Зображення користувача Альберт Саїн.
Альберт Саїн
  • Відвідувань: 11
  • Переглядів: 14

Який колір обличчя чоловіків найбільш привабливий для жінок

Чому чоловіки з червоними обличчями здатні запаморочити голови жінкам? Та тому що вони не можуть протистояти здоровому блиску.

Так стверджують вчені. Жінки знаходять сексуальним червоне обличчя у чоловіка, оскільки це вірна ознака здоров'я, а значить, переваги. Проте надмірна краса якраз навпаки свідчить про вірну ознаку гніву і агресії.

Дослідники з Університетів Сент-Ендрюс, Ноттінгем і Дарем виявили, що жінкам не подобаються бліді чоловіки. Так, експерти запропонували учасницям дослідження самостійно надати особам на фото максимальну привабливість.

І першою справою жінки зробили тон шкіри чоловіків більш червоним. Вважається, що рум'яні щоки - це ознака хорошої циркуляції крові, а отже, показник доброго здоров'я. Бред Пітт і колишній президент США Білл Клінтон, так само, як і британські принци Гаррі та Вільям, можуть похвалитися здоровим рум'янцем, а значить, вони є справжніми альфа-самцями з високим рівнем тестостерону. У дослідженні взяли участь 45 жінок, які розглядали на комп'ютерах фотографії 21 молодої людини. Всі жінки прийшли до висновку, що чоловікам для сексуальності не вистачає червоного кольору.

Однак дослідження також показало, що надлишок червоного кольору на обличчі жінки пов'язують з надміром агресії. А дуже червоне обличчя і зовсім ознака алкоголізму. Занадто бліде обличчя може сигналізувати про страх або хвороби. Таким чином, у особи повинен бути здоровий рожевий колір, щоб здаватися більш привабливим для потенційного партнера. Тим часом, чоловіки більшою мірою віддають перевагу дамам  в червоному. Вони не тільки виглядають сексуально, але і з більшою ймовірністю погодяться на побачення.


В тему:

Як правильно вибрати партнера (корисні поради для дівчат)

Красиві чоловіки більш плодючі

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи