Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Як нам захистити Батьківщину?

Прийшла дуже гарна і проста ідея. Як вирішити дві проблеми в сучасній Україні: нестача грошей в бюджеті армії і малопотужні і недосвідчені війська.

Необхідно терміново почати продавати бажаючим АКМ з армійських складів за нормальною ціною, при цьому зобов'язати ставати на облік резервістами, проходити медкомісію при військкоматі, ну а довідку про несудимість видавати відразу у Військкоматі, і зобов'язати відразу відвідати вчення загальним строком до 21 дня (як оплачуваної відпустки на роботі), ну і зобов'язати відповідально зберігати і доглядати за зброєю!

Чому АКМ. В АКМС,  наприклад, складаний приклад дозволить тягати автомат приховано, а це не зовсім правильно.

Чому за свої гроші. По-перше, це змусить усіх просто бажаючих мати зброєю задуматися, чи варто йти до армії і ще й платити за це якісь гроші, можливо, мова піде не про зовсім малу суму, 1000 євро, наприклад.

Гроші, що були отримані, щоб не розбазарювалися, відразу перетворювати у форму і каску з бронежилетом для даного індивіда (хороше цільове вкладення). Ну і найголовніше , зобов'язати раз на тиждень їздити на стрільбищі і відстрілювати по 100 патронів, ну а інструктора з практичної стрільби можна вже оплатити за бюджетні гроші.

Нарешті найголовніше - видавати автомат тільки після служби в 21 день.

Хлопців відправляти служити тих, хто живе поруч. Необхідно це для того, що у випадку агресії ймовірного противника, вони швидко групувалися в бойові загони. Брати всіх одним призовом, щоб виключити дідівщину. Ну а тих, хто покаже відмінні результати у стрільбі, можна навчати снайперській справі. І вручати не просто АК, а ще й СВД.

Патрони при поїздках на стрільбищі продавати за собівартістю, що вирішить проблему утилізації і заповнення свіжих запасів. Ну і відзначати відвідуваність і хорошу стрільбу. А для тих, хто хоче бути більше, ніж просто рядовим, необхідно організувати, щось типу суботньої військової школи! З можливістю стати офіцером.

Можливо, за рік-другий ми отримаємо повністю боєздатну, добре навчену і патріотичну армію. Як на мене, швидко і дешево, а головне за народні гроші!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Як це зробити?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Як це зробити?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Олег Подорожній.
0
Ще не підтримано

1. за власні гроші на це майже ніхто не піде.
2. не знаю чи є в нас 21 день.
3. навчати потрібно не тільки стрільби з стрілецьої зброї, а і з РПГ, мінометів, протитанкових пушок невеликого калібру, курс підготовки по вразливим зонам бронетехніки. це має знати кожен.

Братайтеся, єднайтеся зі світлими - це сила!

Зображення користувача Сірко Богданович.
0
Ще не підтримано

В статті висвітлені хороші ідеї, але проблема в тому що влада зацікавлена в прямо протилежному, тобто в пограбуванні і знищенні народу. Тому потрібно самим озброюватися а саме головне організовуватися. Мало у кого знайдеться достатньо часу і фінансів щоб кожен тиждень їздити на тренування і вистрілювати по 100 патронів. Думаю що для початку краще почати займатися “страйкболом” і на базі “страйкбольних” команд створювати групи самооборони. Таким чином можна відпрацьовувати тактику і розвивати командний дух, також пробуджувати в людях національну самосвідомість і знаходити однодумців.

PS. Для жителя Львова, зареєстрованого учасника цього сайту пропоную наступну пропозицію. Віддам “страйкбольний привід” майже новий HK G36 RIS (Jing Gong), два бункера і приблизно 2000 шариків, також німецьку камуфляжну куртку флектарн середнього розміру за розміщення наступної публікації: http://www.tvoyhram.ru/stati/st99.html на 10-ти російсько/українсько мовних патріотичних сайтах.
Стаття була переглянута на цьому сайті також: https://www.ar25.org/article/ctvorennya-socialnoyi-systemy-na-bazi-gromad-z-yedynoyu-ideologichnoyu-bazoyu.html

Я отримую 5 посилань, ви отримаєте все перераховане від довіреної людини в Львові, потім досилаєте ще 5 посилань. На даний час пропозиція тільки одна, тобто діє тільки для того хто перший надішле мені повідомлення що приймає дану пропозицію. Звертайтеся якщо є якісь питання. Дякую.

PPS. Для тих хто бажає серйозно займатися “снайперською справою” я би краще порекомендував Remington 700 або ще краще клон AR-10 з “важким” стволом. Так як СВД це не 100% снайперська гвинтівка.

націоналісти всіх країн єднайтеся

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Хто знає, який запас стрілецької зброї є в державі? Чи є 10 мільйонів?