Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 8

Зодіакальні епохи життя людей и богів на Землі (З. Ситчин)

Якщо Всесвітній потоп дійсно трапився в Еру Лева, тобто в період з 10 860 по 8700 рік до н. е., то ця дата збігається з нашими оцінками. За даними сучасної науки, льодовиковий період в Південній півкулі раптово закінчився приблизно 12 - 13 тисяч років тому, а в Північній півкулі на одну або дві тисячі років пізніше.

Текст починається з пояснення, що Дванадцята Планета Нібіру, незважаючи на свої розміри, все ж є супутником Сонця. Навіть якщо різниця в термінах появи життя на Землі і Дванадцятої Планети складає всього 1 відсоток, це виливається в проміжок в 45 мільйонів років. Навіть таке незначне випередження означає, що до моменту, коли на Землі з'явилися перші дрібні ссавці, на Дванадцятій Планеті вже жила людина.

Висадилися на планеті Земля нефилим і зв'язали перших правителів перших міст з зодіакальними епохами, наділивши богів відповідними зодіакальними епітетами. У тексті, відкритому доктором Ебелінг, міститься календарна інформація не тільки для людей, а й для нефилим. У ньому повідомляється, що Потоп трапився в Еру Лева. Дванадцята Планета сходила щодня в сузір'ї Лева «обличчям до орбіти червоної планети», тобто Марса. У цей період Дванадцята Планета наближалася до Землі на мінімальну відстань і знаходилася в районі пояса астероїдів («небеса»).
Так стає зрозумілою загадкова строфа з новорічних молитов, в якій говориться, що «сузір'я Лева вимірює води безодні». Це твердження окреслює часові рамки Потопу. Хоча точно невідомо, куди шумери поміщали початок зодіакального дому, наступний порядок проходження епох не підлягає сумніву.
60 рік до нашої ери - 2100 рік нашої ери -Ера Риб
2220 до нашої ери - 60 рік до нашої ери - Ера Овна
4380 до нашої ери - +2220 рік до нашої ери -Ера Тельця
6 540 рік до нашої ери - 4 380 рік до нашої ери- Ера Близнюків
8700 до нашої ери - 6540 до нашої ери- Ера Рака
10860 рік до нашої ери - 8700 рік до нашої ери -Ера Лева
Якщо Всесвітній потоп дійсно трапився в Еру Лева, тобто в період з 10 860 по 8700 рік до н. е., то ця дата збігається з нашими оцінками. За даними сучасної науки, льодовиковий період в Південній півкулі раптово закінчився приблизно 12 - 13 тисяч років тому, а в Північній півкулі на одну або дві тисячі років пізніше.
Зодіакальне явище прецесії дає ще один більш ніж переконливий доказ такої теорії. Раніше ми прийшли до висновку, що нефілім вперше висадилися на Землі за 432 000 років (120 «куль» обертів) до Потопу, в Еру Риб. З погляду прецесії 432000 років дорівнюють шістнадцяти повним циклам, або Великих Років, плюс трохи більше половини ще одного Великого Року, до «ери» сузір'я Лева.

 


Тепер у нас є можливість реконструювати хронологію проаналізованих подій.
Років тому / ПОДІЯ
445000 - Нефилим, на чолі яких стоїть Енкі, перебувають на Землю з Дванадцятої Планети. На півдні Месопотамії засновано місто Еріду - перший земне поселення.
430000 - Льоди відступили. М'який клімат на території Близького Сходу.
415000 - Енкі потрапляє вглиб континенту. Засновано місто Ларса.
400000 - Великий міжльодовиковий період поширюється по всій земній кулі. На Землю прибуває Енліль і засновує Ниппур в якості центру управління місією на Землі. Енкі прокладає морський шлях до узбережжя Південної Африки і організовує видобуток корисних копалин.
З60 000 - Нефилим засновують місто Бад-Тібіра, який стає центром металургії. Тут збагачують руду і виплавляють метали. Будується Сиппар з космопортом та інші міста богів.
300000 - Заколот аннунаков. Енкі і Нинхурсаг створюють «примітивного робітника» - людини.
250000 - Перші Homosapiens розселяються по всіх континентах.
200000 - Настає новий льодовиковий період, і життя на Землі завмирає.
100000 - Потепління клімату. Сини богів беруть у дружини земних жінок.
77000 - Правителем Шуруппака стає смертний Убартуту / Ламех, наслідник роду Каїна.
75000 - Починається «прокляття» Землі - наступний льодовиковий період. Людство деградує.
49000 - Трон Шуруппака займає Зуісудра (Ной), «вірний слуга» Енкі.
38000 - Початок семи «періодів» вкрай суворого клімату, який повинен знищити людство. У Європі зникають неандертальці; вижити вдається тільки кроманьонцям (на Близькому Сході). Розчарований в людях Енліль шукає спосіб знищити їх.
13000 - Нефилим, знаючи про неминучий Потоп, який викликаний наближенням Дванадцятої Планети, дають клятву приховати інформацію від людей.
Землю накривають води Потопу, раптово перериваючи лідниковий період. Всесвітній потоп з'явився результатом зісковзування в океан мільярдів тонн антарктичного льоду, від чого раптово закінчився льодовиковий період.
Потоп, що став тяжким випробуванням для людства, приніс чимало бід і богам-нефилим. По закінченні ста п'ятдесяти днів вода стала спадати. Нефилим-боги піднялися на своїх космічних кораблях на орбіту, з нетерпінням чекали, коли спаде вода і можна буде знову відчути під ногами тверду сушу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи