Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Кіборги. Рік потому": волонтери випустили календар із бійцями. Фото

Про це повідомив засновник Благодійного фонду допомоги Армії "Повернись живим" Віталій Дейнега на своїй сторінці у Facebook.

"Зараз ми випускаємо новий календар з тими ж хлопцями. На тих же місяцях. З різних причин ми замінили в календарі кілька людей. АЛЕ. Всі вони залишилися живими. Були контузії, лікування, нерви, але ніхто серйозно не постраждав. Багато хто з них уже повернувся до цивільного життя. Багато хто з них ходить по одних вулицях з нами і стоїть з нами в одних чергах. Звичайні українські "Кіборги", справжні герої цієї війни. Вони повернулися завдяки вашій допомозі, завдяки тепловізорам, що були придбані на ваші гроші. Без тепловізорів в аеропорту було просто нічого робити", - повідомив Дейнега.

Цьогорічні календарі надійдуть у продаж в понеділок, 28 грудня. Всі зібрані кошти з продажу підуть на допомогу новим "кіборгам" - з 14 і 59 бригад.

Нагадаю, що минулого року фонд також випустили календар з фотографіями "кіборгів". Тоді він розійшовся тисячними тиражами, не дивлячьна високу ціну. Бо люди розуміли, що ціна календаря – це ще один "кусочок" тепловізора, який врятує чиєсь життя. 

Це фото з календаря за 2015 рік

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Які гарні хлопці! Дай Боже їм щастя і здоров’я!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Які гарні хлопці! Дай Боже їм щастя і здоров’я!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Просвітлені душі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Обличчя українських воїнів випромінюють світло,життя,любов до рідної землі,еволюцію Людини..А коли дивишся на фотографії орків,то якась повна протилежність..

Вірю в те, що розумію.