Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У центрі Києва з'явилася емблема НАТО у зв'язку з 70-річчям альянсу

Офіційну емблему НАТО (Роза вітрів) встановлено на Європейській площі замість футбольного м'яча Євро-2012 у зв'язку з проведенням заходів на честь 70-ї річниці створення організації.

Про це 112.ua повідомив радник мера Дмитро Білоцерковець.

21 травня організація спільно з ГО "Спільна перемога" проводили заходи у зв'язку з 70-річчям заснування Організації Північно-атлантичного договору, що передбачала тематичне оформлення площі та проведення урочистих заходів за участю офіційних осіб та громадськості.

В офіційному листі, який Центр інформації направив голові КМДА Віталію Кличку зазначалося, що питання тематичного оформлення Європейській площі було узгоджено з Печерською РДА.

Білоцерковець уточнив, що емблему альянсу встановлено тимчасово. На який період, він не сказав, зазначивши, що відповідне рішення не прийнято. "Зазвичай, до наступного івенту, мабуть", - зазначив радник Кличка.

Нагадаємо, парламентська асамблея НАТО відбудеться в Києві навесні 2020 року. Відповідну постанову підписав спікер парламенту Андрій Парубій. 

 

 

 

Наші інтереси: 

Символи керують. Встановлення емблеми НАТО показує, що Київ - за НАТО. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
КиївНАТО
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи