Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

З 19 серпня автобусний лоукостер FlixBus починає роботу в Україні: ціни на напрямки рейсів

Світ:

Найбільший автобусний перевізник Європи FlixBus оголосив про запуск із 19 серпня спільних перевезень з компанією Gunsel за маршрутами з Києва до Варшави, Вроцлава і Праги. У кожному автобусі Gunsel на зазначених маршрутах буде 15 маркованих сидінь для пасажирів Flixbus.

На лінії Київ-Варшава (через Люблін) автобус курсуватиме щодня; Київ-Вроцлав (через Житомир, Рівне, Львів, Краків, Катовіце) - тричі на тиждень; Київ-Прага (через Житомир, Рівне, Львів, Градец Кралове) - три рази на тиждень, повідомляє ЦТС.

"Ми хочемо поєднати три столиці - Київ, Прагу, Варшаву. Ми також намагаємося приєднати Львів і Житомир до наших міжнародних хабів. Тоді пасажир, який їде з України тільки з однією пересадкою, зможе доїхати до величезної кількості міст Європи", - заявив гендиректор FlixBus в Польщі і Україні Міхал Леман.

З нагоди запуску нових маршрутів FlixBus оголосив про те, що до 12:00 15 серпня на спільні рейси з Gunsel квитки можна купити за ціною від 5 євро.

"Ми хотіли б додати в нашу мережу Одесу, Дніпро, Харків і на всіх маршрутах збільшувати частоту рейсів. Ми працюємо над нашою картою маршрутів на наступний рік. Поки не можу говорити точно, але ми хочемо збільшити щільність присутності. За два роки роботи в Польщі ми розширили мережу на понад 100 міст, може, не такими темпами, і трохи більше ніж за два роки, але ми хочемо досягти таких же результатів в Україні", - розповів про плани Flixbus в Україні Міхал Леман.

 

Наші інтереси: 

Європа в Україні. Або живемо, як в Європі. Європейський досвід поступово охоплює всі сфери нашого життя. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи