Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Windrose із квітня запускає щоденні рейси між найбільшими містами України

Світ:

Польоти здійснюватимуться на літаках ATR72-600. А з листопада 2020 року Windrose планує запустити також рейси до Івано-Франківська. Вартість квитка з Києва до Дніпра і з Києва до Харкова становитиме від 719 гривен.

20021702.jpg

ATR 72-600. Фото: ATR

Авіакомпанія "Роза вітрів" (Windrose) із квітня 2020 року запускає регулярні рейси між Києвом, Харковом, Дніпром, Львовом, Одесою та Миколаєвом, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Згідно з даними в системі бронювання на сайті авіакомпанії, вартість квитка з Києва до Дніпра становитиме від 719 гривень, із Києва до Харкова - також від 719 гривень, із Запоріжжя до Києва - від 607 гривень.

"Я мріяв побудувати комфортну програму внутрішніх перевезень давно... Однак, цього зробити не вдалося. Але мрія залишилася і таки дочекалася свого часу, щоб в кінці стати реальністю. Windrose понад 16 років здійснює туристичні перевезення в різні куточки світу. Згодом стало зрозуміло, що час застосувати наш досвід для внутрішніх рейсів. Цього року ми запускаємо нову внутрішню програму, яка з'єднуватиме великі міста нашої країни зручним і швидким авіасполученням", - каже генеральний директор Windrose Володимир Каменчук.

ТОВ "Авіаційна компанія "Роза вітрів" була заснована у 2003 році. У 2007 році авіакомпанія отримала сертифікат експлуатанта та почала виконувати регулярні та чартерні перевезення під брендом Windrose Airlines.

 

Наші інтереси: 

Розвиток вітчизняної авіації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи