Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як в Кам'янці-Подільському перехрестя "вишивали"

Це фото і відео за останні два дні подивились близько 20 тис.в "Однокласниках". Тільки перепостів більше 4 тис.,коментарів більше 100. Нам приємно, що Кам'янець-Подільський взнають і по перехрестях. Але чим визваний такий інтерес?

1518898_720235978013698_6515439020200702913_o.jpg

Вишиванка на перехресті. м.Кам’янець-Подільський
Вишиванка на перехресті. м.Кам’янець-Подільський

  Мабуть тут зіграв свою роль комунальний креатив, якого не вистачає системі ЖКГ. Можна було просто замостити дорожньою, сірою плиткою центральне перехрестя і "Однокласники" б відпочивали. Сама ідея "вишити" хрестиком перехрестя народилась в нашому Департаменті ЖКГ коли робили центральне перехрестя. Та складніше було не придумати, а переконати бригаду "Рокор ЛТД" "вишивати" на перехресті. Все це вже в минулому.

Результат- центральне перехрестя міста мабуть саме креативне в Україні. Найбільше "вишиванка" проглядається після дощу з готелю "7 днів", а в суху погоду малюнок проглядається не так чітко.Чи потратив міський бюджет для цього додатково кошти? Ні,вартість м.кв. не збільшилась, хоча роботу виконували на 3 дні більше, чим звичною плиткою. 
Поряд розпочинаємо будувати Європейсвький сквер який стане в центральній частині ще одним місцем для відпочинку камянчан.Тому " українська вишиванка" тут якраз в тему.

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи