Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відтепер українці зможуть здійснювати оплати в Інтернеті через Google Pay

В той час, як в Україні вже стали популярними мобільні платежі в магазинах, можливість оплати через Google Pay онлайн стала доступною тільки нещодавно. Завдяки співпраці з українськими партнерами Wayforpay і Portmone.com, вже майже 6500 онлайн-магазинів підключили таку опцію.

Серед них allo.ua,  intertop.ua, yakaboo.ua, karabas.com, goodwine.com.ua, dominos.ua, decathlon.ua. Список партнерів буде поступово розширюватися, вже зараз над інтеграцією Google Pay в свої додатки працюють Uklon, Portmone.com та інші, повідомив Google у своєму офіційному блозі.

Найбільшою перевагою цього рішення є економія часу, наразі немає необхідності кожного разу заповнювати довгі форми з даними платежу.

Як оплачувати покупки в Інтернеті за допомогою Google Pay, можна подивитися у відео. Тепер, якщо ви бачите на сайті кнопку "Оплатити через G Pay", то у вас є можливість швидкої і безпечної оплати онлайн за допомогою сервісу Google Pay.

 

 

Наразі Google співпрацює з 19 українськими банками, а розрахуватися за допомогою мобільного телефона, що підтримує систему Google Pay, можна у 200 тис.терміналів по всій Україні.

Крім платіжних карт, в Google Pay ви можете зберігати і використовувати карти лояльності та подарункові карти, при цьому всі ваші дані перебувають в цілковитій безпеці. Проводячи оплату за послуги в Інтернеті, Google Pay не передає інформацію про вашу кредитну картку продавцеві, а якщо ви загубите свій телефон, ви зможете віддалено заблокувати його за допомогою додаткового пароля або видалити всі дані. Крім того, вам не потрібно деактивувати свою кредитну карту, тому що її немає в вашому телефоні.

На сьогодні можливість оплати через Google Pay на сайт або додаток доступна для клієнтів Wayforpay та Portmone. Проте Google працює над інтеграцією з новими партнерами і поступово буде розширювати список.

 

Наші інтереси: 

Новітні технології на службі у споживача. Те, що раніше здавалося фантастикою, увійшло в наше сьогодення. Але сучасні інтернет-технології продовжують приємно дивувати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи