Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Харкові Збройним Силам України здалися в полон десятки російських бійців (+відео)

Категорія:

Україна повністю контролює Харків. Працюють ЗСУ, Нацполіція, Тероборона, відбувається повна зачистка міста від ворога. Російський ворог у Харкові, кидаючи посеред дороги техніку, здається українським військам цілими групами по 5-10 осіб.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у телеграм-каналі.

"Російські бійці, яких взяли в полон, розповідають про повне знесилення та деморалізацію, вони не мають зв‘язку з центральним командуванням, не розуміють і не знають подальших своїх дій. З початку нападу на Україну вони не отримують їжі та води, у техніки немає запасів пального. Покидаючи позиції, російські бійці намагаються заховатися поміж цивільним населенням, просять у людей одяг та їжу. Бо "вдома" їх ніхто вже не чекає", – написав він.

"Контроль над Харковом повністю наш! Працюють ЗСУ, Нацполіція, Тероборона, відбувається повна зачистка міста від ворога. Російський ворог – абсолютно деморалізований. Безпосередньо у Харкові, кидаючи посеред дороги ворожу техніку, українським військам здаються цілі групи по 5-10 осіб. Як тільки бачать хоча б одного представника ЗСУ, здаються", – написав Олег Синєгубов.

– Щодо ситуації в області станом на зараз: Чугуїв повністю контрольований українськими військами, українські прапори на всіх адмінприміщеннях. Наступ російського агресора триває у Липецькому напрямку, Вовчанському та Бєлгородському. Фіксуємо окремі колони російської техніки. Збройні Сили України на своїх позиціях ведуть активну боротьбу".

Харків. 12.45. Фото: медіагрупа «Об’єктив».

 

Наші інтереси: 

Перевіряємо інформацію! Зранку поширювали фейк, що Харків взятий агресором.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

‼️Тепер черга Харкова. Захисники отримали Javelin, NLAW, SMAW-D та ПЗРК Stinger. Ватра буде аж до неба‼️ – джерело.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

‼️Тепер черга Харкова. Захисники отримали Javelin, NLAW, SMAW-D та ПЗРК Stinger. Ватра буде аж до неба‼️ – джерело.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

 Наші вояки "дозволили" путінцям зайти в місто. Ось ми й спостерігаємо результати цього "дозволу". Такий собі фейк наполовину. Дуже вдалий тактичний хід.

Si vis pacem, para bellum