IT-технологій

Категорія:

Україна має значні технологічні можливості і може швидко й ефективно відійти від сировинної економіки до економіки створення національного продукту, однак для цього треба створити необхідні умови.

 

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час відкриття технопарку UNIT City, що працюватиме в Києві і займатиметься розвитком IT-технологій, інформує Урядовий портал.

"Сьогодні історичне відкриття для нашої країни. Коли ми дивимося на наші інтелектуальні можливості, ми розуміємо, що ми можемо тримати лідерство саме на наших наробках. У нас багато новітніх рішень, і ми можемо розвиватися, використовуючи найцінніше - інтелект молодих людей. Те, що я побачив (в технопарку), і є точка росту", - сказав він.

Він відзначив, що Україна має всі можливості для розвитку інноваційної та цифрової економіки. "Довгоочікуваний крок зроблено, і це тільки початок. Вважаю, що за своїми можливостями ми попереду, і тепер треба створити умови розвитку".

У цьому контексті глава уряду підкреслив, що готовий ініціювати створення необхідного законодавства для розвитку технопарків, які стануть основою інноваційного розвитку країни. "Сподіваюся, що Парламент нас підтримає", - додав Гройсман.

Наші інтереси: 

Справді, "Україна має всі можливості для розвитку інноваційної та цифрової економіки".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи