Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

"Вони хочуть загнати у блокаду Західну Україну" – мер Тернополя

Уряд лише експериментує з різнокольоровими зонами замість реального фінансування протиепідеміологічних заходів. Усі витрати по протидії епідемії понесли місцеві громади. Обладнання, ліки, доплати медикам — все за кошти місцевого бюджету і благодійників, яких вдалося знайти.

20090801.jpg

Сергій Надал

Про це у своєму дописі на Фейсбук написав мер Тернополя Сергій Надал.

Він питає: "Що буде в реальності, якщо сліпо виконувати вказівки тих, хто їх сам не виконував? Якщо зупиниться місцевий бізнес, не буде надходжень до місцевого бюджету, у нас не буде коштів на утримання лікарень? 

 Мені видається, що в уряді з’явилися нові “постишеві” та “кагановичі”. Вони хочуть загнати у блокаду Західну Україну, бо та відстоює українську мову, висловлює протест проти злочинного здорожчання газу, електрики. Вони діють тими ж методами, що і продзагони під час Голодомору 33 року, коли комуністи оточували села, забираючи останні хлібні крихти, відбираючи засоби виробництва і зрештою голодомором вбили мільйони українців лише тому, що ті хотіли залишатися українцями.

Звертаюсь до послідовників “сталінської політики” – українці будуть захищатися. Ми вміємо це робити. Ми не дозволимо нас знову нищити – свідомо чи внаслідок злочинної професійної непридатності. Тернополяни – за адекватні заходи безпеки. Але ми хочемо побачити реальну допомогу справді українського уряду українським громадам". 

 

Наші інтереси: 

Місцеві керівники та громади виявляють свою незгоду з безглуздими діями нинішнього уряду, який закрив Україну на два з половиною місяці, а тепер в ручному режимі визначає, в яку "карантинну зону" потрапить те чи інше місто України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи