Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Аудит виборів-2020 в Аризоні. А ви вже маєте футболку «Let’s go Brandon!»?

Категорія:

Спецтема:

Веселі республіканці тролять «демократів», Трампа зустрічають як зірку рок-музики, а 92 законодавці вимагають провести у всіх 50 штатах повний ретельний аудит виборів 2020-го року.

Генеральний прокурор штату Аризона Марк Брнович почав карне розслідування матеріалів про фальсифікації виборів 2020, виявлені під час аудиту в окрузі Марікопа. Важливо, що у 2022 році він буде балотуватися до Сенату США, і якщо він до того часу посадить фальсифікаторів – це однозначно додасть йому карми на виборах.

Триває перевірка матеріалів виборів-2020 в штатах Джорджія та Вісконсин. Законодавці Техасу також збираються провести ретельний аудит виборів. Техас взагалі-то республіканський штат, але кілька округів викликають підозру, що там відбулися масові фальсифікації за Байдена, яких просто  не вистачило, щоб «перевернути» весь Техас на синій колір.

92 законодавці з різних штатів підписали відкритого листа з вимогою провести повний ретельний аудит виборів-2020 у всіх 50 штатах. Бо аудит в Аризоні показав, що таки мали місце масові фальсифікації. Треба перевірити вибори у всіх штатах. Лист відкритий, щоб його підписали й інші конгресмені та сенатори. Тиждень тому підписантів було лише 40. Процес триває.

Під час прямої трансляції з автоперегонів телеведуча брала інтерв’ю в одного з учасників на ім’я Брендон. У цей час натовп почав скандувати «Фак Байден!» (Fuck Biden). Телеведуча не розгубилася і сказала, що натовп скандує «Летс гоу  Брендон!» (Let’s go Brendon! Вперед, Брендоне!).

Фраза одразу стала мемом. Веселі республіканці одразу випустили купу футболок з гаслом «Let’s go, Brendon!», а сама ця фраза стала таким собі замінником фрази «Фак Байден!». Тепер прихильники Дональда Трампа використовують фразу «Let’s go Brendon!» – і всі сміються. Бо ця фраза означає «Fuck Biden».

Трамп продовжує серію мітингів/ралі у різних штатах. Його реально зустрічають як зірку рок-музики. Величезні, повністю заповнені стадіони, на які люди починають збиратися за кілька годин до приїзду Трампа. На жоден демократівський захід не збирається стільки людей. А нас намагаються переконати, що Байден користується підтримкою американців. Байден є фальшивим президентом – і незабаром це буде доведено.

Промова Дональда Трампа в Айові:

 

 

Наші інтереси: 

Вибори мають бути чесними. Фальсифікатори мають бути покарані.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Весело! Радіймо і рухаємось до творення нового світу!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Весело! Радіймо і рухаємось до творення нового світу!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це американський варіант нашого "Путін х....!"

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Юр Цікавий.
0
Ще не підтримано

Потрібен ще аналог "ла-ла-ла-ла".

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

«Let’s go Brendon!» - блискуча творчість вільних людей, їхнє порозуміння на півслова, а отже, і їхня "сокупність" !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !